Ολλανδία, Σκωτία… 4.20

Ολλανδία, Σκωτία... 4.20

Γεια και χαρά σε όλους τους koubanezous! Καλά έκλεισε η Τετάρτη, με τη Φερεντσβάρος να σκοράρει στο τέλος και να μας βγάζει από τη δύσκολη θέση με ένα δυνατό ταμείο. Συνεχίζουμε σήμερα Παρασκευή με δύο επιλογές από Σκωτία και Ολλανδία.

Στις λεπτομέρειες 

Αρχή χρονικά από Premiership Σκωτίας και το παιχνίδι Αμπερντίν – Χιμπέρνιαν. Καλή πορεία διαγράφουν φέτος και οι δύο ομάδες, με τη Χιμπέρνιαν να βρίσκεται στην 3η θέση και την Αμπερντίν στην 4η με ένα βαθμό διαφορά, αλλά και παιχνίδι λιγότερο. Η Αμπερντίν έρχεται από δύο σερί παιχνίδια απέναντι στη Σέλτικ, το ένα για το πρωτάθλημα έληξε ισόπαλο 3-3, ενώ ο ημιτελικός κυπέλλου βρήκε νικητές τους πρωταθλητές με 2-0. Η Χιμπέρνιαν από την άλλη έρχεται από αποκλεισμό και αυτή στο κύπελλο, απέναντι στη Χαρτς στην παράταση με 2-1.

Στοιχηματικά τώρα, φαβορί προβάλλονται οι γηπεδούχοι και θεωρώ ότι είναι σωστό. Αν και φέτος αγωνιστικά είναι πιο κοντά, θεωρώ την Αμπερντίν ένα κλικ καλύτερη σαν ομάδα στις λεπτομέρειες. Είναι πιο δεμένο και δουλεμένο σύνολο και επιθετικά είναι πιο αξιόπιστη. Στο διπλασιασμό προσφέρεται η νίκη για τους γηπεδούχους και θα το επιλέξω.

Στήριγμα οι γηπεδούχοι

Συνέχεια με Eerste Divisie και το παιχνίδι Ναϊμέγκεν – Χέλμοντ Σπορ. Σε εξαιρετική κατάσταση παραμένουν οι γηπεδούχοι, καθάρισαν και τη Μπρέντα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με 1-0 και ανέβηκαν στην 4η θέση. Στον αντίποδα η Χέλμοντ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Μάαστριχτ εντός έδρας και έμεινε στο 1-1. Πολλά παιχνίδια χωρίς νίκη για τη Χέλμοντ, μοιραία έχει μείνει στη 18η θέση της βαθμολογίας.

Στοιχηματικά το παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους. Μετράνε απουσίες λόγω κορονοϊού, αλλά είναι πολύ ανώτερη ομάδα σε γενικές γραμμές. Είναι από τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια στο πρόγραμμα και δε νομίζω να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η Χέλμοντ αγωνιστικά δεν μπορεί και από θέμα παράδοσης δεν της βγαίνει με το συγκεκριμένο αντίπαλο. Εύκολη νίκη περιμένω από τους γηπεδούχους, από ημίχρονο.


Ολλανδία, Σκωτία... 4.20Δυάδα (απόδοσης 4.20) Ολλανδία, Σκωτία... 4.20 Ολλανδία, Σκωτία... 4.20

21:45 Αμπερντίν – Χιμπέρνιαν: 1 (2.05)

22:00 Ναϊμέγκεν – Χέλμοντ Σπορ: 1 ημίχ. / 1 τελ. (2.05)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις