Ποδόσφαιρο και χόκεϊ ως 5.88

Ποδόσφαιρο και χόκεϊ ως 5.88

Γεια και χαρά κουβανέζοι μου και καλή Κυριακή. Δεν τα πήγαμε καλά εχθές και μετά από αρκετές μέρες βγήκαμε χαμένοι. Όπως και στις νίκες έτσι και στις ήττες πρέπει να συνεχίζουμε με στόχο την νίκη. Πάμε στα φρέσκα…

Βολική ισοπαλία

Ξεκινάω από την 3η κατηγορία της Σουηδίας και το νότιο όμιλο με το παιχνίδι ανάμεσα σε Οσκάρχαμνς και Τόρνς, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται τρεις και τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού αντίστοιχα και σίγουρα θέλουν να εξασφαλίσουν την μαθηματική τους παραμονή από το σημερινό παιχνίδι. Αν κάποια ομάδα κερδίσει θα σφραγίσει την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ σίγουρα και οι δύο ομάδες σαν πρώτο στόχο έχουν να μην χάσουν, καθώς αν μία εκ των δύο ηττηθεί σίγουρα θα μπει σε περιπέτειες και ειδικά βάσει προγράμματος οι γηπεδούχοι θα μπουν σε μεγάλες περιπέτειες. Θα πάω με το ρίσκο της ισοπαλίας.

Νίκη για να ελπίζει

Συνεχίζω με την 3η κατηγορία της Νορβηγίας και τον 2ο όμιλο εκεί που αναμετρώνται η Φλεκερόϊ με την Άσκερ, με τους γηπεδούχους να είναι αδιάφοροι μαθηματικά για το παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι καίγονται για την νίκη και τους τρεις βαθμούς για να ελπίζουν στην κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Να αναφέρω πως ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με την Έγκερσουντ και έχουν επίσης ίδια διαφορά τερμάτων που είναι το πρώτο κριτήριο στην ισοβαθμία. Θα ποντάρω στην Άσκερ που είναι καλύτερη ομάδα.

Με όπλο την επίθεση οι γηπεδούχοι

Κλείνω τις επιλογές μου από τη λίγκα χόκεϊ τής Νορβηγίας και το παιχνίδι ανάμεσα στην Φρισκ Άσκερ που βρίσκεται στην πρώτη θέση και τη Μάνγκλερουντ που βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν πολύ καλή επιθετική γραμμή, ενώ επίσης έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν την νίκη και να μας προσφέρουν ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα.


Ποδόσφαιρο και χόκεϊ ως 5.88Μονό Ποδόσφαιρο και χόκεϊ ως 5.88 Ποδόσφαιρο και χόκεϊ ως 5.88

15:00 Φλεκερόϊ – Άσκερ: 2 (1.86)


Ποδόσφαιρο και χόκεϊ ως 5.88Μονό Ποδόσφαιρο και χόκεϊ ως 5.88 Ποδόσφαιρο και χόκεϊ ως 5.88

16:00 Οσκάρχαμνς – Τόρνς: Χ (3.75)


Ποδόσφαιρο και χόκεϊ ως 5.88Μονό (χόκεϊ) Ποδόσφαιρο και χόκεϊ ως 5.88

18:00 Φρισκ Άσκερ – Μάνγκλερουντ: Οver 6 AH (1.90)


Ποδόσφαιρο και χόκεϊ ως 5.88Μονά και δυάδα (απόδοσης 5.88) Ποδόσφαιρο και χόκεϊ ως 5.88

15:00 Φλεκερόϊ – Άσκερ: 2 & over 2,5 (2.40)

18:00 Φρισκ Άσκερ – Μάνγκλερουντ: Φρισκ Άσκερ over 4,5 (2.45)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις