ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Κινέζικο combo στην Ντόχα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Κινέζικο combo στην Ντόχα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Κινέζικο combo στην Ντόχα

Κινέζικο combo στην Ντόχα

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω να σας βρίσκω και σήμερα όλους και όλες καλά. Η αγωνιστική δράση επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς, καθώς μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ανά την υφήλιο, οι εθνικές Λίγκες επιστρέφουν και το τόπι θα κυλήσει σε όλα τα μήκη και πλάτη της οικουμένης, γεμίζοντας τις ώρες μας και κρατώντας μας παρέα και σε αυτό το Σαββατοκύριακο καραντίνας που ανατέλλει.

Εμείς θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε τη προσοχή σας στην Ντόχα και το ασιατικό Champions League, αφού σήμερα έχουμε ματς και για τους δύο εναπομείναντες ομίλους της ανατολικής ζώνης.

Απολογισμός

Εξαιρετικά τα πήγαμε και με τη δεύτερη πρόταση μας από την εν λόγω διοργάνωση, αφού η Σανγκάη SIPG στην έναρξη των υποχρεώσεων της στον όμιλο, απέσπασε το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην αξιόμαχη Σίδνεϊ. Για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε ότι Αυστραλοί και άμυνα είναι αντίθετες έννοιες, αφού, όταν δέχεσαι δύο πανομοιότυπα γκολ με κεφαλιά ψαράκι από σαφώς πιο κοντό αντίπαλο στο κέντρο της άμυνας σου, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για κάτι καλό στο ματς και γενικότερα στη διοργάνωση.

Τουλάχιστον οι πρωταθλητές Αυστραλίας όσο διάστημα τους επέτρεπε η φυσική τους κατάσταση στάθηκαν εξαιρετικά στο γήπεδο, αλλά από το 60’ και μετά η κατηφόρα προς τη περιοχή τους ήταν μεγάλη. Οι Κινέζοι με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μισό του αγώνα κατάφεραν την ανατροπή και μας πλήρωσαν την απόδοση άνω του διπλασιασμού.

Ούτε η SIPG έθελξε με την απόδοση της, ο Περέιρα στερήθηκε των υπηρεσιών σημαντικών παικτών, αλλά τουλάχιστον το τρίποντο έβαλε τέλος στις συνεχόμενες αποτυχίες της ομάδας και μένει να δούμε πως θα ανταπεξέλθει και στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Το ξαναλέω το υλικό υπάρχει, η διάθεση για διάκριση δεν ξέρω πόσο έντονη είναι για τη Σανγκάη, κάτι που σύντομα θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο.

Ο νικητής έχει το πάνω χέρι

Σέντρα λοιπόν στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου και πρεμιέρα του ομίλου με τις Σεούλ, Γκοουάν Πεκίνου, Μέλμπουρν Βίκτορι και τη Τσιανγκράι της Ταϊλάνδης να ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης, με τη μονομαχία των δύο πρώτων να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς και μετά την ολοκλήρωση ήδη της πρώτης αγωνιστικής ημέρας προ πανδημίας συγκατοικούν στη κορυφή του ομίλου με 3 βαθμούς.

Οι τυπικά γηπεδούχοι της Σεούλ ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με αρκετές απουσίες αλλά σίγουρα και με φιλοδοξίες για μια καλή πορεία. Πολύ κακή η έως τώρα σεζόν για την ομάδα της πρωτεύουσας, αφού ουσιαστικά έχει πετάξει λευκή πετσέτα προ πολλού. Σταθερά κακή, δεν κατάφερε σε κανένα χρονικό σημείο να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο με την άμυνα της να έχει και τα μεγαλύτερα προβλήματα, αλλά και επιθετικά να είναι δυσκοίλια.

Άλλαξε τρεις προπονητές μέσα στη χρονιά, αλλά τα αρνητικά αποτελέσματα παρέμειναν, αφήνοντας την εκτός κυπέλλου και κατατάσσοντας τη 9η στη K1. Στο σημερινό παιχνίδι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ουζμπέκου μέσου Αλιμπάεφ, ενώ και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ανδριανό δεν ταξίδεψε στο Κατάρ, αμφότεροι χτυπημένοι από τραυματισμούς.

Σαφώς σε καλύτερη μοίρα και κατάσταση οι Κινέζοι της Γκοουάν. Η ομάδα του Πεκίνου εξασφάλισε θέση και για την ερχόμενη σεζόν στο θεσμό, αφού κατετάγη 3η στη κινεζική Λίγκα. Ίσως η πιο παραγωγική ομάδα σε φάσεις και γκολ στη χώρα, πλήρωσε την αδυναμία της να παίξει καλύτερη άμυνα όλη τη χρονιά και έτσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το τίτλο του πρωταθλητή.

Μεγάλο της όπλο επιθετικά και τεράστια απώλεια για τη διοργάνωση ο Κονγκολέζος επιθετικός Μπακαμπού, ο οποίος ανεδείχθη πρώτος σκόρερ με 14 γκολ στη Λίγκα, αλλά οι υποχρεώσεις με τη χώρα του, τον κράτησαν μακριά από τη Ντόχα. Μαζί με τον Βραζιλιάνο Άλαν και τον Ισπανό Βιέρα συνέθεσαν μια εξαιρετική μεσοεπιθετική τριπλέτα όλη τη σεζόν και το βάρος τώρα θα πέσει στο Κινέζο φορ Γιουνίνγκ, για να καλύψει το κενό του στην επίθεση.

Στα μέτρα της η νίκη

Έχοντας παρακολουθήσει εκτενώς τα περισσότερα ματς των δύο αντιπάλων, σαφώς και η Γκοουάν έχει παράσταση νίκης. Η Σεούλ μπορεί να θέλει επίσης το τρίποντο, αλλά απέναντι σε ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας δύσκολα θα κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Όλη τη χρονιά δέχεται γκολ ακόμα και από θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους, μη μπορώντας να ανταπεξέλθει με επιτυχία στο ρόλο της, όταν πρέπει να αμυνθεί.

Με τον Οσμάρ πλέον σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία και τον έτερο αμυντικό της χαφ Αλιμπάεφ εκτός, δύσκολα θα κερδίσει τις μάχες στο κέντρο, οπότε μοιραία θα δώσει μπάλα και κατοχή στην αντίπαλο. Τι καλύτερο λοιπόν για τους Κινέζους που τουλάχιστον μεσοεπιθετικά είναι από τις καλύτερες ομάδες στο τουρνουά.

Δεν συμμερίζομαι τις εκτιμήσεις των εταιρειών για κλειστό ματς με λίγα γκολ, αφού ακόμα και αυτή η Σεούλ μπορεί να βρει γκολ απέναντι στην ασταθή άμυνα των Κινέζων. Ο Ζενεζιό δεν κατάφερε να βρει την απαραίτητη χημεία στα μετόπισθεν σε ό,τι και αν δοκίμασε μέχρι σήμερα. Με δεδομένο το γεγονός ότι και η Μέλμπουρν Βίκτορι στο άλλο ματς έχει παράσταση νίκης απέναντι στην αδύναμη Τσιανγκράι, ούτε μια ισοπαλία βολεύει τους δύο αντιπάλους. Λόγω φόρμας ίσως μία ισοπαλία να θεωρηθεί επιτυχία για τους Κορεάτες, σίγουρα όμως όχι για τους Κινέζους.

Εμείς θα στηρίξουμε με τη διπλή ευκαιρία σήμερα τη Γκοουάν, η οποία είναι σαφέστατα η καλύτερη ομάδα, έρχεται με φόρα και καλή ψυχολογία και αναζητά το καλύτερο δυνατό κλείσιμο στη σεζόν με μια καλή πορεία στη διοργάνωση. Το εύρος των 2-3 γκολ επίσης αποτελεί μια καλή επιλογή, προσφέρεται στο διπλασιασμό και επιβεβαιώνει αρκετά σενάρια. Εμείς θα ρισκάρουμε όμως λίγο παραπάνω καθώς ο συνδυασμός πολλών γκολ και του Χ2 δίνεται ακόμα ψηλότερα. Είτε με τη βοήθεια της Σεούλ είτε όχι, θεωρώ πολύ πιθανό να μπουν στο παιχνίδι τουλάχιστον 3 γκολ.


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Μονό (Tipster’s League) Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

21/11, 12:00 Σεούλ – Γκοουάν Πεκίνου: Χ2 & over 2,5 (2.30)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις