ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ζόρια για την ΑΕΚ, γκολ στη Βιγιαρεάλ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ζόρια για την ΑΕΚ, γκολ στη Βιγιαρεάλ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ζόρια για την ΑΕΚ, γκολ στη Βιγιαρεάλ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ζόρια για την ΑΕΚ, γκολ στη Βιγιαρεάλ

Ζόρια για την ΑΕΚ, γκολ στη Βιγιαρεάλ

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Περιττό να σχολιαστεί το αποτέλεσμα του 2-1 υπέρ της Μπασάκσεχιρ, το οποίο πονταρίστηκε ως σκορ 0-2, με μια αγνώριστη και απαράδεκτη Γιουνάιτεντ. Σήμερα είναι βραδιά Europa League, όχι πως δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια, αλλά δεν είναι τόσο ελκυστικά και συμφέροντα όσο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι δύσκολη διοργάνωση, είναι απρόβλεπτη, αλλά δεν πάμε να παίξουμε προβλεπόμενα. Σκοπός της στήλης είναι να παίζει έξυπνα και μελετημένα. Με αυτό το σκεπτικό θα πορευθούμε και σήμερα. 2 αναμετρήσεις, 3 επιλογές με νόημα…

Ζόρια Λουάνσκ – ΑΕΚ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της ελληνικής ομάδας απέναντι στην ουκρανική Ζόρια και δεν πρόκειται να κάνει υγιεινό περίπατο, όπως διαβάζουμε σε διάφορα sites και φόρα. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση -όπως και η αντίπαλός της- του 7ου ομίλου, έχει ακριβώς ίδιο συντελεστή τερμάτων (1-5) με την Ζόρια και αυτό έχει τη σημασία του.

Η ελληνική ομάδα έχει σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή (Σιμόες, Σιμάνσκι), στην επιθετική γραμμή στερείται τον ευέλικτο φορ Γκαρσία ενώ αμυντικά θα παίξει ξανά χωρίς Τσιγκρίνσκι, προβλήματα που μαζί με τον μπακ Μπακάκη, που θα λείψει λόγω covid δημιουργούν ζητήματα στον Καρέρα με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η ισορροπία της ομάδας και να επιλέγει την εκάστοτε φορά διαφορετικά πρόσωπα και συστήματα. Η ευρωπαϊκή της περιπέτεια ξεκίνησε από την Ελβετία με νίκη-πρόκριση επί της Σεν Γκάλεν, στην συνέχεια εντός του ομίλου έχασε στην πρεμιέρα από την Μπράγκα με 3-0 ούσα κάκιστη και προ εβδομάδος ηττήθηκε εντός από την Λέστερ με 2-1.

Δύο σημαντικά στοιχεία που προκύπτουν είναι ότι αφενός η ΑΕΚ δέχτηκε περισσότερες τελικές στα τρία ματς, δέχτηκε γκολ στα 2 απ’ τα 3 και συνολικά δεν έδειξε συνέπεια στο παιχνίδι της. Τελευταία με Γιάννενα και ΟΦΗ δεν ήταν καλή, είχε κενά, από τα πλάγια πονά και η Ζόρια θα το εκμεταλλευθεί. Η ουκρανική ομάδα δεν έχει σοβαρά προβλήματα, αντιμετωπίζει σταθερούς, μακροχρόνιους τραυματισμούς και δεν την απασχολούν. Είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, ενωμένη, ομαδική, σκοράρει με μεγάλη ευκολία με την ίδια που δέχεται γκολ. Είναι ομάδα της ισοπαλίας, των πολλών τελικών και τελευταία είναι σε καλή κατάσταση. Η Μπράγκα ήταν αποτελεσματική, όχι καλύτερή της, ίσα ίσα που οι Πορτογάλοι δεν δικαιούνταν καν τη νίκη. Αν θέλει να έχει ελπίδες κάποια από τις δύο πρέπει να πιέσει, να σκοράρει, να διεκδικήσει το ματς. Θα πάμε σχετικά συντηρητικά, αλλά καλές σκέψεις είναι και το σκορ οποιαδήποτε στιγμή 1-1 και το Χ.

Εκτίμηση: Η ΑΕΚ επιθετικά δείχνει αποτελεσματικότητα αλλά αμυντικά είναι κακή, ενώ στερείται έμπνευσης και δημιουργίας και αυτό το οφείλει στην κακή μεσαία γραμμή της, ενώ η Ζόρια είναι ομάδα με τρεξίματα, βγάζει φάσεις και δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με την αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ που υποδέχεται την, υποτιμημένη από τους μπουκ, Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη. Η Μακάμπι είναι ομάδα που έχει καταφέρει να αφομοιώσει το πλάνο του Έλληνα τεχνικού, όπως η μαχητικότητα, το πνεύμα νικητή, το παιχνίδι με πάσες, η οργανωμένη άμυνα, το πάθος και η προσήλωση στον αγώνα. Είναι ομάδα που δεν σε αφήνει να κάνεις το παιχνίδι σου, ομάδα που δεν ανοίγει η ίδια τον ρυθμό, έχει τρεξίματα και ξέρει τι θέλει. Σημαντικό στοιχείο ότι στα 2 ευρωπαϊκά της παιχνίδια και στα τελευταία 6 της χώρας της δεν ήταν αυτή που είχε πολλές τελικές, αλλά ήταν αυτή που έκανε γκολ τις συγκεκριμένες φάσεις που δημιούργησε. Σημαντική νίκη το 2-1 μέσα στην Τουρκία επί της Σίβασπορ, ισοπαλία (2-2) στο ντέρμπι με την Χάιφα ενώ και με την Καραμπάχ το 1-0 εντός της δίνει όχι μόνο ελπίδες πρόκρισης, αλλά και άλλον αέρα σήμερα, στο να κάνει το παιχνίδι της ή έστω να καταστρέψει αυτό της Βιγιαρεάλ. Η ισπανική ομάδα είναι πρωτοπόρος και ισόβαθμη με την Μακάμπι με 6β/2αγ., είναι ομάδα με συντελεστή 8-4, κάτι που δείχνει ότι παράγει ποδόσφαιρο αλλά και δέχεται γκολ με ευκολία. Χαρακτηριστικό ότι κάνει ροντέο τα παιχνίδια της και όποιος κερδίσει. Τρομερή σταθερότητα δείχνουν οι 15+ τελικές της σε κάθε ματς κατά μ.ό. ενώ δέχεται στα τελευταία 6 παιχνίδια της σε κάθε διοργάνωση 11 τελικές κατά μ.ό., που είναι πολλές για το επίπεδο αυτό.

Το βασικό όμως, είναι το σετ αποδόσεων. Η Μακάμπι του αείμνηστου και τεράστιου Κρόιφ το 2017 για την ίδια διοργάνωση, επικράτησε με 1-0. Σήμερα, η Μακάμπι του Δώνη που είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα και ικανότατη δε νομίζετε ότι είναι πολύ να της χρεώνεται στο 6,50 (!) το διπλό; Μία ομάδα που αγνοεί την ήττα εδώ και ένα μήνα. Ο Δώνης συν τοις άλλοις είναι προσαρμοστικός και δε θα αφήσει, λογικά, να του ξεφύγει ο έλεγχος. Οπότε πάμε στα γκολ, που εκτιμούμε ότι έχουν τύχη και σε μια επιλογή ασιατικού χάντικαπ προς στήριξη της φιλοξενούμενης.

Εκτίμηση: Επιθετικές αμφότερες οι ομάδες, με άμυνες που είναι ευάλωτες και μπροστά τους ένα ματς-πρόκληση. Πιο ομάδα η Μακάμπι που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Άρα, τόσο τα γκολ του αγώνα όσο και η στήριξη της ισραηλινής ομάδας είναι καλές επιλογές.


Ζόρια για την ΑΕΚ, γκολ στη ΒιγιαρεάλΜονό (Tipsters League) Ζόρια για την ΑΕΚ, γκολ στη Βιγιαρεάλ Ζόρια για την ΑΕΚ, γκολ στη Βιγιαρεάλ

22:00 Ζόρια Λουάνσκ – ΑΕΚ: Goal/goal (1.91)


Ζόρια για την ΑΕΚ, γκολ στη ΒιγιαρεάλΜονό Ζόρια για την ΑΕΚ, γκολ στη Βιγιαρεάλ Ζόρια για την ΑΕΚ, γκολ στη Βιγιαρεάλ

22:00 Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Goal/goal & over 2,5 (2.20)


Ζόρια για την ΑΕΚ, γκολ στη ΒιγιαρεάλΜονό Ζόρια για την ΑΕΚ, γκολ στη Βιγιαρεάλ Ζόρια για την ΑΕΚ, γκολ στη Βιγιαρεάλ

22:00 Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Τελ Αβίβ: 2 +1 ΑΗ (2.11)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις