Μεταδόσεις Super League σε όλο τον κόσμο

Μεταδόσεις Super League σε όλο τον κόσμο

Η NetTV Plus, τηλεοπτική πλατφόρμα για θεατές από την Ελλάδα που ζουν στο εξωτερικό, φέρνει σε όλους τους φιλάθλους τον παλμό της ελληνικής Super League, οπουδήποτε στον κόσμο (εκτός Ελλάδας και Κύπρου), με μία νέα internet streaming υπηρεσία. Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες της Ελληνικής Super League, καθώς επίσης και τα καλύτερα από τα τοπικά αθλητικά κανάλια, μέσω της εφαρμογής EON app στην smart TV, στο tablet και στο smartphone ή στον υπολογιστή τους, μέσω των δημοφιλέστερων browser, όπως των Chrome, FireFox, Safari, Opera και MS Edge. Η Nova λάνσαρε το Novasports World τον Οκτώβριο και εκπέμπει μέσω NetTV Plus: είναι διαδικτυακόμ συνδρομητικό που απευθύνεται σε όλους τους Ελληνες που κατοικούν στο εξωτερικό.

«Ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό μέρος της κοινωνίας και του πολιτισμού. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι φίλαθλοι της Super League δεν θα χάσουν ποτέ έναν αγώνα από οποιαδήποτε αγαπημένη τους ομάδα – ανεξάρτητα από το πόσο μακριά είναι το σπίτι τους», δήλωσε ο Νίκολα Φράντσετιτς, Διευθύνων Σύμβουλος της NetTV Plus.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις