ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Δώρο (ή) άδωρον...

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Δώρο (ή) άδωρον...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Δώρο (ή) άδωρον...

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Δώρο (ή) άδωρον…

Δώρο (ή) άδωρον...

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr! Καλό μήνα, προπαντός με υγεία!

Κλασικά ευρισκόμενοι στο καθιερωμένο ραντεβού μας ”χτενίζουμε” το κουπόνι και εντοπίζουμε ίσως το λάθος της αγωνιστικής ή το δώρο αυτής, ανάλογα πώς θα το εκλάβει ο καθένας. Προσεγγίζουμε την Allsvenskan και πηγαίνουμε σε ένα αδιάφορο παιχνίδι -το γιατί να προσεγγίσουμε ένα αδιάφορο ματς απαντιέται παρακάτω- και αφήνουμε στην άκρη ντέρμπι και… παρασκήνια. Μία επιλογή, μία ευκαιρία με στοιχηματική αξία.

Μιέλμπι – Έστεσρουντς

Το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει είναι αυτό στο “Στραντβάλεν” του Χάλεβικ όπου εδρεύει η Μιέλμπι που ανήλθε από τα σαλόνια της Superettan μόλις προ μηνών και έχει εκπλήξει (ευχάριστα) τους πάντες με την πολύ καλή πορεία της, ευρισκόμενη στην 11η θέση με 32 β ./25 αγ., 10 ολόκληρους από την ζώνη των μπαράζ και 12 από τον υποβιβασμό τον οποίο με μια νίκη αποφεύγει και μαθηματικά. Μία ομοιογενής ομάδα, σκληροτράχηλη, τολμηρή και επιθετική, αμυντικά ασταθής και ανοικτή, αλλά δεν της στοίχισε εντέλει δραματικά. Προέρχεται από ακόμα μία επιτυχία επί της Χέκεν εκτός (ισόπαλη 2-2) και πηγαίνει με ψυχολογία στον αγώνα με την Έστερσουντς. Βέβαια, μόνο η Μιέλμπι μπορούσε να καταφέρει να χάσει τη νίκη που ήταν δική της, αφού προηγήθηκε με 2-0 και είχε ευκαιρίες να τελειώσει το ματς. Εξαιρετική στην επιθετική γραμμή, αρέσκεται σε ματς-ροντέο αλλά για άμυνα ούτε λόγος. Μόλις η 3η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 41 γκολ / 25 αγ. – εντός τρέχει 3-2-1 στους έξι τελευταίους αγώνες της και γενικά με αντίπαλο την Έστερσουντς στο Χάλεβικ έχει 1-0-0.

Η Έστερσουντς βρίσκεται στην 8η θέση με 33 β / 25 αγ., επομένως είναι σχεδόν ισόβαθμη με την Μιέλμπι. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα με αντίπαλο την Χάμαρμπι, που δεν άξιζε σε μεγάλο βαθμό ιδίως το βαρύ 1-3, απλά στην Χάμαρμπι βγήκαν όλα. Εκτός είναι η καλύτερη ομάδα μακράν με 23 β / 12 αγ. και έχει επιμέρους 5-1-0 ενώ φέτος έχει μόλις δύο ήττες και δη διαδοχικές, την 1η αγωνιστική με αντίπαλο την Χάμαρμπι και πάλι (2-0) και την 3η αγωνιστική με αντίπαλο την Χέκεν (2-0), εν ολίγοις με ομάδες της πρώτης εξάδας και μόνο.

Τέλος, η Έστερσουντς έχει σε 6 αγώνες μόλις δύο ήττες και το ίδιο και η Μιέλμπι.  Ισορροπημένη σε άμυνα και επίθεση η ομάδα του Άσραφσαν (Έστερσουντ), θεωρητικά δεν έχει πολλές ελπίδες, πρακτικά και μαθηματικά όμως, απέχει από την 3η προνομιούχο (ευρωπαϊκή) θέση μόλις 7 βαθμούς, άρα το ματς το θέλει περισσότερο και λογικά θα το χτυπήσει με 5 στροφές να απομένουν για το φινάλε.  Όμως, εκτός όλων αυτών έχουμε και ένα άλλο στοιχείο προς επίρρωση των όσων έχουν λεχθεί:

Το σετ αποδόσεων. Με ποια λογική δίνουν οι μπουκ 4,00 κατά μέσο όρο το διπλό της καλύτερης εκτός έδρας ομάδας της κατηγορίας μέσα στην αδιάφορη και αμυντικά ασταθέσταστη και προβληματική Μιέλμπι; Από πότε το κίνητρο δεν αποτελεί δυναμογόνο στοιχείο για να πάρεις ένα ματς; Από πότε ισόβαθμες ομάδες έχουν διαφορά τόσων μονάδων με την φιλοξενούμενη να μην έχει μάλιστα καν απουσίες. Το μόνο στοιχείο που ενδεχομένως υπολογίζουν είναι ένα πιθανό υψηλής έντασης ματς, μα και αυτό ευνοεί την φιλοξενούμενη ιδίως αν ρίξουμε μια επιφανειακή ματιά στα πρότερα αποτελέσματά της εκτός έδρας: 2-2 με Νόρσεπινγ, 2-2 με Γέτεμποργ, 2-4 με Νίκεμπινγ, 2-3 με Σίριους. Συνελόντι ειπείν, ευκαιρία για μας. Και επειδή είναι φορμαρισμένος και δική μας έμπνευση ο καλός σκόρερ της φιλοξενούμενης, Μπλερ Τάργκοτ, θα τον επιλέξουμε να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή θελήσει αυτός.

Εκτίμηση: Ο Τάργκοτ είναι ο δυνατός σκόρερ της Έστερσουντς, αν βρει χώρο τιμωρεί εύκολα και περιμένουμε να του δώσει η Μιέλμπι. Η Έστερσουντς είναι εξαιρετική εκτός, έχει το κίνητρο, την εμπειρία και την ομάδα και θα την στηρίξουμε κόντρα στην προβληματική και αμυντικά ευάλωτη Μιέλμπι.


Δώρο (ή) άδωρον...Μονό (Tipsters League) Δώρο (ή) άδωρον...Δώρο (ή) άδωρον...

15:30 Μιέλμπι – Έστερσουντς 2 dnb (2.75)


Δώρο (ή) άδωρον...Σκόρερ Δώρο (ή) άδωρον...Δώρο (ή) άδωρον...

15:30 Μιέλμπι – Έστερσουντς: Αnytime Μ.Ταργκότ (4.60)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις