Σέρβοι και… χηνάρι!

Σέρβοι και... χηνάρι!

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Σημαντική μέρα καθώς θα μάθουμε τις τέσσερις τελευταίες ομάδες που θα αγωνιστούν στο Euro 2020 (που θα γίνει το… ’21). Μεγάλο το κίνητρο για όλους, έχω ξεχωρίσει δυο καλές περιπτώσεις που αξίζει να ασχοληθούμε.

Γεωργία – Βόρεια Μακεδονία

Ο πρώτος αγώνας που θα ποντάρουμε διεξάγεται στην Τιφλίδα. Είναι ο τελικός του Path D, τεράστιο το κίνητρο για τις δύο ομάδες που θα παλέψουν για το χρυσό εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης. Το τελευταίο δίμηνο έχουν αναμετρηθεί δυο φορές μεταξύ τους μένοντας στο 1-1. Και οι δυο τρέχουν σερί 5 αγώνων χωρίς ήττα.

Περιμένω πολύ κλειστό παιχνίδι πηγαίνοντας στην δύναμη και έχοντας ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων. Σίγουρα θα υπάρξουν αρκετές κάρτες και το ασιατικό οver 5 είναι μια αρκετά καλή περίπτωση που ίσως αποφασίσω να πάρω στο live. Πιθανή η ισοπαλία, σύμμαχος μας η παράδοση των δύο ομάδων.

Σερβία – Σκωτία

Η τελευταία αναμέτρηση από το Path C, με ξεκάθαρο φαβορί τους Σέρβους. Διαθέτουν αρκετά ποιοτικό σύνολο και παίκτες που πρωταγωνιστούν στις ομάδες τους (Τάντιτς, Μίτροβιτς, Σάβιτς). Στον ημιτελικό επιβλήθηκε της Νορβηγίας με 2-1 στην παράταση. Ήταν πολύ καλή σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια προκρίθηκε.

Αρκετά καλή η Σκωτία την τελευταία περίοδο, τρέχει σερί 4 αγώνων με νίκη και 8 αγώνων χωρίς ήττα. Όλοι οι παίκτες προέρχονται από ομάδες που αγωνίζονται κυρίως στην Premier League. Πάγια τακτική της να κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν και να προσπαθεί να σκοράρει στην αντεπίθεση.

Περιμένω έναν αγώνα όπου η Σερβία θα έχει την κατοχή υπέρ της και θα προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα της Σκωτίας. Δεν μου αρέσει η απόδοση στον άσο, δέχεται πολύ δύσκολα γκολ η Σκωτία οπότε θα προτιμήσω ένα combo συνδυάζοντας την πρόκριση των γηπεδούχων με λίγα γκολ στο παιχνίδι.


Σέρβοι και... χηνάρι! Combo Σέρβοι και... χηνάρι! Σέρβοι και... χηνάρι!

19:00 Γεωργία – Βόρεια Μακεδονία: Under 2,5 & under 10,5 κόρνερ & over 2,5 κάρτες (2.43)


Σέρβοι και... χηνάρι! Μονό Σέρβοι και... χηνάρι! Σέρβοι και... χηνάρι!

19:00 Γεωργία – Βόρεια Μακεδονία: Χ (3.00)


Σέρβοι και... χηνάρι! Μονό (Tipster’League) Σέρβοι και... χηνάρι! Σέρβοι και... χηνάρι!

21:45 Σερβία – Σκωτία: Πρόκριση Σερβίας & under 3,5 (2.10)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις