ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ο στόχος κλείδωσε στο... 7.35!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ο στόχος κλείδωσε στο... 7.35!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ο στόχος κλείδωσε στο… 7.35!

Ο στόχος κλείδωσε στο... 7.35!

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Επιστρέφουμε στο γνωστό μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό μας ραντεβού (θα τα πούμε και την Πέμπτη) με σκοπό να προχωρήσουμε λίγο πιο βαθιά στα πράγματα, πάμε λίγο πιο βαθιά τη σκέψη μας, πιθανόν κάτι τέτοιο να έχετε υποψιαστεί και από τον τίτλο. Δεν πρόκειται για εκτίμηση-”κράχτη”, σαφώς όχι, είναι όμως μία νέα συνθήκη που πρέπει να συνυπολογίζουμε στο όποιο δελτίο μας, το ακριβές σκορ. Είναι κακό το κουπόνι που ορθώνεται έμπροσθέν μας είτε λόγω κακών σετ αποδόσεων, είτε λόγω αμφίρροπων αναμετρήσεων.

Μία επιλογή λοιπόν, που αφορά sτη διοργάνωση του Champions League, θα είναι ακριβές σκορ, καλή σκέψη και για σκορ οποιαδήποτε στιγμής -κρατήστε το αυτό- και η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο γήπεδο ”Φατίχ Τερίμ”.

Μπασάκσεχιρ – Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ

Πηγαίνουμε στη γείτονα χώρα και στο στάδιο ”Φατίχ Τερίμ”, έδρα της Μπασάκσεχιρ, η οποία δοκιμάζεται -το ”δοκιμάζεται” με όλη τη σημασία της λέξης- με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η τουρκική ομάδα είναι εμφανές ότι έχει αλλάξει εποχή, είναι η νέα δύναμη στη χώρα, πρωταθλήτρια και κύρια εκπρόσωπος της χώρας στις διασυλλογικές διοργανώσεις. Με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και στα αποτελέσματά της, όπως θα ήταν λογικό, και μάλιστα εντός έδρας. Εντός τρέχει ένα κακό σερί 3-1-2 ενώ εκτός έχει 5-0-1 για να αντιληφθείτε τη διαφορά.

Δηλαδή, με απλά λόγια όταν πρέπει να παράξει ποδόσφαιρο, να κατέχει την μπάλα, να δημιουργήσει και να επιβληθεί ως εντός έδρας ομάδα δεν μπορεί, δεν δείχνει κυριαρχία. Με την Παρί στο εντός έδρας ευρωπαϊκό της παιχνίδι ηττήθηκε με 2-0, αν και ήταν πολύ καλή. Με την Γκεζτέπε αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της για το πρωτάθλημα, ενώ ήταν κυρίαρχη, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική και ουσιώδης. Με την Γαλατά εντός προ εβδομάδων ηττήθηκε επίσης με 2-0 ενώ ήταν καλύτερη, αλλά είχε κενά και πάλι πρόβλημα στη δημιουργία και στο γκολ. Όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία συνδέονται με ένα κύριο μειονέκτημά της. Το 4-1-4-1 που της αφήνει χώρο να κινηθεί, αλλά όχι να δημιουργήσει, αφού τα κενά μεσοαμυντικά δείχνουν ότι το κέντρο της αμφισβητείται και για αυτό δέχεται πολλές τελικές και κάνει τα ματς της ανοικτά.

Η ομάδα του Σόλσκιερ είναι ομάδα που της αρέσει να έχει την μπάλα, φημίζεται για την κατοχή της, για τη δημιουργική της ικανότητα, για το γκολ και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αν βρει κενό, τιμωρεί. Το έδειξε με τη Λειψία εντός (5-0), με την Παρί εκτός (2-1 νίκη) ενώ το είδαμε και στο 0-0 εντός με την Τσέλσι, αν και δεν επικράτησε λόγω ατυχίας. Ιδιαίτερα σταθερή ομάδα και στα δύο ημίχρονα. Πάμε σε λίγο πιο ειδικά δεδομένα για να καταλήξουμε. Εκτός έδρας σε έξι τελευταία παιχνίδια η Μάντσεστερ έχει 2 γκολ κατά μ.ό., ανεξαρτήτως διοργάνωσης, η Μπασάκσεχιρ έχει 1,33 αλλά σκόραρε μόλις στα 2 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι με λίγη καλή και προσεκτική άμυνα η αγγλική ομάδα δεν θα δεχθεί γκολ.

Για τους ”κόκκινους διαβόλους” θα λείψει ο μπακ Τέγιες λόγω κορωνοϊού, ο χαφ Λίνγκαρντ που αναρρώνει από τραυματισμό και ο φορ Μαρσιάλ που ακόμα εκτίει ποινή, αντιθέτως θα είναι διαθέσιμος ο φορ Καβάνι το εγκώμιο του οποίου έπλεξε ο Σόλσκιερ. Επίσης, οι απουσίες οι ίδιες ως δεδομένα δείχνουν ότι μεσοαμυντικά χάνει η Μάντσεστερ λίγο από τη δύναμή της, άρα θεωρητικά ο Σόλσκιερ θα επιλέξει ένα πιο συντηρητικό παιχνίδι, αυτό είναι και το στυλ του. Αν βρει χώρο και ευκαιρία θα χτυπήσει, αλλά αν ελέγξει το ματς, θα προτιμήσει να κάνει συντήρηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Επομένως, καταλήγουμε με άξονα το διπλό, με λίγο ρίσκο στο ακριβές σκορ του 0-2.

Εκτίμηση: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το λογικό φαβορί, είναι ομάδα που σκοράρει, προσέχει την άμυνά της και δεν επιλέγει σε πρώτη γραμμή ξέφρενο ρυθμό και τρελά παιχνίδια. Η Μπασάκσεχιρ εντός είναι μετριότατη, γενικά δεν πατά καλά και δείχνει εντός πρόβλημα στο γκολ. Πάμε με το ακριβές σκορ του 0-2.


Ο στόχος κλείδωσε στο... 7.35!Μονό Ο στόχος κλείδωσε στο... 7.35! Ο στόχος κλείδωσε στο... 7.35!

19:55 Μπασάκσεχιρ – Μάντσεστερ Γ.: 0-2 ακριβές σκορ (7.35)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις