«Ζόρικο» 1.83 στο Βερολίνο

«Ζόρικο» 1.83 στο Βερολίνο

Ο κορωνοϊός ανέβαλλε την αναμέτρηση της Ελβετίας με την Ουκρανία και κάπως έτσι δεν παίξαμε μπάλα μεσοβδόμαδα. Ας είναι, σε ποιον λείπουν οι εθνικές άλλωστε…

Επιστροφή στα πρωταθλήματα με αφορμή την επικίνδυνη έξοδο της Ντόρτμουντ κόντρα στη Χέρτα. Οι Βεστφαλοί για μία ακόμη φορά φάνηκαν λίγοι απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, από την οποία ηττήθηκαν με 3-2 εντός έδρας και έμειναν έτσι στο -3 από την κορυφή.

Οι Βερολινέζοι από τη μεριά τους έδειξαν να συνέρχονται παίρνοντας τέσσερις βαθμούς με Βόλφσμπουργκ και Άουγκσμπουργκ, όμως το international break του έκοψε τη φόρα.

Οι αναμετρήσεις μεταξύ πρωτευουσιάνων και Βεστφαλών ανέκαθεν ήταν ζόρικες. Ενδεικτικά, στις πέντε τελευταίες, η Ντόρτμουντ έχει 3-2-0, με όλες τις νίκες να έρχονται δύσκολα, με ένα γκολ διαφορά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Χέρτα προέρχεται από 3/5 με γκολ μετά το 70′ και η Ντόρτμουντ από 4/5. Ρίσκο με το line στο 75′, αξιόλογο όμως το 1.83.


Ξημερώματα, δίνουν δικαιώματα (και 1.85) Μονό (Tipster’s League) Ξημερώματα, δίνουν δικαιώματα (και 1.85) Ξημερώματα, δίνουν δικαιώματα (και 1.85)

21:30 Χέρτα Β. – Ντόρτμουντ: Over 0,5 στο 75′ – λήξη (1.83)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις