ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Εξι χώρες, picks ως 2.70

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Εξι χώρες, picks ως 2.70

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Εξι χώρες, picks ως 2.70

Εξι χώρες, picks ως 2.70

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr! Με κέρδος κλείσαμε το Σάββατο καθώς εύκολα πέρασε με 3-0 η Χέρτα και 2-0 η Μονπελιέ και επιβεβαίωσαν τη στήλη πηγαίνοντας ταμείο την δυάδα μας.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1325198381669478402

Όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αναστήσει τον Ατρόμητο και έτσι χάθηκε ακόμη μια επιλογή για το Tipster’s League.

Πολύ ενδιαφέρον το κουπόνι της Κυριακής, αρκετά ντέρμπι αλλά και παιχνίδια με μεγάλα φαβορί. Η στήλη σήμερα θα ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπης καθώς θα ασχοληθούμε με αγώνες από έξι διαφορετικές χώρες!

Λάτσιο – Γιουβέντους

Ξεκινάμε από το “Ολίμπικο” και το παιχνίδι της Λάτσιο με τη Γιουβέντους. Είχα αναφερθεί ξανά στη Λάτσιο πριν λίγο καιρό, τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε. Κουρασμένη ομάδα, μικρό το rotation. Κάθε 3-4 μέρες αγωνίζεται με ένα σταθερό σύνολο 14-15 παικτών. Δεν της έφτανε η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ήρθε και ο κορωνοϊός να την αποτελειώσει. Μεγάλο μπάχαλο με τα τεστ των παικτών (Ιμόμπιλε, Στρακόσια και Λέιβα) καθώς πριν το παιχνίδι με την Μπριζ ήταν θετικοί, πριν το παιχνίδι με την Τορίνο αρνητικοί και σε έλεγχο που έγινε πριν το παιχνίδι με την Ζενίτ ήταν ξανά θετικοί! Αν αποδειχθεί ότι υπήρξαν παρατυπίες με σκοπό τη συμμετοχή των παικτών ενώ ήταν θετικοί στον ιό θα υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις για τους “λατσιάλι”! Η Γιουβέντους μετά την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο θυμίζει την ομάδα του περσινού πρωταθλήματος. Σοβαρή και ουσιαστική πέρασε εύκολα από Σπέτσια και Φερεντσβάρος με καθαρές νίκες.

Δεν θα μπλέξω καθόλου με την συμμετοχή η μη των παικτών που ανέφερα. Ακόμα και αν παίξουν η Λάτσιο είναι πολύ κουρασμένη, η Γιουβέντους είναι πολύ καλύτερη και με τον Ρονάλντο στην ενδεκάδα είναι το μεγάλο φαβορί για τους τρεις πόντους.

Ρέιντζερς – Χάμιλτον

Συνεχίζουμε στη Σκωτία για την αναμέτρηση της πρωτοπόρου Ρέιντζερς με τη Χάμιλτον. Η Ρέιντζερς αυτοκτόνησε την Πέμπτη καθώς ήρθε ισόπαλη με σκορ 3-3 απέναντι στην Μπενφίκα των 10 παικτών. Έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο και να γίνει το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση. Πάντως συνεχίζει το αήττητο σερί της που πλέον έχει φτάσει στους 18 αγώνες. Η Χάμιλτον είναι κατά κοινή ομολογία η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις επτά βαθμούς έχοντας οκτώ ήττες μετά από σύνολο έντεκα αγώνων. Έχει πολλές απουσίες κυρίως μεσοεπιθετικών.

Συζήτηση μπορεί να υπάρξει μόνο για το αν θα σκοράρουν οι δύο ομάδες, νομίζω ότι η Ρέιντζερς θα καθαρίσει το παιχνίδι χωρίς να κινδυνεύσει η εστία της.

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ

Μεγάλο ντέρμπι στην Αγγλία μεταξύ δύο ομάδων που αναμένεται να παλέψουν μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αρχικά να πω ότι βλέπω λάθος στο σετ των αποδόσεων και αυτό με έκανε να ασχοληθώ και με το παιχνίδι. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί είναι τόσο μεγάλο φαβορί η Σίτι. Εδώ και καιρό δεν πείθει με την παρουσία της, δυσκολεύεται αρκετά στην τελική προσπάθεια. Μπορεί να κέρδισε τον Ολυμπιακό με 3-0 αλλά το σκορ δεν λέει πάντα την αλήθεια καθώς θα μπορούσε να είχε ισοφαριστεί αρκετές φορές. Το σκορ διαμορφώθηκε στο τέλος του αγώνα. Σημαντική η απουσία του σκόρερ Αγουέρο. Η Λίβερπουλ πλέον έχει μάθει να αγωνίζεται χωρίς τον καλύτερο αμυντικό της Φίρτζιλ φαν Ντάικ κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση με την Ατάλαντα καθώς επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-0. Βάζει δύσκολα στον προπονητή του ο Ντιόγο Ζότα που δεν σταματά να σκοράρει.

Θα στηρίξω τους πρωταθλητές, δεν πείθει η Σίτι με τις εμφανίσεις της.

Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ

Το ταξίδι μας συνεχίζεται στην Γερμανία και το ντέρμπι του Ρήνου μεταξύ της Λεβερκούζεν και της Γκλάντμπαχ. Πήρε για τα καλά μπρος η μηχανή της Γκλάντμπαχ. Μετά την νίκη επί της Λειψίας ήρθε το εξωπραγματικό 6-0 στην έδρα της Σαχτάρ. Αήττητη εδώ και καιρό έχοντας βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε Γερμανία και Ευρώπη. Η Λεβερκούζεν αγωνίζεται και αυτή στην Ευρώπη όμως στο Europa League. Αυτό την φέρνει σε θέση να έχει 2 λιγότερες μέρες για ξεκούραση από ότι η αντίπαλος της.

Στα μάτια μου έχουμε ακόμα ένα λαθάκι στις αποδόσεις. Περίμενα οριακό φαβορί την Γκλάντμπαχ ή έστω ίδιες αποδόσεις σε άσο και διπλό. Βλέπω όμως καθαρό φαβορί την Λεβερκούζεν χωρίς να το δικαιολογεί αυτό η παρουσία της ως τώρα. Στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους και το αήττητο σερί τους.

Πόρτο – Πορτιμονένσε

Συνεχίζουμε με την Πορτογαλία και το “Ντραγάο” για την αναμέτρηση της Πόρτο με την Πορτιμονένσε. Κλασικό παιχνίδι στην έδρα της Πόρτο όπου η γηπεδούχος θα παίζει σαν την γάτα με το ποντίκι με την Πορτιμονένσε. Δείχνει να καταλαβαίνει την δύναμη της έδρας της η γηπεδούχος που στα τελευταία τρία παιχνίδια επικράτησε των αντιπάλων της χωρίς να δεχτεί γκολ. Η φιλοξενούμενη έχει ως στόχο να μείνει στην κατηγορία. Η παρουσία της ως τώρα δεν είναι καλή, βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας με μόλις 4 πόντους μετά από σύνολο έξι αγώνων.

Η Πόρτο γνωρίζει ότι δεν γίνεται να αφήνει βαθμούς στην έδρα της. Την περιμένω σοβαρή να επικρατήσει με ένα καθαρό 2-0 καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν διαθέτουν την ποιότητα να της βάλουν δύσκολα.

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης

Τέλος, θα επιλέξω την αναμέτρηση στο “Μεστάγια” μεταξύ της Βαλένθια και της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται η Ρεάλ που την Τετάρτη επιβλήθηκε της Ίντερ με 3-2. Φαίνεται πως βρήκε ρυθμό η “βασίλισσα” καθώς και στο πρωτάθλημα σκόραρε τέσσερα γκολ απέναντι στην Ουέσκα. Η Βαλένθια διαθέτει ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων καθώς το καλοκαίρι πουλήθηκαν με μικρό αντίτιμο οι καλύτεροι παίκτες της δίχως να γίνουν διορθωτικές κινήσεις ώστε να καλυφθούν τα κενά.

Η Ρεάλ είναι αρκετά αποτελεσματική στα τελευταία παιχνίδια της, η Βαλένθια κινείται στη μετριότητα. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο ομάδων, θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους.


Εξι χώρες, picks ως 2.70 Combo Εξι χώρες, picks ως 2.70 Εξι χώρες, picks ως 2.70

13:30 Λάτσιο – Γιουβέντους: Χ2 & under 4,5 & Λάτσιο under 6,5 κόρνερ (2.00)


Εξι χώρες, picks ως 2.70 Δυάδα (απόδοσης 3.11) Εξι χώρες, picks ως 2.70 Εξι χώρες, picks ως 2.70

17:00 Ρέιντζερς – Χάμιλτον: 1 & no goal (1.73)

19:30 Πόρτο – Πορτιμονένσε: 1 & no goal (1.80)


Εξι χώρες, picks ως 2.70 Μονό (Tipster’s League) Εξι χώρες, picks ως 2.70 Εξι χώρες, picks ως 2.70

17:00 Ρέιντζερς – Χάμιλτον: 1 & no goal (1.73)


Εξι χώρες, picks ως 2.70 Combo Εξι χώρες, picks ως 2.70 Εξι χώρες, picks ως 2.70

18:30 Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Χ2 & under 4,5 & over 2,5 κάρτες (2.70)


Εξι χώρες, picks ως 2.70 Δυάδα (απόδοσης 2.65) Εξι χώρες, picks ως 2.70 Εξι χώρες, picks ως 2.70

19:00 Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ: Χ2 (1.63)

22:00 Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 (1.63)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις