Pick n’ roll και figure eight…

Pick n' roll και figure eight…

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Η στήλη ξεκίνησε πολύ δυνατά την διαβολοβδομάδα της Εuroleague, με το διπλό της Μπάγερν στην έδρα της Εφές την Τρίτη.

Πάμε και να την κλείσουμε καλά με δύο επιλογές που φαίνονται ασφαλείς. Η ωραία μπασκετική βραδιά ξεκινά με την αναμέτρηση της Άλμπα με τη Ζενίτ. Οι Ρώσοι μπήκαν δυνατά στη φετινή σαιζόν, κερδίζοντας Εφές και Μπαρτσελόνα τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Έδειξαν μάλιστα μεγάλες αρετές στο παιχνίδι τους, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Στη συνέχεια είχαν την ατυχία να μείνουν εκτός αγώνων λόγω κρουσμάτων, άλλα επέστρεψαν παίζοντας ήδη τρία ματς, στα οποία φάνηκε η λογική έλλειψη ρυθμού.

Στο τελευταίο με τη Χίμκι πάντως, η Ζενίτ φάνηκε ότι αρχίζει να ρολάρει ξανά στο παρκέ, παρά την ήττα στο τέλος. Έδειξε μάλιστα ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και σε ματς με γρήγορο ρυθμό, κάτι που θα χρειαστεί να κάνει και σήμερα. Η Άλμπα αρέσκεται στο ανελέητο run n’ gun, άλλα είναι μια κλάση κάτω από την αντίπαλο της, που έκανε εξαιρετικές μεταγραφές το καλοκαίρι.

Γρήγορο παιχνίδι με υψηλό σκορ αναμένεται στον αμέσως επόμενο αγώνα της βραδιάς. Αρμάνι Μιλάνο και Ζάλγκιρις, μοιάζουνε να έχουν πολλά κοινά σημεία. Τρέχουνε και σουτάρουν πολύ τρίποντο, έχοντας μάλιστα και καλά ποσοστά ευστοχίας. Στους 78,33 πόντους ο μ.ο. της επίθεσης των Ιταλών, στους 78,44 αυτής των Λιθουανών. Οι άμυνες τους δέχονται 78,66 πόντους μ.ο. και 79,11 αντίστοιχα.

Το line του αγώνα βγήκε αρχικά πολύ χαμηλά και στη συνέχεια διορθώθηκε. Εξακολουθεί όμως να βρίσκεται σε χάντικαπ που μπορούν εύκολα να καλύψουν οι δύο ομάδες. Pick n’ roll παιχνίδι με εκφραστές Ροντρίγκες και Χάινς, με πολλά split out στην περιφέρεια βλέπουμε από την Αρμάνι. Ταχύτατα figure eight και κοψίματα από το el κυρίως, από τη Ζάλγκιρις. Βασικός στόχος και των δύο, να βρεθεί η σωστή πάσα για ελεύθερο τρίποντο. Οπότε λογικά, θα δούμε πάλι σκορ και θέαμα…


1.83 στο... αντίο του Καμπάτσο Δυάδα (απόδοσης 2.40) 1.83 στο... αντίο του Καμπάτσο 1.83 στο... αντίο του Καμπάτσο

21:00 Άλμπα – Ζενίτ: 2 (1.40)

21:45 Αρμάνι Mιλάνο – Ζάλγκιρις: Οver 154,5 (1.72)


1.83 στο... αντίο του Καμπάτσο Μονό (Tipster’s League) 1.83 στο... αντίο του Καμπάτσο 1.83 στο... αντίο του Καμπάτσο

21:45 Αρμάνι Mιλάνο – Ζάλγκιρις: Οver 154,5 (1.72)


1.83 στο... αντίο του Καμπάτσο Fun bet 1.83 στο... αντίο του Καμπάτσο 1.83 στο... αντίο του Καμπάτσο

21:45 Αρμάνι Mιλάνο – Ζάλγκιρις: Οver 172,5 (4.85)

Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις