Έστερσουντ σε… χόκεϊ και ποδόσφαιρο

Έστερσουντ σε... χόκεϊ και ποδόσφαιρο

Γεια και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι και καλό Σαββατοκύριακο! Επιστροφή της στήλης σήμερα μετά από απουσία μίας εβδομάδας όπου προσωπικά προβλήματα με κράτησαν σε αποχή. Eυελπιστώ να ήταν περιστατικά και αγύριστα. Στην τελευταία στήλη μας έγινε το απόλυτο και με οδηγό αυτό, θα πορευτούμε σήμερα.

Στήριγμα στην Έστερσουντ

Αν κάποιος δει την επικεφαλίδα θα νομίζει ότι αναφερόμαστε στην ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς η Έστερσουντ διαθέτει και χόκεϊ και συμμετέχει στην 3η κατηγορία του βορείου ομίλου, που παραδόξως εδώ και τρεις αγωνιστικές οι εταιρίες προσφέρουν τα παιχνίδια για στοιχηματισμό και το αυριανό παιχνίδι πιστεύω πως μπορεί να μας δώσει μια απόδοση σε σημείο που είναι αρκετά πιθανή για επαλήθευση.

Η Έστερσουντ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κίρουνα ΙΦ και σαφώς έχει όλα τα φόντα να κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς διαθέτει καλύτερη ομάδα, ενώ αρχικός στόχος παραμένει η διεκδίκηση της ανόδου.

Σκοράρουν και οι δύο

Δεύτερη επιλογή μου για σήμερα θα είναι από το πρωτάθλημα της Allsvenskan και το παιχνίδι ανάμεσα σε Χάκεν και Έστερσουντ (την ποδοσφαιρική αυτή τη φορά) καθώς τέσσερις στροφές πριν το τέλος η Χάκεν προσπαθεί να εξασφαλίσει μία εκ των τριών πρώτων θέσεων και συνάμα την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ η Έστερσουντ το μόνο που περιμένει είναι η μαθηματική παραμονή στην κατηγορία η οποία μπορεί να έρθει και σήμερα, αν τα αποτελέσματα έρθουν όπως τα θέλουν οι φιλοξενούμενοι. Σαφώς το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους, αλλά η Έστερσουντ είναι σχεδόν αδιάφορη και συνάμα επικίνδυνη καθώς αναμένεται να αγωνισθεί χωρίς άγχος και αυτό πολλές φορές δρα υπέρ. Δεν πάω σε σημείο καθώς το αμφίτερμα πληρώνει εξαιρετικά και πιστεύω ένα γκολ η Έστερσουντ το έχει.

Ποντάρισμα στα γκολ

Συνεχίζω με το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαντσκρόνα και τη Λίνσοπινγκ για την 3η κατηγορία της Σουηδίας και το Νότιο όμιλο, με τις δύο ομάδες τέσσερις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος να μάχονται για άνοδο και υποβιβασμό αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν μαθηματικές ελπίδες για την κατάληψη της πρώτης θέσης και θέλουν την νίκη ώστε την επόμενη αγωνιστική να τα δώσουν όλα απέναντι στην πρωτοπόρο της κατηγορίας, ενώ η Λίνσοπινγκ από την άλλη βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και σίγουρα θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ καλή επιθετική γραμμή και πιστεύω πως θα μας προσφέρουν ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ.


Έστερσουντ σε... χόκεϊ και ποδόσφαιροΜονό (Tipster’s League) Έστερσουντ σε... χόκεϊ και ποδόσφαιροΈστερσουντ σε... χόκεϊ και ποδόσφαιρο

16:00 Χάκεν – Έστερσουντ: Goal/goal (1.97)


Έστερσουντ σε... χόκεϊ και ποδόσφαιροΜονό Έστερσουντ σε... χόκεϊ και ποδόσφαιροΈστερσουντ σε... χόκεϊ και ποδόσφαιρο

16:00 Λαντσκρόνα – Λίνσοπινγκ: Over 3,5 (2.25)


Έστερσουντ σε... χόκεϊ και ποδόσφαιροΜονά και δυάδα (απόδοσης 8.83) Έστερσουντ σε... χόκεϊ και ποδόσφαιροΈστερσουντ σε... χόκεϊ και ποδόσφαιρο

16:00 Λαντσκρόνα- Λίνσοπινγκ: 1 & goal/goal (2.85)

16:00 Χάκεν- Έστερσουντ: 1 & goal/goal (3.10)


Έστερσουντ σε... χόκεϊ και ποδόσφαιροΜονό (χόκεϊ) Έστερσουντ σε... χόκεϊ και ποδόσφαιρο 

17:00 Κίρουνα – Έστερσουντ: 2 (1.77) κανονική διάρκεια


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις