ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

H Περσέπολις και ο Λουτσέσκου

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

H Περσέπολις και ο Λουτσέσκου

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

H Περσέπολις και ο Λουτσέσκου

H Περσέπολις και ο Λουτσέσκου

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω, να σας βρίσκω όλους και όλες καλά. Σε ρυθμούς καραντίνας λοιπόν…. ξανά! Μείνετε ασφαλείς και θα το περάσουμε και αυτό. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε πλέον συχνότερα, μιας και το ποδόσφαιρο φαίνεται να μην επηρεάζεται σε πρώτη φάση από το γενικό λουκέτο.

Μήνας κομβικός ο Νοέμβρης στην Ασία, με την ανατολική ζώνη να βγάζει το πρωταθλητή της και τις δημοφιλέστερες Λίγκες της ζώνης να ολοκληρώνουν τη σεζόν 2019-20. Στη δυτική ζώνη οι αντίστοιχες βρίσκονται στις πρώτες αγωνιστικές της νέας σεζόν, ενώ ξεκινούν και νέες που από σήμερα κιόλας θα μας απασχολήσουν.

Απολογισμός

Κλείσαμε τον Οκτώβρη με κέρδος, αλλά μείναμε με τη στεναχώρια ενός ακόμη χαμένου τίτλου για την Ουλσάν. Για άλλη μια χρονιά το κόμπλεξ κατωτερότητας έναντι της Τζέονμπουκ, χάρισε άλλο ένα πρωτάθλημα στη τελευταία, στέλνοντας παράλληλα τη πρώτη πρόταση μας στο κουβά.

Τα κέφια της Καβασάκι όμως, η οποία πλέον απέχει μια ανάσα από το 3ο πρωτάθλημα τα τελευταία 4 χρόνια, πλήρωσαν τη δεύτερη πρόταση μας στο 2.50 και κάπως έτσι, η μέρα και ο μήνας έκλεισαν με μικρό κέρδος.

Πρεμιέρα για τη φιναλίστ του τελικού Ασίας

Πρώτη αγωνιστική ημέρα η σημερινή για τη Λίγκα του Περσικού κόλπου μετά από διακοπή 11 εβδομάδων. Οι Ιρανοί επιστρέφουν στα γήπεδα και οι μόνιμοι τα τελευταία χρόνια πρωταθλητές της Περσέπολις δοκιμάζονται στις 15:00 στην έδρα της Σάιπα.

Με το τίτλο του πρωταθλητή της δυτικής ζώνης στο ασιατικό Champions League να είναι πλέον γεγονός, η ομάδα μπαίνει σε ένα ακόμα πρωτάθλημα ως το ακλόνητο φαβορί. Άπαντες όμως στο σύλλογο ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο τελικό της 19ης Δεκέμβρη στο Κατάρ, εκεί όπου περιμένουν το νικητή της ανατολικής ζώνης και θα κυνηγήσουν το τίτλο του πρωταθλητή Ασίας.

Η ομάδα οφείλει να έχει φορμαριστεί στις επόμενες εβδομάδες και το πρωτάθλημα θα αποτελέσει σίγουρα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να πάρει ρυθμό μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Δεν αναμένουμε ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή για τη Περσέπολις, όσο και αν οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα εκπλήξεις. Άλλωστε τελευταία της ήττα σε πρεμιέρα ήταν στις 9 του Σεπτέμβρη του 2006. Έκτοτε μετράει 10 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ με τη σημερινή της αντίπαλο έχει κοντραριστεί δις σε πρεμιέρα και μάλιστα αμφότερες στην έδρα της Σάιπα, το 2008 και το 2016, κερδίζοντας οριακά με 1-0.

Κάτι τέτοιο αναμένουμε να γίνει και σήμερα σε ένα κλασικό κλειστό παιχνίδι, με τις άμυνες να έχουν το πρώτο λόγο. Οι εταιρείες, προφανώς λόγω πρεμιέρας, δίνουν σε ικανοποιητικό ποσοστό τη νίκη των φιλοξενούμενων και εμείς θα συμπεριλάβουμε το διπλό της Περσέπολις στη σημερινή μας δυάδα απόδοσης.

Με την ίδια συνταγή

Αφήνουμε το Ιράν και μεταφερόμαστε στο ματς που διεξάγεται στο Νταμάμ της Σαουδικής Αραβίας ανάμεσα στη τοπική Αλ Ιτιφάκ και στη πρωταθλήτρια Αλ Χιλάλ, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου έκλεισε άδοξα τη προσπάθεια της, να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ασίας με την αποβολή της από τη διοργάνωση λόγω των πολλών κρουσμάτων στην ομάδα και την αδυναμία της να συμπληρώσει αποστολή.

Ένα μήνα μετά, έχει ήδη ξεκινήσει τη νέα σεζόν, διατηρώντας το βασικό της κορμό με σκοπό αυτή τη φορά να φτάσει ως το τέλος. Το ρόστερ παραμένει σε υψηλά επίπεδα ενώ πρόσφατα ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με την απόκτηση από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Αργεντινού επιθετικού Βιέτο, ο οποίος μαζί με τους Γκομίς και Τζιοβίνκο αποτελούν με διαφορά τη κορυφαία επιθετική γραμμή στη δυτική ζώνη της Ασίας.

Βέβαια ο Ρασβάν φημίζεται για την αμυντική του τακτική, δεν αλλάζει εύκολα πλάνο, οπότε και φέτος αναμένεται η άμυνα να είναι πρωτίστως αυτή που θα κερδίζει τα παιχνίδια για την Αλ Χιλάλ. Ήδη στις 2 τελευταίες υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα κράτησε απαραβίαστη την εστία της και ανάλογα περιμένουμε να κινηθεί και σε όλη τη φετινή σεζόν.

Η σημερινή της αντίπαλος διαθέτει αρκετά καλή επιθετική γραμμή, αφού έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 τέρματα στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Σήμερα ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται κατακόρυφα για τους γηπεδούχους που σίγουρα θα τα βρουν σκούρα απέναντι στην άμυνα της Αλ Χιλάλ.

Επαγγελματική νίκη της φιλοξενούμενης βλέπουμε με τη γνωστή συνταγή του προπονητή της. Πρώτα σιγουριά στα μετόπισθεν και κατόπιν καίρια χτυπήματα μπροστά με τους ποιοτικούς της επιθετικούς. Δύσκολα θα ανοίξει το ματς, οπότε τη συμπαθητική απόδοση του διπλού θα την ενισχύσουμε και με τη πιθανότητα να μπουν λιγότερα από 5 γκολ στο ματς, συνδυασμός που δίδεται άνω του διπλασιασμού.


H Περσέπολις και ο Λουτσέσκου Δυάδα απόδοσης (3.76) H Περσέπολις και ο Λουτσέσκου H Περσέπολις και ο Λουτσέσκου

15:00 Σάιπα – Περσέπολις: 2 (1.75)

16:30 Αλ Ιτιφάκ – Αλ Χιλάλ: 2 & under 4,5 (2.15)


H Περσέπολις και ο Λουτσέσκου Μονό (Tipster’s League) H Περσέπολις και ο Λουτσέσκου H Περσέπολις και ο Λουτσέσκου

15:00 Σάιπα – Περσέπολις: Χ ημίχ. / 2 τελ. (4.33)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις