Βλέμμα στο 2.40, σουτ στο 1.80

Βλέμμα στο 2.40, σουτ στο 1.80

Δεν είχαμε έκρηξη στην βόμβα της Τρίτης τελικά και μετά το ρεπό της Τετάρτης, η στήλη επιστρέφει σήμερα Πέμπτη με το Europa League. Εν αναμονή διαγγέλματος και νέο lockdown, η δική μας προσοχή θα στραφεί στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στον παιχνίδι της ΑΕΚ στην Ουκρανία.

Ο Γκαρσία δε δέχεται να χάνει

Λίγο έως πολύ γνωρίζαμε την προσωπικότητα του Πάμπλο Γκαρσία και αυτά που θα πετύχει από την πρώτη του μέρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις του “δικεφάλου του βορρά”, από την πρώτη στιγμή έφερε ψυχολογία στην ομάδα, αλλά και νοοτροπία νικητή.

Υπερπλήρης η ομάδα του Ουρουγουανού, ο οποίος άλλαξε σύστημα και με τριάδα στο κέντρο θα προσπαθήσει να ελέγξει το ρυθμό και να θωρακίσει τα μετόπισθεν, ποντάροντας πολύ στις προωθήσεις του Γιαννούλη. Από την άλλη πλευρά, ο Ρότζερ Σμιντ δεν μπορεί να υπολογίζει σε συνολικά 12 ποδοσφαιριστές, ήρθε στη Θεσσαλονίκη με 19 άτομα, εκ των οποίων οι 3 έχουν νοσήσει ήδη από κορονοϊό και 4 προέρχονται από την ακαδημία.

Η PSV Αϊντχόφεν σε δύο παιχνίδια έχει μία νίκη και μία ήττα, ενώ ο ΠΑΟΚ δύο ισοπαλίες. Ο νικητής από το παιχνίδι της “Τούμπας” θα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Μπορεί οι Ολλανδοί να αποτελούν πιο ιστορική ομάδα και με βαρύτερη φανέλα, αλλά τα προβλήματα είναι πολλά, όπως και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Πάμπλο Γκαρσία επιχείρησε rotation στο Αγρίνιο και κατάφερε να ξεκουράσει αθλητές, οι οποίοι θα αγωνιστούν βασικοί απόψε.

Επιλογή ο άσος στο 2.40, απόδοση αρκετά ελκυστική για παιχνίδι στην έδρα του ξεκούραστου και γεμάτου ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ψυχολογία και νοοτροπία του νικητή.

Θα παράξει ευκαιρίες η ΑΕΚ

Μακρινό ταξίδι σήμερα για την ΑΕΚ, η οποία ταξίδεψε στη μακρινή Ουκρανία για να αντιμετωπίσει τη Ζόρια. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θέλει πάση θυσία τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, ώστε να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης, κόντρα σε Λέστερ και Μπράγκα.

Η “Ένωση” μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πολλές φορές όμως τα αποτελέσματα δε μαρτυρούν και την εικόνα του αγώνα. Η ΑΕΚ τόσο με τη Λέστερ, όσο και με τη Μπράγκα στην Πορτογαλία είχε ευκαιρίες να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Μπορεί να βρέθηκε και στα δύο παιχνίδια πίσω στο σκορ, αλλά στη διάρκεια των αγώνων είχε τουλάχιστον 8 στιγμές (από 4 σε κάθε αγώνα), ώστε να ισοφαρίσει. Και στιγμές κλασικές.

Πολύ πιο βαριά η φανέλα της ΑΕΚ σε σχέση με τη φανέλα της σημερινής αντιπάλου της. Ο Μάσιμο Καρέρα μπορεί να μην ταξίδεψε στην Ουκρανία, λόγω αδιαθεσίας, αλλά προετοίμασε κατάλληλα την ομάδα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επίσης, στα τελευταία παιχνίδια, μπορεί η ΑΕΚ να δυσκολεύεται ή να αδυνατεί να κερδίσει, μπορεί να δέχεται γκολ, αλλά τουλάχιστον παράγει ευκαιρίες και θέαμα.

Επιλογή σήμερα για το παιχνίδι των “κιτρινόμαυρων” οι over 3,5 τελικές προς την εστία για την ΑΕΚ. Θα παράξει ποδόσφαιρο κόντρα σε μία κατώτερη ποιοτικά ομάδα και πρέπει τουλάχιστον 4 τελικές να βρουν τον στόχο. Όχι απαραίτητα γκολ δηλαδή, απλά τελική στην εστία. Και το 1.80 της απόδοσης είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικό.


Βλέμμα στο 2.40, σουτ στο 1.80Μονό Βλέμμα στο 2.40, σουτ στο 1.80 Βλέμμα στο 2.40, σουτ στο 1.80

19:55 ΠΑΟΚ – PSV Αϊντχόφεν: 1 (2.40)


Βλέμμα στο 2.40, σουτ στο 1.80Μονό (Tipsters League) Βλέμμα στο 2.40, σουτ στο 1.80 Βλέμμα στο 2.40, σουτ στο 1.80

22:00 Ζόρια – ΑΕΚ: ΑΕΚ over 3,5 τελικές προς την εστία (1.80)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις