Στις 15 του Ιούνη ξεκινήσαμε, μπήκε ο Νοέμβριος, 5 σήμερα. Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας, με νέα καραντίνα ενόψει. Και η καραντίνα μας φέρνει πιο κοντά, διαδικτυακά – ως γνωστόν.

144 ημέρες τρέχει το koubanezos.gr και ολοένα και εξελίσσεται! Αλλά και επεκτείνεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – και όχι μόνο. Τα… δουλεύει, με πρωτότυπο τρόπο.

Το koubanezos.gr είναι παντού! Και με πολύ live betting… Tipsters League: οι αρθρογράφοι μας επιλέγουν ένα, το καλύτερο, σημείο τους και όχι από κάθε στήλη. Το Tipster’s League κάνει ήδη θραύση…

Το koubanezos.gr είναι παντού! Και με πολύ live betting… Live betting στο Instagram: ακολουθήστε μας στο Instagram και δείτε live picks στα stories!

Το koubanezos.gr είναι παντού! Και με πολύ live betting… Twitter: μπήκαμε κι εκεί, δειλά δειλά, νέος λογαριασμός στο Twitter ενώ προϋπήρχε από καιρό… ο Fidel!

Το koubanezos.gr είναι παντού! Και με πολύ live betting… Facebook: από όλα έχει ο μπαξές. Και προφίλ, και σελίδα (page) και γκρουπ! Στο γκρουπ βάζετε, εννοείται, τις προτάσεις σας.

Το koubanezos.gr είναι παντού! Και με πολύ live betting… Telegram: εδώ κι αν παίζουμε μεγάλη μπάλα! Κατ’ αρχάς υπάρχει live chat στο Telegram που μετρά ήδη 1.280 μέλη… και συνεχίζει! Κι έχουμε και δύο channels στο Telegram: ένα με pre game picks κι άλλο ένα, φρέσκο, με live betting picks.

Ακολουθήστε μας και… δε θα χάσετε.

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook