Διπλό που προκαλεί

προγνωστικά

Καλημέρα. Πολύ πλούσιο το σημερινό μενού. Ξεκινάμε πρώτα με Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός είναι βελτιωμένος, αλλά δεν τα αποτελέσματα δεν του βγαίνουν. Δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τη λαβωμένη Εφές. Το θετικό είναι ότι ο Μακ δείχνει ικανός να βοηθήσει. Αμφίβολος ο Νέντοβιτς, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί. Η Βαλένθια έχει δείξει καλή εικόνα φέτος, αλλά έχει προβλήματα τραυματισμών. Φαν Ρόσομ και Μαρίνκοβιτς είναι μεγάλες απουσίες στην περιφέρεια, ενώ απουσιάζει και ο Σάστρε που θα μπορούσε να δώσει λύσεις. Συν τοις άλλοις, ο Τόμπι έρχεται από τραυματισμό. Αν ο Παναθηναϊκός είναι προσεκτικός και ελέγξει τον ρυθμό, έχει καλές πιθανότητες να πάρει το ματς. Σε κάθε περίπτωση, το 3.10 της νίκης του «τριφυλλιού» έχει αξία. Οι πιο συντηρητικοί μπορούν να πάνε στην κάλυψη του +6.5 με απόδοση 1.70.

Συνεχίζουμε με Nations Legue, όπου σήμερα και αύριο κρίνονται τα πάντα.

Παρά τις αντιξοότητες στο ματς με τους Ισπανούς, η Ελβετία έδειξε χαρακτήρα και πήρε την ισοπαλία. Ήρωας της, ο τερματοφύλακας Ζόμερ, ο οποίος απέκρουσε δυο πέναλτι του Σέρχιο Ράμος. Θέλει μόνο νίκη σήμερα για να αποφύγει την τελευταία θέση. Η Ουκρανία δε χάρηκε πολλή ώρα το προβάδισμα, έδειξε ευάλωτη και έχασε εύκολα από τη Γερμανία. Θα πάω ξεκάθαρα το μέταλλο των γηπεδούχων και θα ποντάρω στη νίκη που θα τους χαρίσει την τρίτη θέση. Ο άσος στο 1.69 θα είναι η επιλογή μου.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

 

 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις