Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς

Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς

Ακόμη μια αγωνιστική ημέρα για το Nations League, και η στήλη μας επιστρέφει μετά από μία μικρή αποχή. Μπορεί το ενδιαφέρον όλων να στρέφεται στα μεγάλα ονόματα και ντέρμπι που διεξάγονται απόψε, όμως οι ματιές μου πέφτουν στις “μικρές” της διοργάνωσης καθώς εκεί πιστεύω είναι οι ευκαιρίες. Δύο τα σημεία που ξεχώρισα για απόψε, οπότε πάμε να τα δούμε.

Ντέρμπι ουραγών

Ανδόρα και Λετονία θα τεθούν αντιμέτωπες σε ένα αδιάφορο ματς για την τελευταία αγωνιστική του 1ου γκρουπ της League D, έτσι ώστε να μάθουμε την τελική κατάταξη. Η Ανδόρα έχει να κερδίσει σχεδόν έναν χρόνο σε επίσημο αγώνα (συγκεκριμένα από τις 11/10/2019 απέναντι στη Μολδαβία με σκορ 1-0) και κόντρα στη Λετονία ευελπιστεί να σπάσει το ρόδι. Η Λετονία είναι μια αξιόμαχη ομάδα που χάνει δύσκολα, ειδικά απέναντι σε τέτοιες αντιπάλους και μετράει ένα αήττητο σερί 4 αγώνων.

Μπορεί να μοιάζει ένα αδιάφορο παιχνίδι και ένα 90λεπτο ξεμουδιάσματος, όμως θεωρώ πως οι δύο ομάδες δεν μπορούν να παράξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Λετονία στα 4 τελευταία παιχνίδια της έχει σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ και τα 3 από αυτά συνοδεύτηκαν με αμφίτερμα. Δύσκολα το παιχνίδι θα ξεπεράσει τα τρία γκολ και εκεί θα βασιστώ.

Νήσοι Φερόε για προβιβασμό

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Μάλτα και Νησιά Φερόε θα δώσουν και αυτοί το τελευταίο τους ματς και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους έτσι ώστε να βγει ο νικητής του ομίλου. Δύο ομάδες που διψούν για νίκες, θέλουν να παίζουν επιθετικά και βρίσκονται σχετικά σε καλό φεγγάρι, κυρίως οι Μαλτέζοι αφού παραμένουν αήττητοι 6 σερί παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου τα Νησιά Φερόε είχαν επικρατήσει με σκορ 3-2 στην έδρα τους, σε ένα χορταστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με δύο γκολ των γηπεδούχων που πραγματοποίησαν μια μεγάλη ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με την ισοπαλία, όμως θεωρώ πως είναι ένα παιχνίδι που θα μας προσφέρει πάλι γκολ και το αμφίτερμα είναι ένα σημείο που με δελεάζει. Εξάλλου οι 4 συναντήσεις τους μέσα στη Μάλτα συνοδεύτηκαν με γκολ εκατέρωθεν.


Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς Μονό Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς

21:45 Ανδόρα – Λετονία: Σύνολο τερμάτων 2-3 (2.00)


Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς Μονό (Tipster’s League) Με τις «μικρές» για διπλασιασμούςΜε τις «μικρές» για διπλασιασμούς

21:45 Μάλτα – Νήσοι Φερόε: Goal/goal (2.02)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις