ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Το δεμένο σύνολο και η σερβική κλάση

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Το δεμένο σύνολο και η σερβική κλάση

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Το δεμένο σύνολο και η σερβική κλάση

Το δεμένο σύνολο και η σερβική κλάση

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Διακοπή των εγχώριων πρωταθλημάτων και δράση των εθνικών ομάδων για δύο εβδομάδες. Υποθέτω πως οι περισσότεροι, συμπεριλαμβανομένου και εμού, ξενερώνουν με αυτή τη παύση των πρωταθλημάτων, σήμερα, όμως, έχουμε τέσσερις μονούς νοκ άουτ αγώνες που δίνουν εισιτήριο για το Euro του καλοκαιριού και σίγουρα αυξάνουν κατά πολύ το ενδιαφέρον.

Με δύο από αυτούς θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη…

Σερβία – Σκωτία

Μεγάλη ευκαιρία έχουν απόψε οι Σέρβοι να προκριθούν σε τελική φάση Euro μετά από το 1996. Έχουν πραγματικά μία πολύ καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών που αν δεν τα καταφέρουν και σήμερα το βράδυ κόντρα στη Σκωτία θα θεωρηθεί τεράστια αποτυχία. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τάντιτς και Κόστιτς (ειδικά ο πρώτος) είναι παίχτες μεγάλης κλάσης, ο Μιλένκοβιτς της Φιορεντίνα στο κέντρο της άμυνας θεωρείται αρκετά ταλαντούχος, Μιλιβόγεβιτς και Μαξίμοβιτς δίνουν ποιότητα στα χαφ ενώ για την κορυφή της επίθεσης διαθέτουν τρεις πολύ καλές επιλογές (Μίτροβιτς, Βλάοβιτς και Γιόβιτς).

Τα θαλάσσωσε ο προηγούμενος προπονητής ο Κρστάγιτς κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης, έχασε τα αποδυτήρια της ομάδας, ήρθε σε ρήξη με τον Μιλιβόγεβιτς και τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (κατέληξε σε σημείο να μην τους καλεί καν στην αποστολή) και σε όμιλο με Πορτογαλία και Ουκρανία έμεινε τρίτος και δεν προκρίθηκε  στα τελικά του EURO.

Έπειτα ανέλαβε ο Τουμπάκοβιτς, άλλαξε το σύστημα της ομάδας σε 3-5-2 στην προσπάθεια του να χωρέσει τους περισσότερους από τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει από τη μέση και μπροστά και μέσω του Nations League είχε την ευκαιρία να κερδίσει ένα εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό του καλοκαιριού. Έκανε μεγάλη νίκη μέσα στη Νορβηγία με δύο γκολ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (το δεύτερο ήταν φοβερό) και απόψε έχει την ευκαιρία να πετύχει εντός έδρας μία ιστορική πρόκριση.

Υποδέχεται τη Σκωτία του Στιβ Κλαρκ που έρχεται από επιτυχία στον προηγούμενο γύρο απέναντι στο Ισραήλ, δεν διαθέτει, όμως, την ποιότητα των Σέρβων. Πέραν του Ρόμπερτσον και ακόμη τριών-τεσσάρων ποδοσφαιριστών (ΜακΓκιν, ΜακΤόμινεϊ, Άρμστρονγκ) το υπόλοιπο ρόστερ δεν είναι και τίποτα σπουδαίο ενώ έχει και μια σημαντική απουσία αυτή του Φρέιζερ της Νιουκαστλ λόγω τραυματισμού. Τελευταία παρουσία των Σκωτσέζων σε τελική φάση EURO σημειώνεται το 1996, όπως και των Σέρβων, οι οποίοι θεωρώ πως θα είναι αυτοί που θα τα καταφέρουν απόψε.

Ουγγαρία – Ισλανδία

Βήματα προόδου κάνει τα τελευταία χρόνια το ισλανδικό ποδόσφαιρο και η εθνική ομάδα της χώρας, μετρώντας δύο συνεχόμενες παρουσίες σε μεγάλες διοργανώσεις, στο Euro 2016 όπου πραγματοποίησαν εκπληκτική πορεία ως τους «8» και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας (οι μοναδικές σε όλη την ιστορία της). Σταθερά τα τελευταία έτη η εθνική ομάδα της Ισλανδίας δουλεύει (ανεξαρτήτως προπονητή) ένα 4-4-2 υψηλής έντασης, πίεσης, σκληράδας και μαχητικότητας, παρουσιάζοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο ένα πολύ δεμένο σύνολο.

Διαθέτει βεβαίως και ορισμένους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπως ο Σίγκουρντσον της Έβερτον, ο γνωστός σε εμάς Φινμπόγκασον και ο Γκούντμουντσον της Μπέρνλι. Δεν κατάφερε να προκριθεί μέσω της προκριματικής φάσης, μένοντας τρίτη πίσω από Γαλλία και Τουρκία, πληρώνοντας ουσιαστικά μία απρόσμενη ήττα απέναντι στην Αλβανία καθώς στα παιχνίδια κόντρα στην Τουρκία που ήταν και ο βασικός της ανταγωνιστής είχε μία νίκη και μία ισοπαλία.

Απόψε αγωνίζεται στη Βουδαπέστη κόντρα στην Ουγγαρία η οποία έρχεται από την πρόκριση κόντρα στην Βουλγαρία. Δεν έχει τρομερή ποιότητα ως ομάδα (Σομποσλάι, Γκιουλάτσι, Σάλαι και Όρμπαν οι λίγοι ποιοτικοί), τερμάτισε τέταρτη στην προκριματική φάση σε όμιλο με Κροατία, Ουαλία, Σλοβακία και Αζερμπαϊτζάν ενώ ούτε ως σύνολο είναι τόσο δουλεμένο όσο αυτό της Ισλανδίας. Θα πάω λοιπόν με την πρόκριση των φιλοξενούμενων.


Το δεμένο σύνολο και η σερβική κλάση Δυάδα (απόδοσης 3.76)  Το δεμένο σύνολο και η σερβική κλάση Το δεμένο σύνολο και η σερβική κλάση

21:45 Σερβία – Σκωτία: 1 (1.71)

21:45 Ουγγαρία – Ισλανδία: Πρόκριση Ισλανδίας (2.20)


Το δεμένο σύνολο και η σερβική κλάση Fun bet  Το δεμένο σύνολο και η σερβική κλάση Το δεμένο σύνολο και η σερβική κλάση

21:45 Σερβία – Σκωτία: Γκολ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (5.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις