Τάκλιν να βλέπω!

Τάκλιν να βλέπω!

Καλησπέρα σε όλους. Χθες επιβεβαιώθηκε μια ακόμα πρόβλεψη για τη στήλη καθώς επιβεβαιώθηκα και ο ΠΑΟ πέρασε από τη Λαμία με 2-0.

https://twitter.com/KoubanezosG/status/1322644736012914689

Κυριακή σήμερα και περιμένω να έχουμε έναν καλό και τυχερό μήνα με υγεία πάνω από όλα. Ξεδιάλυνα αρκετά ματς για φάουλ ωστόσο θα δώσω μία τριάδα και ένα μονό που πιστεύω πολύ και τα υπόλοιπα στη σελίδα μας στο Instagram και Telegram.

Το μεσημέρι κοντράρονται η Ουντινέζε με τη Μίλαν και περιμένω αρκετά φάουλ, κάρτες, φάσεις εκατέρωθεν και γκολ. Ο Ιταλός Ντι Μπέλο που είναι στη σφυρίχτρα είναι βολικός καθώς σφυρίζει αρκετά (~30 φάουλ ανά αγώνα). Οι δύο ομάδες στα τελευταία τους έχουν περίπου 14 φάουλ σε κάθε αγώνα. Σε όλα αυτά τα δεδομένα και στατιστικά, συνυπολογίζω και τη βαθμολογική θέση της κάθε ομάδας. Η μεν Μίλαν θα θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και η δε Ουντινέζε να ξεκολλήσει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Περιμένω μάχη σώμα με σώμα, πάθος και στο τέλος… ταμείο.

Συνεχίζουμε στην Αγγλία και το παιχνίδι της Νιούκαστλ με την Έβερτον. Η Έβερτον ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 από τη Σαουθάμπτον και την περιμένω περισσότερο μαχητική. Από την άλλη η Νιούκαστλ θα θέλει να αισθάνεται πιο άνετα όσο περνάει ο καιρός με τη βαθμολογική της θέση και θα επιχειρήσει να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Ο Άτουελ στη σφυρίχτρα δε φοβάται να καταλογίσει φάουλ και έτσι περιμένω να ξεπεράσουν και οι δύο ομάδες τα 10 φάουλ και να μας πληρώσουν το «φαινομενικά» χαμηλό όριο.

Πηγαίνουμε στο ΟΑΚΑ, όπου κοντράρονται η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ. Η ΑΕΚ θα έχει την κούραση από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια της. Ο ΟΦΗ θα μπει να πάρει αποτέλεσμα όπως έκανε με τον ΠΑΟΚ και ο Κουτσιαύτης θα αναγκαστεί να σφυρίξει και να μας πληρώσει. Γενικά, η «Ένωση» δε φοβάται να παραχωρήσει φάουλ και στα παιχνίδια της κάνει πάνω από 15 φάουλ. Οι Κρητικοί  κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος και το μόνο που έχει να γίνει είναι απλά ο διαιτητής να σφυρίζει λίγο παραπάνω από τις προηγούμενες αναμετρήσεις που ήταν ο «άρχοντας» του αγώνα.

Τέλος, καταλήγουμε και πάλι στην Ιταλία από όπου αρχίσαμε και στο βραδινό «ντέρμπι» ανάμεσα στη Σαμπντόρια και τη Τζένοα. Διαιτητής ο Λα Πέννα ο οποίος σφυρίζει σταθερά πάνω από 30 φάουλ στους αγώνες του. Να τονίσω εδώ ότι βγάζει και πολλές κόκκινες σε περίπτωση που θέλετε να την τιμήσετε. Η Σαμπντόρια «κλωτσάει» αρκετά καθώς στα τελευταία τρία είχε 18,12 και 17 φάουλ. Από την άλλη, η Τζένοα παραχώρησε 11, 15 και 13 φάουλ στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Τοπικό ντέρμπι και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα έχουμε πάθος, ένταση, κάρτες και ένα ακόμα εύκολο ταμείο.

Καλή τύχη σε όλους.


Τάκλιν να βλέπω! Μονό (Tipsters League) Τάκλιν να βλέπω! Τάκλιν να βλέπω!

13:30 Ουντινέζε – Μίλαν: Over 26,5 συνολικά φάουλ (2.00)


Τάκλιν να βλέπω! Τριάδα (απόδοσης 7.39) Τάκλιν να βλέπω! Τάκλιν να βλέπω!

16:00 Νιούκαστλ – Έβερτον: Over 21,5 συνολικά φάουλ (1.87)

19:30 ΑΕΚ – ΟΦΗ: Over 32,5 συνολικά φάουλ (1.90)

21:45 Σαμπντόρια – Τζένοα: Over 29,5 συνολικά φάουλ (2.08)

ΥΓ. Εννοείται στα φάουλ μπορείτε να τα παίξετε και μονά αν κάτι δεν σας αρέσει ή να κάνετε τη δική σας μίξη.


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις