Στο σωστό timing

Στο σωστό timing

Ξεκινάμε με το παιχνίδι που θα ασχοληθούμε περισσότερο, το Πάρμα – Φιορεντίνα. Οι “βιόλα” έχουν ένα πολύ μέτριο ξεκίνημα, αρκετά μακριά από τις φιλοδοξίες της διοίκησης για την φετινή σεζόν και ο Ιακίνι δεν δείχνει να έχει αντίδοτο με αποτέλεσμα η θέση του να είναι αρκετά επισφαλής. Η Πάρμα παρά το κακό ξεκίνημα έχει δείξει θετικά σημάδια και θεωρώ πως θα καταφέρει να φύγει με κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Επιπλέον θα στηριχθώ εκ νέου στις προσπάθειες που θα κάνει ο Ζερβινιό προς την αντίπαλη εστία, καθώς ο Ιβοριανός επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και οι αποδόσεις βρίσκονται αρκετά υψηλά.

Ο επόμενος αγώνας είναι μεταξύ νεοφώτιστων. Η Μπενεβέντο υποδέχεται τη Σπέτσια και στην επίθεση των φιλοξενούμενων θα βρίσκεται ο Κέβιν Αγουδέλο, ο οποίος δοκιμάζει αρκετά σουτ και είναι μόνιμος κίνδυνος στην αντίπαλη εστία. Πιστεύω ότι θα καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα απέναντι στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.


Στο σωστό timing Fun bet Στο σωστό timing Στο σωστό timing

19:00 Μπενεβέντο – Σπέτσια:  Αγουδέλο anytime σκόρερ (5.75)


Στο σωστό timing Μονό (Tipster’s League) Στο σωστό timing Στο σωστό timing

21:45 Πάρμα – Φιορεντίνα: 1 dnb (2.35)


Στο σωστό timing Μονό Στο σωστό timing Στο σωστό timing

21:45 Πάρμα – Φιορεντίνα: Ζερβινιό 1+ προσπάθειες προς την εστία (2.00)


Στο σωστό timing Fun bet Στο σωστό timing Στο σωστό timing

21:45 Πάρμα – Φιορεντίνα: Ζερβινιό 2+ προσπάθειες προς την εστία (6.50)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις