AFC Champions League, οι 15 συμμετοχές και το μακροχρόνιο του 8.00

AFC Champions League, οι 15 συμμετοχές και το μακροχρόνιο του 8.00

Έφτασε λοιπόν και πάλι η ώρα που η δεύτερη φουρνιά των κορυφαίων ασιατικών συλλόγων θα κοντραριστούν στη Ντόχα του Κατάρ στα πλαίσια του Champions League της Ασίας, καταρχήν για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής της Ανατολικής Ζώνης. Ο νικητής λοιπόν θα είναι αυτόματα και ο δεύτερος φιναλίστ του μεγάλου τελικού για το τίτλο του πρωταθλητή Ασίας, αφού ήδη από τις 3 Οκτωβρίου η Περσέπολις του Ιράν περιμένει τον αντίπαλο της.

Αφού λοιπόν ο σημαντικότερος ποδοσφαιρικός διασυλλογικός θεσμός της Ασίας πέρασε από χίλια κύματα λόγω της πανδημίας, φτάνοντας και λίγο πριν την οριστική ματαίωση του για τη σεζόν 2019-20, ήρθε η σειρά των ομάδων της ανατολικής ζώνης να διεκδικήσουν σε ένα τουρνουά διάρκειας περίπου ενός μηνός, καταρχήν τη πρόκριση τους από τους ομίλους στη φάση των νοκ άουτ αγώνων, μέχρι και το τελικό της ζώνης.

Τρόπος διεξαγωγής

Το φορμάτ και η διεξαγωγή των αγώνων αποτελεί πίστη αντιγραφή του τουρνουά, το οποίο διεξήχθη από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου και πάλι στη Ντόχα, αυτή τη φορά για τις ομάδες της δυτικής ζώνης. Αυτό σημαίνει, ότι καταρχήν θα διευθετηθούν οι όποιες εκκρεμότητες για τη φάση των ομίλων. 4 γκρουπ με 4 ομάδες και τις δύο πρώτες να προχωράνε στο θεσμό, με κάποιες εκ των 16 διεκδικητών να έχουν δώσει ήδη δύο ματς, κάποιες ένα, ενώ αρκετές θα πρέπει να δώσουν και τους 6 αγώνες σε αυτή τη φάση των ομίλων.

Και ενώ λοιπόν αρχικά είχε αποφασιστεί το τουρνουά της Ανατολικής Ζώνης να φιλοξενηθεί στη Μαλαισία, η δραματική κατάσταση στη χώρα λόγω της πανδημίας, αλλά και η πετυχημένη διοργάνωση στη Ντόχα, ώθησαν την ασιατική Ομοσπονδία να ξαναδώσει τα κλειδιά της διοργάνωσης στο Κατάρ.

Τέσσερα γήπεδα, όλα στολίδια και επιτεύγματα της σύγχρονης μηχανικής και αρχιτεκτονικής, προορισμένα για το Μουντιάλ του 2022, θα φιλοξενήσουν τα ματς μέχρι και το μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου.

Οι ιθύνοντες και οργανωτές στο Κατάρ κατάφεραν να πείσουν και τους πλέον δύσπιστους με την επιτυχημένη διεξαγωγή του τουρνουά της Δυτικής Ζώνης. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα ήταν εξαιρετικά αυστηρά, κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί και αυτή τη φορά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο εν λόγω τουρνουά έγιναν 7900 τεστ covid-19 με το ποσοστό των θετικών αποτελεσμάτων να είναι στο 1,7%.

Προβλήματα λόγω πανδημίας

Φυσικά, όπως και τότε, έτσι και αυτή τη φορά ο θεσμός μετράει κάποιες σημαντικές απώλειες λόγω της πανδημίας. Έτσι πριν ένα μήνα και στο πρώτο τουρνουά η Αλ Γουάχντα δεν μπόρεσε καν να ταξιδέψει στη Ντόχα λόγω κρουσμάτων στην ομάδα, ενώ η κάτοχος του περσινού τίτλου Αλ Χιλάλ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά γιατί λόγω κρουσμάτων δεν συμπλήρωνε τον απαραίτητο αριθμό παικτών στην αποστολή της για το τελευταίο ματς του ομίλου, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τη συνέχεια του θεσμού.

Κάπως έτσι λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου τουρνουά η κυβέρνηση της Μαλαισίας απαγόρευσε ρητά την ομάδα της Τζοχόρ, να ταξιδεύσει στη Ντόχα με τους πρωταθλητές της χώρας να μην μπορούν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση αφήνοντας τον όμιλο τους με 3 μόνο ομάδες, που θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια για τη νοκ άουτ φάση.

Πριν περάσουμε σε μια σύντομη παρουσίαση των τεσσάρων γκρουπ και των δεκαπέντε μονομάχων, να τονίσουμε, ότι και σε αυτό το τουρνουά υπάρχουν ισχυρά φαβορί, κυρίως οι ομάδες της Κίνας και της Ιαπωνίας, κρυφά αουτσάιντερ που μπορούν να κάνουν τη ζημιά, όπως οι ομάδες της Νότιας Κορέας, αλλά και ομάδες ερωτηματικά, όπως αυτές της Αυστραλίας, οι οποίες έχουν να παίξουν μπάλα πάνω από δύο μήνες, αφού η εθνική Λίγκα δεν έχει ξεκινήσει καν για τη φετινή σεζόν.


5ο όμιλος

Σεούλ (Νότια Κορέα)

Γκοουάν Πεκίνου (Κίνα)

Μέλμπουρν Βίκτορι (Αυστραλία)

Τσιανγκράι Γιουνάιτεντ (Ταϊλάνδη)

Σεούλ

Η δημοφιλής ομάδα της Νότιας Κορέας μόλις πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε μια από τις χειρότερες αγωνιστικές σεζόν στη χώρα της. Σταθερά κακή όλη τη χρονιά, κατετάγη μόλις 9η και μόνο μια πορεία μέχρι το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης μπορεί να της εξασφαλίσει μια θέση στο επόμενο Champions League. Η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα στην αμυντική της συμπεριφορά, αλλά θεωρούμε ότι είναι αρκετά τυχερή καθώς πέραν της κινεζικής Γκοουάν, ούτε η Βίκτορι της Μελβούρνης, ούτε η Τσιανγκράι της Ταϊλάνδης θεωρούνται μεγάλα εμπόδια στη προσπάθεια της να περάσει στην επόμενη φάση. Έχει δώσει ήδη ένα ματς εναντίον των Αυστραλών στη Σεούλ κερδίζοντας με 1-0 και έχει μπροστά της άλλα 5 ματς.

AFC Champions League, οι 15 συμμετοχές και το μακροχρόνιο του 8.00

Γκοουάν Πεκίνου

Γκράντε φαβορί για τη πρόκριση στην επόμενη φάση η ομάδα του Γάλλου Ζενεζιό, με τη χρονιά να είναι και πάλι πετυχημένη, αφού εξασφάλισε τη 3η θέση και τη θέση του Champions League στο πρωτάθλημα Κίνας, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες. Επιθετικά πετάει φωτιές, αλλά αμυντικά ζορίζεται ιδιαίτερα με τον τεχνικό της να μην μπορεί να βρει τη κατάλληλη χημεία στα μετόπισθεν. Διαθέτει εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς και έχοντας 3 βαθμούς από το μοναδικό παιχνίδι που έδωσε προ πανδημίας δύσκολα θα χάσει τη πρωτιά του ομίλου. Τη κρατάμε ως ένα από τα αουτσάιντερ, που εάν παίξει και λίγο άμυνα μπορεί να φτάσει μακριά.

Μέλμπουρν Βίκτορι

Καταστροφική επίσης και η εγχώρια σεζόν για την ομάδα της Μελβούρνης αφού την βρήκε προτελευταία στο βαθμολογικό πίνακα. Τελευταία αγωνιστική της υποχρέωση ήταν στις 10 Αυγούστου και έκτοτε προετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν που ξεκινά στις 27 Δεκεμβρίου. Θεωρητικά έχει ελπίδες πρόκρισης, αφού σε δύο υποχρεώσεις της προς πανδημίας έχει μια νίκη και μία ήττα, αλλά με την αγωνιστική της ετοιμότητα να αποτελεί γρίφο και τη ποιότητα της να είναι κάτω του μετρίου, δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει και πολλά.

Τσιανγκράι Γιουνάιτεντ

Η παρθενική εμφάνιση των πρωταθλητών Ταϊλάνδης στη φάση των ομίλων αποτελεί γεγονός, αλλά οι παρενέργειες της πανδημίας δεν της επέτρεψαν να γιορτάσει το ιστορικό αυτό γεγονός με τους οπαδούς της, αφού στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε στην έδρα της εναντίον της Γκοουάν είχε απαγορευτεί η παρουσία θεατών. Ξεκίνησε με δύο ήττες και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι περισσότερο πέρα από εμπειρίες. Ίσως ένας βαθμός η μία νίκη να είναι και ο ρεαλιστικός στόχος του φτωχού συγγενή του ομίλου.


6ος όμιλος

Τόκυο (Ιαπωνία)

Ουλσάν (Νότια Κορέα)

Σανγκάη Σένχουα (Κίνα)

Περθ Γκλόρι (Αυστραλία)

Τόκυο

Οι Ιάπωνες βρίσκονται σε κρίσιμο σταυροδρόμι για τη φετινή σεζόν, καθώς στο πρωτάθλημα πασχίζουν, να διατηρηθούν στις θέσεις που οδηγούν στο ερχόμενο Champions League, ενώ για τη φετινή διοργάνωση δεν κρύβουν, ότι έχουν μεγάλες βλέψεις. Η ομάδα του κόουτς Χασεγκάβα διαθέτει εξαιρετικό υλικό και οι πρόσφατες ήττες στο πρωτάθλημα δείχνουν φανερά, ότι το μυαλό της ομάδας είναι εδώ και καιρό στη Ντόχα. Έχει 4 βαθμούς σε δύο αγώνες και όλα τα λεφτά είναι η κόντρα της με τους δύο δυνατούς αντιπάλους της στον όμιλο Ουλσαν και Σένχουα. Εμείς την έχουμε κατατάξει επίσης ως ένα από τα κρυφά φαβορί, καθώς πιστεύουμε, ότι εάν περάσει τους ομίλους είναι ικανή να φτάσει μέχρι τέλους.

AFC Champions League, οι 15 συμμετοχές και το μακροχρόνιο του 8.00

Ουλσάν

Η δευτεραθλήτρια της Νότιας Κορέας, μετά την απώλεια και των δύο τίτλων που διεκδικούσε εγχώρια, στρέφει τη προσοχή της στο διεθνή θεσμό με την ελπίδα να φτάσει μακριά. Σταθερά καλή σε όλη τη σεζόν, τα έκανε όλα λάθος στο κρισιμότερο σημείο και πλέον καλείται να ανακτήσει τη χαμένη αυτοπεποίθηση της, περνώντας αρχικά στην επόμενη φάση. Έχει 5 αγώνες μπροστά της να το καταφέρει, αφού στο μοναδικό ματς που έδωσε προ πανδημίας πήρε το βαθμό της ισοπαλίας εναντίον της Τόκυο.

Σανγκάη Σένχουα

Η ομάδα του Κορεάτη Τσόι Κανγκ Χι δεν τα πήγε και ιδιαίτερα καλά φέτος στη Κίνα, καταλαμβάνοντας την 7η θέση. Πολύ συντηρητική η προσέγγιση των αγώνων, ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα και ελάχιστη φαντασία στη δημιουργία παιχνιδιού. Δεν έγιναν και σπουδαίες μεταγραφές, την κοπανήσαν και λόγω covid παίκτες κλειδιά, όπως ο Ελ Σαραουΐ, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην είναι για σπουδαία πράγματα. Πάντως στη παρθενική της εμφάνιση στους ομίλους και χωρίς να έχει δώσει ακόμα επίσημο ματς, μάλλον θα την ευνοήσει, αφού έχει πάνω από 2 εβδομάδες που προετοιμάζεται απερίσπαστη για τη πρώτη σέντρα και το κίνητρο μιας καλής πορείας είναι μεγάλο.

Περθ Γκλόρι

Η ομάδα του Περθ έπαιξε ήδη ένα ματς και έχασε δύσκολα με 1-0 στο Τόκυο. Μπαίνει σε αυτό το τουρνουά, ούσα σε φάση προετοιμασίας, με την αγωνιστική απραξία να συμπληρώνει αισίως πάνω από δύο μήνες. Τα πήγε αρκετά καλά στο πρωτάθλημα, έφτασε μια ανάσα πριν το μεγάλο τελικό, αλλά σε διεθνές επίπεδο και σε αυτό τον όμιλο θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από μια υπέρβαση για να μπει σφήνα ανάμεσα σε Κινέζους, Κορεάτες και Ιάπωνες…Μάλλον το ρόλο του ρυθμιστή βλέπουμε να παίζει με το γνωστό μας φορ Φορναρόλι να είναι το πιο δυνατό της χαρτί.


7ος όμιλος

Βίσελ Κόμπε (Ιαπωνία)

Σουγόν (Νότια Κορέα)

Γουανγκζού Εβεργκράντε (Κίνα)

Βίσελ Κόμπε

Οι Ιάπωνες μπαίνουν στη διοργάνωση με το απόλυτο των νικών (2) και βαθμών (6) αφού προ πανδημίας πρόλαβαν να επιβληθούν εναντίον της Τζοχόρ και της Σουγόν. Πολύ τυχερή πρέπει να θεωρείται η ομάδα του Ινιέστα και του Βερμάαλεν, καθώς η αστάθεια της στη J1 είναι αντικείμενο μελέτης. Εξαιρετική μεσοεπιθετικά, έχει άμυνα παιδική χαρά και δέχεται γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Με δεδομένη την απουσία της Τζοχόρ έχει να δώσει 3 ματς όλα και όλα, δύο με τη Γουανγκζού και ένα με τη Σουγόν που έχει ήδη νικήσει. Με μια νίκη σε ένα από αυτά τα 3 ματς αυτόματα προκρίνεται στην επόμενη φάση. Όσο όμως δεν διορθώνεται το αμυντικό κομμάτι δύσκολα θα μπορέσει να διακριθεί στη πορεία.

Σουγόν

Οι Κορεάτες της Σουγόν καλούνται να κάνουν την υπέρβαση καθώς έχουν ήδη δύο ήττες στα ισάριθμα ματς που έδωσαν προ πανδημίας και δύσκολα μπορούν να πετύχουν κάτι σε αυτό τον όμιλο. Καταστροφική και η χρονιά στη Κ1, αφού μόλις τις τελευταίες αγωνιστικές κατάφεραν να σώσουν τη κατηγορία. Όλη η ομάδα στηρίζεται στην αγωνιστική ετοιμότητα του Αυστραλού Τάγκαρτ, ο οποίος όμως κινήθηκε όλη τη σεζόν σε πολύ ρηχά νερά, παρασύροντας συνολικά την απόδοση της ομάδας. Θέλει τουλάχιστον δύο νίκες στα τρία εναπομείναντα ματς του ομίλου και δεν βλέπουμε με πιο τρόπο θα καταφέρει να κερδίσει τους Κινέζους ή τους Ιάπωνες.

Γουανγκζού Εβεργκράντε

Η αρμάδα του Καναβάρο ρίχνεται στη μάχη της κατάκτησης του βαρύτιμου τίτλου, κουβαλώντας το φορτίο του απόλυτου φαβορί. Έχοντας το ακριβότερο και πληρέστερο ρόστερ στην Ασία, κάθε άλλη έκβαση πλην της κατάκτησης του τίτλου θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα του Ιταλού προπονητή στο πάγκο των Κινέζων. Με νωπές ακόμα τις μνήμες του χαμένου πρωταθλήματος κόντρα στη Σουνίνγκ, άπαντες στο σύλλογο ζουν και αναπνέουν για τη διάκριση στο Champions League. Μεγάλη απώλεια ο τραυματισμός του Παουλίνιο ο οποίος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τη προσπάθεια της ομάδας του, με τη θέση του να παίρνει ο μπαρουτοκαπνισμένος Γκουλάρντ που επέστρεψε από το δανεισμό του στη Χεμπέι. Εάν ο Καναβάρο δεν κάνει αλχημείες και προσεγγίσει σωστά τα ματς, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει αντίπαλος, που θα μπορέσει να τη σταματήσει.

AFC Champions League, οι 15 συμμετοχές και το μακροχρόνιο του 8.00


8ος όμιλος

Γιοκοχάμα Μαρίνος (Ιαπωνία)

Τζέονμπουκ Μότορς (Νότια Κορέα(

Σίδνεϊ (Αυστραλία)

Σανγκάη SIPG (Κίνα)

 

Γιοκοχάμα Μαρίνος

Άλλη μια ομάδα γρίφος ρίχνεται στη μάχη του Champions League με το πλεονέκτημα των 6 βαθμών από τα δύο πρώτα ματς που έδωσε προ πανδημίας. Η ομάδα του κόουτς Ποστέκογλου κυνηγάει σίγουρα το τίτλο, αποτελεί διαχρονικά στόχο για το δημοφιλή σύλλογο, αλλά η απόδοση της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της κάθε άλλο παρά αισιοδοξία μπορεί να εκπέμψει. Ενώ λοιπόν στη καλή της μέρα μπορεί να σκορπίσει οποιοδήποτε αντίπαλο, χάρη στη μεσοεπιθετική της ποιότητα, το αμυντικό ντης πρόβλημα δεν διορθώνεται με τίποτα. Παρόλα αυτά επειδή πιστεύουμε πολύ στο προπονητή της, θεωρούμε ότι έχει τα φόντα να φτάσει μέχρι τη πηγή. Ο όμιλος άλλωστε είναι στα μάτια μας και ο πιο αμφίρροπος, οπότε αυτή η παρακαταθήκη των δύο νικών θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη πρόκριση της στους νοκ άουτ αγώνες.

Τζέονμπουκ Μότορς

Η νταμπλούχος ομάδα της Νότιας Κορέας είναι και η μοναδική ομάδα σε όλη την Ασία που κυνηγά το treble ή καλύτερα το 3/3 στους τίτλους και τις διοργανώσεις που καλείται να αγωνιστεί. Η ομάδα του Μοράις καθάρισε πρωτάθλημα και κύπελλο εναντίον της Ουλσάν και μπαίνει στη μάχη με τη ψυχολογία στα ύψη. Το μόνο μειονέκτημα της είναι ότι έχει μόλις ένα βαθμό σε δύο ματς και πρέπει οπωσδήποτε να βάλει από κάτω της τη Σίδνεϊ ή τη Σαγκάη SIPG, ενώ υστερεί και σε πιθανή ισοβαθμία με τη Μαρίνος καθώς ηττήθηκε από τους Ιάπωνες. Δεν την ξεγράφουμε όμως, καθώς η τακτική της πειθαρχία και το ακμαιότατο ηθικό της μπορούν άνετα να γείρουν τη πλάστιγγα υπέρ της.

Σίδνεϊ

Η πρωταθλήτρια Αυστραλίας ολοκλήρωσε και φέτος μια εξαιρετική πορεία που απέφερε το 4ο της τίτλο στα τελευταία 5 χρόνια. Πολύ πειθαρχημένη ομάδα τακτικά και αρκετά επικίνδυνη μεσοεπιθετικά ψάχνει μια διεθνή διάκριση, η οποία όμως κακά τα ψέματα είναι πολύ δύσκολη μέσω του φετινού ομίλου. Άλλωστε έχει μόνο 4 ματς για να καλύψει το χαμένο έδαφος, μετά την ήττα και την ισοπαλία στα δύο πρώτα ματς της προ πανδημίας, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει να αγωνιστεί πάνω από δύο μήνες.

AFC Champions League, οι 15 συμμετοχές και το μακροχρόνιο του 8.00

Σανγκάη SIPG

Άλλο ένα μεγάλο φαβορί για μια καλή πορεία είναι η έτερη ομάδα της Σανγκάη, η οποία πρέπει καταρχήν να δώσει και τα 6 παιχνίδια του ομίλου. Η ομάδα του Χουλκ και του Αρναούτοβιτς θέλει με τη παρουσία της στη Ντόχα να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις που άφησε στη τελική φάση του πρωταθλήματος Κίνας, αφού καταρχήν απέτυχε να περάσει στο τελικό έναντι της Σουνίνγκ, ενώ έχασε και τη προνομιούχο θέση του Champions League από τη Γκοουάν. Ο γνωστός μας Βιτόρ Περέιρα έχει να αντιμετωπίσει τα καπρίτσια των σταρ του, οι οποίοι ήδη έχουν τάσεις φυγής και καλείται να φτάσει τουλάχιστον μέχρι το τελικό της Ζώνης, για να γλυτώσει την απόλυση. Ερωτηματικό λοιπόν το πώς θα προσεγγίσει η ομάδα τη επερχόμενη δοκιμασία. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από στις άλλες ομάδες και έχει τη ποιότητα να φτάσει πολύ μακριά. Το θέμα είναι αποκλειστικά στη διάθεση των ποδοσφαιριστών, αλλά το κίνητρο σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις θεωρούμε ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα.


Μακροχρόνια στοιχήματα

Αυτοί είναι λοιπόν οι μονομάχοι που ρίχνονται στη μάχη σε μερικές ώρες στη Ντόχα. Τα ματς θα μας κάνουν παρέα καιρό, ενώ και εμείς θα είμαστε εδώ καθημερινά με τις εκτιμήσεις και τις προτάσεις μας, καθώς κακά τα ψέματα ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί και έναν από τους αγαπημένους.

AFC Champions League, οι 15 συμμετοχές και το μακροχρόνιο του 8.00

Κλείνοντας θα ήθελα να επιστήσω τη προσοχή σας σε μια μακροχρόνια πρόταση για το συγκεκριμένο θεσμό, ή οποία εμπεριέχει τρομερό λάθος και θα πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτούμε.

Το ενδεχόμενο κατάκτησης του τροπαίου από τη κινεζική Γουανγκζού Εβεργκράντε βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε απόδοση 8.00! Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται ακριβώς οι εταιρείες, άλλα τέτοια ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να δώσει τουλάχιστον 8 ματς για να φτάσει στη κατάκτηση του τίτλου, ενδεχομένως να επηρεάζει την απόδοση και η απουσία του Παουλίνιο. Αλλά βρε αδερφέ μιλάμε για μια από τις πιο βαριές φανέλες της Ασίας, μια ομάδα που θα στεκόταν και σε ευρωπαϊκά τοπ πρωταθλήματα και παίκτες που κοστίζουν μόνοι τους όσο το συνολικό ρόστερ άλλων ομάδων. Το αγοράζουμε λοιπόν με κλειστά μάτια και είμαι απόλυτα πεπεισμένος, ότι πριν καν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων το ποσό από το κας άουτ θα πληρώνει ήδη ικανοποιητικό κέρδος.


AFC Champions League, οι 15 συμμετοχές και το μακροχρόνιο του 8.00 Μακροχρόνιο AFC Champions League, οι 15 συμμετοχές και το μακροχρόνιο του 8.00 AFC Champions League, οι 15 συμμετοχές και το μακροχρόνιο του 8.00

Νικήτρια AFC Champions League: Γουανγκζού Εβεργκράντε (8.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις