Θα βρει ευκαιρίες να του σπάσει το σερβίς

Θα βρει ευκαιρίες να του σπάσει το σερβίς

Χαιρετώ την ομάδα του koubanezos.gr και όλους τους αναγνώστες. Καλή αρχή να έχουμε, με υγεία και πολλά ταμεία! Είμαι ο Blaze RipBuckets.

Εκτός από το koubanezos.gr, μπορούμε να τα λέμε για τένις στο πολύ δυνατό γκρουπ στο Facebook αλλά και στο Telegram και στο κανάλι RipBuckets.

Ξεκίνημα με την τελευταία αγωνιστική του Round Robin (φάση ομίλων) και τον τελικό ανάμεσα σε Νόβακ Tζόκοβιτς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Πολύ απλά τα πράγματα, με τον νικητή να προκρίνεται στον ημιτελικό και να αντιμετωπίζει τον Ντομινίκ Τιμ στον βραδινό αγώνα του Σαββάτου. Στον έτερο αγώνα του ομίλου ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση του ομίλου, θα αντιμετωπίσει τον Αργεντίνο Ντιέγκο Σβάρτσμαν, του οποίου η πρώτη συμμετοχή σε ATP FINALS θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Αντιμέτωποι για έκτη φορά

Για έκτη φορά θα βρεθούν απέναντι στο court οι δύο τενίστες με την προϊστορία να είναι ισορροπημένη. Τρεις νίκες έχει ο Tζόκοβιτς (2 σκληρή επιφάνεια / 1 χωμάτινη επιφάνεια) και δύο ο Ζβέρεφ (1 σκληρή επιφάνεια / 1 χωμάτινη επιφάνεια) ενώ στο Λονδίνο θα μονομαχήσουν για 3η φορά, με την τελευταία αναμέτρηση να είναι στον τελικό του 2018 με νικητή σε straight set (6-4, 6-3) τον Ζβέρεφ.

Τη φετινή χρονιά, ο “Νόλε” χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο και τον τελικό του Roland Garros για να γνωρίσει την πρώτη του ήττα, ωστόσο στα τελευταία 6 παιχνίδια του στο tour μετράει 3 ήττες, χωρίς μάλιστα να κερδίσει κάποιο σετ σε αυτά. Μετά την επιβλητική εμφάνισή του και νίκη απέναντι στον Σβάρτσμαν, ήρθε ένας απογοητευτικός αγώνας απέναντι στον Μεντβέντεφ, κόντρα στον οποίο δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Ο Ζβέρεφ κατάφερε φέτος να φτάσει για πρώτη φορά σε τελικό Grand Slam όπου ηττήθηκε από τον Ντομινίκ Τιμ. Έφτασε επίσης μέχρι τον τελικό του Paris Masters όπου και πάλι ηττήθηκε από τον Μεντβέντεφ. Μέχρι στιγμής στο Λονδίνο αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα από την γραμμή του σερβίς, έχοντας παραχωρήσει 18 break points στα 2 πρώτα παιχνίδια στους αντιπάλους του.

Πιο σταθερός ο “Νόλε”, θα πιέσει αρκετά τον Γερμανό και θα βρει ευκαιρίες για να του σπάσει το σερβίς. Κάπως έτσι θα οδηγηθούμε στην επιλογή του under στο σύνολο των games με το line να έχει ανοίξει στο 22,5 και προσφέρεται σε τιμές του 1.80. Στην ίδια λογική θα διαλέξουμε την straight set (2-0) νίκη του Σέρβου, που βρίσκεται σε τιμές διπλασιασμού.


Θα βρει ευκαιρίες να του σπάσει το σερβίςΜονό (Tipsters League) Θα βρει ευκαιρίες να του σπάσει το σερβίς Θα βρει ευκαιρίες να του σπάσει το σερβίς

16:00 Τζόκοβιτς – Ζβέρεφ: Under 22,5 games (1.87)


Θα βρει ευκαιρίες να του σπάσει το σερβίςΜονό Θα βρει ευκαιρίες να του σπάσει το σερβίς Θα βρει ευκαιρίες να του σπάσει το σερβίς

16:00 Τζόκοβιτς – Ζβέρεφ: Tζόκοβιτς 2-0 (1.90)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις