Τρεις μνηστήρες για μια θέση

Τρεις μνηστήρες για μια θέση

Γειά και χαρά σας φίλοι Κουβανέζοι! Δεύτερη εβδομάδα εθνικών ομάδων για να κλείσουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες στο Nations League.

Στην τελευταία στήλη δεν πήγαμε καλά, αν και διαβάστηκαν σωστά τα παιχνίδια η μεν Χαλ σκόραρε μόνο στο δεύτερο και μας χάλασε το σημείο, η δε Όλνταμ μας εξέθεσε, καθώς έχασε από τη χειρότερη ομάδα των επαγγελματικών κατηγοριών…

Πάμε στα φρέσκα όμως και σε μια δυάδα με αξία, σε ένα όμιλο που η πρωτιά παίζεται μέχρι τη τελευταία αγωνιστική.

Ξεκίνημα από το παιχνίδι Βοσνία – Ιταλία. Ουραγός η Βοσνία στον όμιλο χωρίς νίκη, μετά την ήττα και από την Ολλανδία και αναπόφευκτα θα πέσει κατηγορία. Για τη τιμή των όπλων και για τη πρώτη νίκη στο ματς με την Ιταλία, μια Ιταλία που έρχεται από την εύκολη νίκη απέναντι στη Πολωνία με 2-0 και κρατάει τη πρώτη θέση στα χέρια της.

Μονόπλευρο το κίνητρο, καθαρά με τους Ιταλούς, που με νίκη καπαρώνουν τη πρώτη θέση και τη πρόκριση στα play off του Nations League. Λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, αλλά οι Ιταλοί έχουν τρομερό βάθος. Η Βοσνία επί Μπάγεβιτς πλέον έχει άλλο DNA, δε νομίζω να καταφέρει και πολλά χωρίς και τον Τζέκο. Συνήθως η Ιταλία μπαίνει δυνατά στα πρώτα ημίχρονα και κερδίζει αρκετά στημένα. Η αμυντική προσέγγιση που θα έχουν οι Βόσνιοι μας βολεύει για να ποντάρουμε στα κόρνερ.

Συνεχίζουμε με τον ίδιο όμιλο και το ματς Πολωνία – Ολλανδία. Και οι δύο ομάδες μπορούν τη κορυφή αρκεί να μην νικήσει η Ιταλία και αυτές να πάρουν το τρίποντο. Η Πολωνία ήταν πολύ κατώτερη στο ματς με την Ιταλία και έχασε εύκολα, σε αντίθεση με τους Ολλανδούς, που έπιασαν καλή απόδοση και νίκησαν εύκολα τη Βοσνία.

Ως φαβορί προβάλλουν οι Ολλανδοί και δίκαια στα μάτια μου. Οι Πολωνοί αν εξαιρέσουμε το παιχταρά Λέβα, είναι σε καθοδική πορεία το τελευταίο καιρό, σε αντίθεση με τους «οράνιε», που παρόλο που έχουν απουσίες αποδίδουν εντυπωσιακά. Δύσκολα να χάσουν οι Ιταλοί τη νίκη και τη πρωτιά, αλλά θεωρώ πως οι Ολλανδοί θα παίξουν για το τρίποντο έτσι και αλλιώς. Βάσει εικόνας των δύο ομάδων, θεωρώ πως η Ολλανδία σίγουρα δε θα φύγει ηττημένη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.


Τρεις μνηστήρες για μια θέσηΜονό Τρεις μνηστήρες για μια θέσηΤρεις μνηστήρες για μια θέση

21:45  Πολωνία – Ολλανδία: Χ2 & under 3,5 (1.77)


Τρεις μνηστήρες για μια θέσηΜονό (Tipster’s League) Τρεις μνηστήρες για μια θέση Τρεις μνηστήρες για μια θέση

21:45 Βοσνία – Ιταλία: Over 4,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ. (2.05)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις