Ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους

Ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους

Γεια και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι και καλό Σαββατοκύριακο. Το κρύο και τα χιόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους εδώ τα βόρεια (άργησαν βέβαια) και πλέον οι ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία με μάχες που θα καθορίσουν άνοδο και υποβιβασμό.

Με θετική ψυχολογία πάμε για ακόμα μία νίκη…

Μάχη στο Γκέτεμποργκ

Από τη Superettan θα ξεκινήσω τις σημερινές μου επιλογές και συγκεκριμένα από το παιχνίδι ανάμεσα στην ΓΚΑΪΣ και την Έστερ με τις δύο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους τις τελευταίες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και σίγουρα μια νίκη θα φέρει σφραγίσει την παραμονή στην κατηγορία ενώ η Έστερ βρίσκεται τέσσερις βαθμούς από την τρίτη θέση και σίγουρα το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν είναι απαγορευτικό για την ομάδα, καθώς εάν πετύχει το απόλυτο σίγουρα θα μπορεί να ελπίζει σε απώλεια βαθμών της Γιονσέπινγκ ώστε να κερδίσει αυτή την τρίτη θέση. Δύσκολο παιχνίδι για σημείο, πρώτη μου επιλογή το να σκοράρουν αμφότερες.

Το κίνητρο στους φιλοξενούμενους

Συνεχίζω με Σουηδία και 3η κατηγορία στο βόρειο όμιλο και το παιχνίδι ανάμεσα στη Σάντβικενς και την Έρεμπρο Σιριάνσκα με τη γηπεδούχο ομάδα πλέον να βρίσκεται εκτός στόχων καθώς οι πέντε βαθμοί που υπολείπεται για να βρεθεί στην δεύτερη θέση δεν μπορούν να βρεθούν στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, γι’ αυτό το λόγο η ομάδα θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται κυριολεκτικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς από την θέση που οδηγεί στα πλέι οφ παραμονής και σίγουρα θα προσπαθήσουν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το σημερινό παιχνίδι. Αξία στο ποντάρισμα να φύγουν αήττητοι από την έδρα της Σάντβικενς.

Ποντάρισμα  στο κίνητρο

Αλλάζω χώρα, αλλά παραμένω χαμηλά και πηγαίνω στη Νορβηγία και το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπρίνε (την πρωταθλήτρια ομάδα του ομίλου) απέναντι στην Έγκερσουντ που ελπίζει ακόμα στην κατάληψη στης δεύτερης θέσης που οδηγεί στα play offs ανόδου. Το κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μονόπλευρο ,αλλά επίσης αυτό που αναζητά η φιλοξενούμενη ομάδα δεν είναι μία απλή νίκη, αλλά νίκη με τρία τέρματα καθώς η δεύτερη της βαθμολογίας Άσκερ διαθέτει +11 γκολ ενώ η Έγκερσουντ +8.Εαν υπάρξει ίδια διαφορά τερμάτων ακολουθεί μεταξύ τους παιχνίδι. Εάν πόνταρα βάση δυναμικής θα πήγαινα με τους γηπεδούχους, αλλά σήμερα θα ποντάρω στο κίνητρο και τους φιλοξενούμενους.


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Μονό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

14:00 Μπρίνε – Έγκερσουντ: 2 (2.75)


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Μονό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

15:00 Σάντβικενς – Έρεμπρο Σιριάνσκα: Χ2 & goal/goal (2.50)


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Μονό (Tipster’League) Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

16:00 ΓΚΑΪΣ – Έστερ: Goal/goal (1.80)


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Μονά και δυάδα (απόδοσης 21.00) Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

14:00 Μπρίνε- Έγκερσουντ: 2 & goal/goal (4.20)

16:00 ΓΚΑΪΣ – Έστερ: 2 & goal/goal (5.00)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις