Έχει λογική και… στατιστική η ανατροπή

Έχει λογική και... στατιστική η ανατροπή

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Δεν είχε τίποτα το ουσιαστικό να μας πει η τρέχουσα εβδομάδα που ολοκληρώνεται σήμερα, όλη η ουσία των αγώνων των εθνικών ομάδων εξαντλήθηκε προχθές, όταν τέσσερις αγώνες έδωσαν ισάριθμα εισιτήρια στο Euro 2021. Μικρή έως μηδαμινή σημασία έχει αν μια εθνική ομάδα υποβιβαστεί από την League Α στη League Β του Nations League, από τη στιγμή που έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο επερχόμενο ευρωπαϊκό, που τυπικά πρέπει να ορίζεται ως Euro 2021 πια.

Έτσι, δεν ήμασταν παρόντες, αλλά μένοντας πιστοί στην συγκεκριμένη αντίληψη σήμερα δεν έχουμε στο πρόγραμμα εθνικές, αλλά Νορβηγία. Θα πάμε στα Φιόρδ, στη φωτογραφία του άρθρου βλέπετε σε τι είδους γήπεδα περίπου παίζουν οι ”μικρές Νορβηγίδες” και θα ασχοληθούμε με μία και μοναδική επιλογή, που αν τρομάζει η απόδοση της επιλογής μας, να είστε σίγουροι/ες ότι δίνεται και σε μεγάλη τιμή.

Χαμ Καμ – Στρόμμεν

Δύο ομάδες ή καλύτερα ένα ζευγάρι που έχει συνδέσει το όνομά του με την OBOS Ligaen της Νορβηγίας, τη 2η τη τάξει εθνική κατηγορία που φημίζεται για τα γκολ, τα… ”μαγειρέματά” της και τις… ανατροπές είτε στη διάρκεια των αγώνων, είτε στα ημίχρονα αυτών. Μετρ του είδους οι δύο ομάδες -ειδικά η Χαμ Καμ- που σήμερα με περίσσιο κίνητρο διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Η Χαμ Καμ έχει κάνει δυνατό ντεμαράζ και συνολικά πορεία αντάξια των στόχων της που δεν είναι άλλοι από την προσπάθεια ανόδου. Ανέτρεψε το κακό κλίμα και την αρνητική της πορεία στο πρώτο 1/3 του πρωταθλήματος, γύρισε το διακόπτη και έκτοτε κυνηγά μια θέση στα πλέι οφ. Είναι μόλις 2 βαθμούς πίσω από την τελευταία προνομιούχο θέση της βαθμολογίας ώστε να συμμετέχει στα πλέι οφ, οπότε έχει κίνητρο. Κίνητρο έχει και η Στρόμμεν, κάτι που θα θιγεί παρακάτω. Η Χαμ Καμ έχει την 3η χειρότερη άμυνα (!) αλλά και την 6η καλύτερη επίθεση, ενώ αυτό που ουσιαστικά την κρατά ”ζωντανή’ για την εκπλήρωση του όποιου σκοπού της είναι η εκτός έδρας παρουσία της. 10 βαθμούς μάζεψε σε 6 πρόσφατους αγώνες και είναι η 2η πιο φορμαρισμένη ομάδα της λίγκας. Δύο πράγματα θα μας απασχολήσουν σήμερα, οι ανατροπές της και οι συνδυασμοί γκολ. Εντός τρέχει 4-1-1, 5/6 g/g, 5/6 οver 2,5 και μια ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και άλλη μία κατά τη διάρκεια του αγώνα. Διόλου ευκαταφρόνητα και μαγικά όλα αυτά. Συνολικά, φέτος έχει 4 ανατροπές ημιχρόνων και 2 στη διάρκεια των αγώνων, ενώ και με την Στρόμμεν έχει φέρει ανατροπές. Εντός με τη Στρόμμεν έχει 4-1-3 και τα τελευταία δύο χρόνια έχει 2 ανατροπές, δηλαδή από το 2019 τις βγάζει συνέχεια!

Η Στρόμμεν είναι 13η και για να σας δώσουμε μια ξεκάθαρη εικόνα, υπερέχει σε ισοβαθμία της Γκόρουντ που πάει προς το παρόν στα μπαράζ παραμονής και βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από τον υποβιβασμό. Τρέχει εκτός 2-1-3, 3/6 g/g, 4/6 over 2,5 και ήδη μετρά 3 ανατροπές σε 7 πρόσφατους αγώνες! Αυτό που έχει την σημασία του είναι όμως άλλο: Η Χαμ Καμ έχει 4 αγώνες ακόμα, ενώ η Στρόμμεν έχει 6! Άρα, θεωρητικά και πρακτικά η γηπεδούχος ”καίγεται” με την φιλοξενούμενη να έχει βάσει προγράμματος τις ευκαιρίες της. Στενεύει ο κλοιός και δεν χωράνε ρίσκα. Βάσει αυτών, καταλήγουμε σε δύο επιλογές. Την ανατροπή, που δεν αποκλείεται να έρθει και ανάποδα και στον συνδυασμό των γκολ, που προορίζουμε για το πινακακάκι.

Εκτίμηση: Επιλέγουμε αφενός την ανατροπή του 2/1 κατά κύριο λόγο με το σκεπτικό ότι η Χαμ Καμ θα έχει το άγχος άρα δεν αποκλείεται να δεχτεί πρώτη γκολ που σε ποσοστό άνω του 50% φέτος το έχει υποστεί και μετά να γυρίσει το ματς, ενώ και το g/g & over 2,5 λόγω αμφίπλευρου κινήτρου και παράδοσης, που μετρά στην Σκανδιναβία και δη στη Νορβηγία, παίζει έντονα.


Έχει λογική και... στατιστική η ανατροπήΜονό (Tipster’s League Έχει λογική και... στατιστική η ανατροπή Έχει λογική και... στατιστική η ανατροπή

16:30 Χαμ Καμ – Στρόμμεν: Goal/goal & over 2,5 (2.02)


Έχει λογική και... στατιστική η ανατροπήFun bet Έχει λογική και... στατιστική η ανατροπή Έχει λογική και... στατιστική η ανατροπή

16:30 Χαμ Καμ – Στρόμμεν 2 ημίχ. / 1 τελ. (23.50)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις