Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over

Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over

Καλημέρα σε όλους! Τελειώνει σιγά σιγά το μαρτύριο των προκριματικών και από την Παρασκευή θα επανέλθουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς πρωταθλημάτων, όπου η πληθώρα επιλογών θα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Πρώτα ο «τελικός»

Η Εθνική μας σε ένα ματς do or die αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη τη Σλοβενία. Μόνο νίκη θέλει η Ελλάδα, για δύο αποτελέσματα κατεβαίνουν οι Σλοβένοι. Μπορεί το ποδόσφαιρο που παίζει η Εθνική μας να μη μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας, αλλά τουλάχιστον αποδίδει καρπούς ως τώρα – στα τελευταία ματς που η ομάδα δείχνει να βρίσκει ταυτότητα και αγωνιστικό πλάνο. Μετά από πολλούς μήνες έφτασε η ώρα να παίξει έναν αγώνα με τεράστιο κίνητρο καθώς με νίκη θα ανέβει κατηγορία και τα οφέλη θα είναι αρκετά.

Είμαστε καλύτερο ποιοτικά σύνολο και ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε. Ασος στο 1.83.

«Διαβολοβδομάδα» στη… σπυριάρα

Με δύο αγωνιστικές αυτή την εβδομάδα η Euroleague και ξεχώρισα δύο over για ap;oce . Στην Ισπανία η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη Μακάμπι και οι δύο ομάδες αρχίζουν να ρολάρουν για τα καλά πλέον στην επίθεση. Το over 162,5 στο 1.91 το θεωρώ ιδανική επιλογή.

Η επόμενη επιλογή θα είναι από την Ιταλία όπου η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τον Eρυθρό Aστέρα. Το over 152,5 πόντους στο 1.90 το θεωρώ must bet καθώς και οι δύο ομάδες αρέσκονται στο μακρινό σουτ και θα δούμε παιχνίδι πολλών κατοχών.


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά overΜονό (Tipsters League) Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over

21:45 Ελλάδα – Σλοβενία: 1 (1.83)


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά overΔυάδα (απόδοσης 3.63) Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over

19:30 Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Over 162,5 (1.91)

21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Ερυθρός Αστέρας: Over 152,5 (1.90)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις