Early pick με την ΤΣΣΚΑ

Early pick με την ΤΣΣΚΑ

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. H 8η αγωνιστική της Euroleague ξεκινά με ένα παιχνίδι που έχει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Κατά τη γνώμη μου παίζει η πιο δυνατή ομάδα της φετινής Euroleague, με μια από τις πιο αδύναμες. Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Μπασκόνια κι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τον άσο με διαφορά πόντων, θα αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

Οι Βάσκοι αποδυναμώθηκαν αισθητά φέτος. Ο ηγέτης τους επί σειρά ετών, Σενγκέλια, έφυγε για… τη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ. Πρόκειται για το πιο αποτελεσματικό 4άρι των δύο τελευταίων ετών. Στη Μόσχα βρήκε τον καλύτερο σέντερ της διοργάνωσης, τον Μιλουτίνοφ και συνθέσαν έτσι το πιο δυναμικό δίδυμο ψηλών. Ο Γεωργιανός δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του, άλλα αυτό δε θα επηρεάσει πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ΤΣΣΚΑ αρκεί να πατήσει λίγο το γκάζι, για να κερδίσει εύκολα μια ομάδα που αποτελεί σκιά του ένδοξου πρόσφατου παρελθόντος της. Οι παίκτες που διαθέτει φέτος η Μπασκόνια αποδεικνύονται πολύ λίγοι και αν πιεστούν τα χάνουν. Όπως έκαναν και στο πρόσφατο ματς με την Μπαρτσελόνα, όταν απώλεσαν διαφορά 11 πόντων μέσα σε 2,5 λεπτά, λόγω της ασφυκτικής πίεσης που τους ασκήσαν στο τέλος οι Καταλανοί. Κατά διαστήματα το ίδιο θα κάνουν και οι Ρώσοι, οπότε λογικά θα δούμε μια εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τους 84 πόντους στους τέσσερεις τελευταίους αγώνες τους.

Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και απέναντι στους πάντα συμπαθείς Βάσκους.


Early pick με την ΤΣΣΚΑΜονό (Tipsters League) Early pick με την ΤΣΣΚΑ Early pick με την ΤΣΣΚΑ

12/11, 19:00 ΤΣΣΚΑ (-7,5) – Μπασκόνια: 1 (1.85)


Early pick με την ΤΣΣΚΑΜονό Early pick με την ΤΣΣΚΑ Early pick με την ΤΣΣΚΑ

12/11, 19:00 ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια: over 81,5 ΤΣΣΚΑ (1.80)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις