Non stop δράση και… ρέντα

Non stop δράση και... ρέντα

Οι ομάδες που είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ετοιμάζονται την Κυριακή για το έβδομο ματς σε διάστημα 23-24 ημερών. Άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο, έβγαλαν» το απαιτητικό πρόγραμμα αντιμετωπίζοντας και σημαντικά προβλήματα απουσιών λόγω κορωνοϊού και μοιραία έχουν… ξεμείνει από δυνάμεις.

Η PSV, που τις τελευταίες εβδομάδες έχει απομείνει με 14 ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, «ξεφούσκωσε» στην επανάληψη κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου στην αποστολή βρέθηκαν τέσσερις πιτσιρικάδες από τη δεύτερη ομάδα (μετέχει στη Β’ Ολλανδίας) και δύο εξ αυτών μάλιστα πήραν χρόνο συμμετοχής. Η Σταντάρ ηττήθηκε από την «λίγη» Σιντ Τρουίντεν στο γειτονικό Βέλγιο αγωνιζόμενη με μια πειραματική σύνθεση όσων «ετοιμοπόλεμων» ποδοσφαιριστών είχαν απομείνει στη διάθεση του τεχνικού Μοντανιέ. Η άσημη Μπέβερεν που ανακοίνωσε 20+ κρούσματα χρειάστηκε να επιστρέψει στην δράση μετά από 21 ημέρες λόγω αναβολών  και των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδα και η έλλειψη ρυθμού και δυνάμεων ήταν κάτι παραπάνω από φανερή στο 4-1 από την Γάνδη όπου είχε δεχτεί όλα τα γκολ στο δραματικό πρώτο ημίχρονο.

Η παγκόσμια ομοσπονδία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (FIFPro) χτυπά ήδη τα… καμπανάκια. «Το ποδοσφαιρικό καλεντάρι δεν ενδιαφέρεται για την υγεία των ποδοσφαιριστών. Οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα κούρασης και άγχους. Στην περίοδο πανδημίας, η απόλυτη αρχή θα έπρεπε να είναι η υγεία και η ασφάλεια» ανέφερε η ανακοίνωση. Σε συνδυασμό με την οικονομική ζημιά που προκαλεί η πανδημία στους περισσότερους συλλόγους, το μείγμα είναι εκρηκτικό. Κουρασμένοι ποδοσφαιριστές από την μία, non stop δράση από την άλλη για να καλυφθεί η χασούρα. Η λύση δεν είναι εύκολη, αλλά εύκολο το συμπέρασμα πως το ποδόσφαιρο αλλάζει…

Η καραντίνα… αβαντάρει τις αμπελοφιλοσοφίες και έστω και με καθυστέρηση περνάω στο παρασύνθημα. Βασική επιλογή αποτελεί το διπλό της Αλκμααρ στο Χέρενφεν. Η ΑΖ με αργά αλλά σταθερά βήματα βρίσκει ρυθμό και μπορεί να βάλει τέλος στην… ρέντα των γηπεδούχων. Η Χέρενφεν αποτελεί μια από τις εκπλήξεις της φετινής Eredivisie, καθώς στα φιλικά προετοιμασίας απογοήτευσε καθώς δεν επικράτησε ούτε μια φορά, ενώ διασύρθηκε ακόμα και από ομάδα β’ κατηγορίας και οι περισσότεροι στην χώρα περίμεναν να… αγκομαχά. Αντιθέτως, έχει παγιωθεί στην πρώτη εξάδα, αν και στα περισσότερα φετινά ματς έχει  επιβραβευτεί περισσότερη για την πειθαρχία της παρά για τις αρετές της ενώ είχε πολλάκις την τύχη στο πλευρό της. Η επιθετική γραμμή της ΑΖ ξεχειλίζει πάντως από ποιότητα και το διπλό, που δέχεται πιέσεις τις τελευταίες ώρες έχει τύχη.

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα εμπιστευθώ την Αντερλεχτ για διπλό στη Γάνδη. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες φέτος. Η Γάνδη αδυνατεί να βρει λύσεις έχοντας ήδη προχωρήσει σε δύο αλλαγές τεχνικών πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, ενώ η νεανική ομάδα του Βενσάν Κομπανί, με αργά αλλά σταθερά βήματα έχει παγιωθεί στις πρώτες θέσεις. Το σετ θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο μοιρασμένο, έχει τύχη το διπλό, ακόμα και σε draw no bet. Καλές επιλογές.

Non stop δράση και... ρένταΜονό (Tipster’s League) Non stop δράση και... ρέντα Non stop δράση και... ρέντα

17:45 Χέρενφεν – Αλκμααρ: 2 (2.02)


Non stop δράση και... ρένταΜονό Non stop δράση και... ρέντα Non stop δράση και... ρέντα

19:15 Γάνδη – Αντερλεχτ: 2 dnb (2.10)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις