ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Η πίεση στη Μαδρίτη και τα... φεστιβάλ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Η πίεση στη Μαδρίτη και τα... φεστιβάλ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η πίεση στη Μαδρίτη και τα... φεστιβάλ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Η πίεση στη Μαδρίτη και τα… φεστιβάλ

Η πίεση στη Μαδρίτη και τα... φεστιβάλ

Πολύ καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες. Νοέμβρης μπήκε λοιπόν και μπαίνουμε για τα καλά στον χειμώνα. Ένα χειμώνα διαφορετικό μπορώ να πω, τουλάχιστον, περίεργος με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας και στον υπόλοιπο κόσμο. Την υγεία μας να έχουμε, πρώτα από όλα και τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Στα του στοιχήματος, μέτρια μπήκε ο μήνας με ένα ταμείο, μία επιστροφή και μια ήττα, ενώ η πρόταση ρίσκου δεν επιβεβαιώθηκε. Πάτσι… σχεδόν! Στο σήμερα, 3η αγωνιστική των ομίλων, τρίτη και τελευταία… διαβολοβδομάδα για τις συμμετέχουσες στα ευρωπαϊκά ματς. Την τιμητική τους θα έχουν απόψε η ομάδες της Μαδρίτης.

Οι ομάδες της Μαδρίτης υπό πίεση

Αρχή με το Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης. Ανταγωνιστική με πάθος στο παιχνίδι της η γηπεδούχος, κυνηγάει την διάκριση. Φαίνεται άλλωστε και από τα αποτελέσματα της, ισοπαλία εκτός με Σάλτσμπουργκ και ήττα στο όριο από την Μπάγερν. Δείχνει αν μη τι άλλο μια μαχητικότητα και ότι δεν θα αποτελέσει τον σάκο του μποξ στον όμιλο. Η Ατλέτικο μια του ύψους μια του βάθους. Ξεκίνησε με συντριβή από την Μπάγερν στο Μόναχο, νίκη αγχωτική και στο όριο 3-2 την Σάλτσμπουργκ. Στο πρωτάθλημα νίκησε την Οσασούνα εκτός με 3-1 και συνέχισε το θετικό της σερί.

Η Λοκομοτίβ παλεύει όλα τα παιχνίδια της, η Ατλέτικο έχει χάσει την αμυντική σταθερότητα που την χαρακτήριζε τα προηγούμενα χρόνια. Επειδή οι  αποδόσεις κολακεύουν τους Μαδριλένους, ή αδικούν τους γηπεδούχους όπως το πάρει κανείς, θα ποντάρω στο αμφίτερμα, βάση των αποτελεσμάτων τους λογικό το βρίσκω και σε απόδοση 2.00+ δεν το σκέφτομαι δεύτερη φορά.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ το άλλο παιχνίδι, ντέρμπι με τα όλα του, αλλά για με μια ιδιαιτερότητα. Κανονικά θα ήταν ένας αγώνας που θα έκρινε την πρωτιά του ομίλου. Τουναντίον, μάλλον θα κρίνει ποιος θα συνεχίσει στη διοργάνωση και μετά τα Χριστούγεννα! Υπερβολή; Μπορεί αλλά με την Ρεάλ τελευταία με έναν μόλις βαθμό και την Ίντερ στη τρίτη θέση με δύο, όλα είναι πιθανά!

Η Ρεάλ ξεκίνησε με ήττα σοκ, 3-2 εντός, από τη Σαχτάρ και συνέχισε με ισοπαλία εκτός, 2-2 στη Γερμανία, με την Γκλάντμπαχ ενώ έχανε, με την ισοφάριση να έρχεται με δύο γκολ στο τέλος, στο 87′ και στο 93′! Μια Ρεάλ που όταν θέλει και παίζει σαν Ρεάλ παίρνει το αποτέλεσμα που χρειάζεται, το απέδειξε στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Απέναντι της θα βρεθεί μια Ίντερ που επίσης δεν βρίσκεται σε καλή θέση, δύο σερί ισοπαλίες στους ομίλους και στο πρωτάθλημα μια επώδυνη ισοπαλία εντός (2-2) με την Πάρμα. Υπάρχει η πίεση για το αποτέλεσμα και για οικονομικούς και για λόγους γοήτρου.

Μία πίεση που έχουν αντιμετωπίσει ουκ ολίγες φορές οι άρχοντες των δυο πάγκων, Ζιντάν και Κόντε. Το θέμα είναι ότι και οι ποδοσφαιριστές θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα, ένα τέτοιο παιχνίδι μαγνητίζει πολλά βλέμματα. Οπότε επειδή σε σημείο δεν πάει το χέρι θεωρώ ένα κλικ ποιο κοντά στην νίκη την Ρεάλ αλλά είναι επίφοβη, θα στραφώ στα γκολ, στο over 2,5 σε συνδυασμό με το αμφίτερμα, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί και από το πρώτο ημίχρονο.

Τα φεστιβάλ   

Έχω γράψει πολλές φορές για το πόσο αγαπώ τα over και αντιπαθώ τα under. Δεν είναι θέμα στοιχήματος είναι και γούστο. Σε ποιον δεν αρέσει να κάθεται και να παρακολουθεί έναν αγώνα με μεγάλη διακύμανση στο σκορ;

Είναι και πιο ευχάριστο στο κάτω κάτω βρε αδερφέ! Οπότε χωρίς περαιτέρω σχόλια, στο παιχνίδι μου μπει μια δυάδα  από δύο αγώνες που περιμένω να γίνει πραγματικό φεστιβάλ τερμάτων! Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν και Αταλάντα – Λίβερπουλ, over 4,5 τέρματα έκαστο! Πολλά; Θα το δούμε. Καλή συνέχεια.


Η πίεση στη Μαδρίτη και τα... φεστιβάλ Μονό (Tipsters League) Η πίεση στη Μαδρίτη και τα... φεστιβάλ Η πίεση στη Μαδρίτη και τα... φεστιβάλ

19:55 Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης: Goal/goal (2.20)


Η πίεση στη Μαδρίτη και τα... φεστιβάλ Μονό Η πίεση στη Μαδρίτη και τα... φεστιβάλ Η πίεση στη Μαδρίτη και τα... φεστιβάλ

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ: Goal/goal & over 2,5 (1.80)


Η πίεση στη Μαδρίτη και τα... φεστιβάλ Δυάδα, ρίσκου (απόδοσης 7.36) Η πίεση στη Μαδρίτη και τα... φεστιβάλ Η πίεση στη Μαδρίτη και τα... φεστιβάλ

22:00 Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν: Over 4,5 (2.30)

22:00 Αταλάντα – Λίβερπουλ: Over 4,5 (3.20)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις