Με την κόκκινη και την… Euroleague

Με την κόκκινη και την... Euroleague

Καλησπέρα, ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά και υγιείς.

Ξεκινάω με ένα σημείο το οποίο το πιστεύω πολύ. Στον τελικό του Path D για τα μπαράζ Euro 2021 αναμετρώνται η Γεωργία με τη Βόρεια Μακεδονία. Σφυρίζει ο Άγγλος Τέιλορ ο οποίος έχει έφεση στις κόκκινες ενώ, και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια στα οποία αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες, είχαν αποβολή! Βλέπω και αυτό το 5,5 κάρτες στο ματς, ωστόσο μετά από σκέψη δεν θα το αγοράσω και ας βγουν 18 κάρτες. Και οι λόγοι είναι οι εξής: Άγγλος διαιτητής, υψηλό όριο για εθνικές ομάδες και επίσης δεν μου αρέσει και η τιμή του 1.78. Εσείς αν θέλετε, αγοράστε το χαλαρά.

Και Euroleague στο μενού με ένα συνδυαστικό combo στοίχημα. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε που θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Ντε Κολό. Αυτομάτως αυτό μου δίνει το… θάρρος να αγοράσω τη νίκη της Μπαρτσελόνα με πάνω από 5 πόντους καθώς η Φενέρ θα δυσκολευτεί να βρει εύκολους πόντους χωρίς τον Γάλλο. Εν συνεχεία, θα βάλω στο στοίχημα μου και το over 75,5 συνολικούς πόντους της Μπαρτσελόνα που θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα τους ξεπεράσει. Κακά τα ψέματα, η Φενέρμπαχτσε δεν αποδίδει στην άμυνα όπως επί εποχής Ομπράντοβιτς. Τέλος, αγοράζω και το βατό όριο του over 145,5 πόντους συνολικά.

Καλή τύχη.


Με την κόκκινη και την... Euroleague Μονό Με την κόκκινη και την... Euroleague Με την κόκκινη και την... Euroleague

19:00 Γεωργία – Βόρεια Μακεδονία: Κόκκινη κάρτα (3.30)


Με την κόκκινη και την... Euroleague Μονό (Tipster’s League) Με την κόκκινη και την... Euroleague Με την κόκκινη και την... Euroleague

22:00 Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε: 1 (-4,5) & Μπαρτσελόνα over 75,5  & over 145,5 (2.20)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις