Εθνική βραδιά για σκόρερ

Εθνική βραδιά για σκόρερ

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Η στήλη την Κυριακή τα πήγε θαυμάσια στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Nations League, με 3/4 πολύ δυνατές προβλέψεις.

To απόλυτο χάθηκε άδικα, καθώς ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έδωσε στο Γιώργο Γιακουμάκη μόνο 12 λεπτά συμμετοχής. Μέσα σε αυτά, πρόλαβε να κάνει περισσότερα από όσα ο Παυλίδης στα υπόλοιπα 78′. Φοβάμαι ότι και σήμερα θα συμβεί το ίδιο. Μόνο που με τη Σλοβενία δε μας παίρνει να χαραμίσουμε χρόνο παίζοντας χωρίς επιθετικό που να τον νιώθει η αντίπαλη άμυνα.

Αυτό που με προβλημάτισε στην εικόνα της Εθνικής, ήταν τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε πάλι. Όσο ήταν μέσα στο γήπεδο ο Φορτούνης, η Ελλάδα έπαιζε ωραία μπάλα με κατοχή, συνδυασμούς και κίνηση στο χώρο και πέτυχε δύο υπέροχα γκολ. Όταν όμως βγήκε ο “ερυθρόλευκος” άσος, ξαφνικά η ομάδα σταμάτησε κυριολεκτικά να παίζει. Απλά κυκλοφορούσε την μπάλα περιμένοντας να τελειώσει το ματς.

Ο Φορτούνης είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Η Σλοβενία διαθέτει σφιχτή άμυνα που στα τελευταία 10 παιχνίδια της έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ. Ο Παυλίδης είναι αποδεδειγμένα ακίνδυνος και τα εξτρέμ της Ελλάδας δεν είναι και οι καλύτεροι σκόρερ. Άρα, μόνο από τον Φορτούνη ή τον Μπακασέτα μπορούμε να περιμένουμε πάλι γκολ. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί σε επίκαιρη θέση αρκετές φορές. Μπορεί να δημιουργήσει και μόνος του τις προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό.

Η απόδοση στο 4.40, για να χρηστεί σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή, νομίζω ότι αποτελεί πρόκληση. Άλλωστε μόλις πριν από τρείς ημέρες πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Την ίδια ώρα στο Μπέλφαστ γίνεται το ντέρμπι κορυφής για τον 4ο όμιλο της League B. H 1η Ουαλία υποδέχεται τη 2η Φινλανδία και ακόμη και με ισοπαλία παίρνει την άνοδο. Οι Φινλανδοί θέλουν μόνο τη νίκη. Επιλέγοντας το καλοπληρωμένο Χ2, είμαστε μέσα και στις δύο περιπτώσεις. Οι Φινλανδοί έχουν φτιάξει τα τελευταία χρόνια μια πολύ σκληρή, φιλότιμη ομάδα που δεν παραδίνεται εύκολα σε κανέναν. Είναι σίγουρο ότι θα κοντράρει το ματς όσο μπορεί. Μόνιμος σκόρερ της, ο Τεέμου Πούκι που μας πλήρωσε πολύ καλά την Κυριακή. Κι εδώ η απόδοση για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ένα γκολ είναι μεγάλη, πληρώνοντας 5.00.

Το δεκάρι της Εθνικής μας και το εννιάρι των Φινλανδών, είναι προφανές ότι αισθάνονται καλά όταν φοράνε το εθνόσημο. Αν σκοράρουν πάλι και οι δύο, θα αισθανθούμε κι εμείς ακόμα καλύτερα…


Εθνική βραδιά για σκόρερΜονά και δυάδα (απόδοσης 22.00) Εθνική βραδιά για σκόρερΕθνική βραδιά για σκόρερ

21:45 Eλλάδα – Σλοβενία: Φορτούνης anytime scorer (4.40)

21:45 Ουαλία – Φινλανδία: Πούκι anytime scorer (5.00)


Εθνική βραδιά για σκόρερΜονό Εθνική βραδιά για σκόρερ Εθνική βραδιά για σκόρερ

21:45 Ουαλία – Φινλανδία: X2 (1.87)


Εθνική βραδιά για σκόρερΜονό (Tipsters League) Εθνική βραδιά για σκόρερ Εθνική βραδιά για σκόρερ

21:45 Eλλάδα – Σλοβενία: Φορτούνης anytime scorer (4.40)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις