Πάει για τάι μπρέικ

Πάει για τάι μπρέικ

Καλησπέρα κύριοι! Χθες βγάλαμε το στήριγμα μας στο μπάσκετ σε πολύ καλή απόδοση και συνεχίζουμε.

Σήμερα δεν με εντυπωσίασε κάτι από το πρόγραμμα, ωστόσο μου άρεσε πολύ μια επιλογή από το ιταλικό βόλεϊ και επειδή την πιστεύω πολύ, θα μπει και στο Tipsters League.

Στις 20:30 αναμετρώνται η Πιατσέντζα με τη Μόντσα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας. Από τη μία, έχουμε την Πιατσέντζα η οποία αποτελείται από καλούς παίκτες τόσο νέους, όσο και έμπειρους. Κάποιοι από αυτούς είναι τρομερά ονόματα του παγκοσμίου βόλεϊ όπως οι Αμερικάνοι Ράσελ και Σο, καθώς και παίκτες που στελεχώνουν την παντοδύναμη Εθνική Ιταλίας στο άθλημα, όπως είναι οι Καντεγιάρο, Αντόνοφ και Ίτζο.

Από την άλλη, o Λάντζα (χρόνια στην εθνική Ιταλίας), ο κεντρικός διεθνής Αμερικάνος Χολτ και ο Τούρκος Λαγκουμούτζια συνθέτουν μία εκπληκτική ομάδα. Επιπλέον, να προσθέσω ότι η Μόντσα αν και βρίσκεται χαμηλότερα στη βαθμολογία, νίκησε την Τρεντίνο με 3-2 σετ, η οποία Τρεντίνο θεωρείται παραδοσιακή δύναμη στο ιταλικό βόλεϊ και έχασε δύσκολα από την καλύτερη ομάδα της Ιταλίας, τη Λούμπε Τσιβιτάνοβα (πάλαι ποτέ Ματσεράτα).

Τα παραπάνω δεδομένα με οδηγούν σε έναν γεμάτο αγώνα που πιθανόν να κριθεί και στο τάι μπρέικ.

Καλή τύχη.


Πάει για τάι μπρέικΜονό (Tipsters League) Πάει για τάι μπρέικ

20:30 Πιατσέντζα – Μόντσα: Οver 180,5 σύνολο πόντων (1.83)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις