Ο… ταξιδιώτης σκόρερ!

Ο... ταξιδιώτης σκόρερ!

Ο ‘Ερλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ έδωσε ένα ωραίο ταμείο στη στήλη χτες Σάββατο, σήμερα Κυριακή πάμε νωρίς νωρίς με μια καλοπληρωμένη επιλογή από το παιχνίδι του «Ολίμπικο».

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1325198175519399936

Ο Αλβαρο Μοράτα αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους περίπου ως την ύστατη επιλογή, μετά το «ναυάγιο» στις περιπτώσεις των Λουίς Σουάρες και Εντιν Τζέκο. Οι δύο παίκτες τελικώς δεν τα βρήκαν με τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι κατέφυγαν σε μια γνώριμη λύση. Τον Αλβάρο Μοράτα, παίκτη τους τη διετία 2014-16 και με πολλά κρίσιμα γκολ τότε στην πορεία προς τον τελικό του Champions League.

Ο Ισπανός εκμεταλλεύτηκε σε αυτό το ξεκίνημα της χρονιάς την ανετοιμότητα του Ντιμπάλα αλλά και την απουσία από τρεις αγώνες του Κριστιάνο Ρονάλντο, λόγω κορωνοϊού, καπάρωσε θέση στην αρχική ενδεκάδα και επιβραβεύει τον προπονητή του με πολλά γκολ. Έχει σημειώσει 6 σε 7 συμμετοχές ενώ παράλληλα έχει βάλει και ακόμα 5 γκολ, τα οποία δεν μέτρησαν μέσω VAR ως οφσάιντ.

Ποιο είναι το οξύμωρο της όλης υπόθεσης με τον Μοράτα; Πως και τα 6 γκολ (2 στο πρωτάθλημα και 4 στο Champions League) έχουν σημειωθεί όλα σε εκτός έδρας αγώνες! Σε Κροτόνε και Σπέτσια για το πρωτάθλημα, σε Κίεβο και Βουδαπέστη για το Champions League. Η εντυπωσιακή φόρμα του Μοράτα στα εκτός έδρας ματς μας δίνει το δικαίωμα να τον ποντάρουμε ξανά, στο εξωπραγματικό 3.15 για να σκοράρει anytime με αντίπαλο τη Λάτσιο.


Ο... ταξιδιώτης σκόρερ!Μονό (Tipster’s LeagueΟ... ταξιδιώτης σκόρερ!Ο... ταξιδιώτης σκόρερ!

13:30 Λάτσιο – Γιουβέντους: Μοράτα anytime scorer (3.15)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις