Tα combo σε πρώτο πλάνο

Tα combo σε πρώτο πλάνο

Το στοίχημα είναι μια παρηγοριά εν μέσω κορωνοϊού και περιοριστικών μέτρων. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Ξεκίνημα από την Ιταλία, όπου η Αταλάντα έχει βγάλει κούραση τον τελευταίο καιρό και το πλήρωσε στο πρωτάθλημα με 2 σερί ήττες. Τουλάχιστον κατάφερε να πάρει τον βαθμό μεσοβδόμαδα, επιστρέφοντας από το 0-2 του Άγιαξ. Μονόδρομος η νίκη σήμερα, καθώς βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Η Κροτόνε έχει δεχθεί 9 γκολ στα τελευταία 3 ματς και γενικά δείχνει βατός αντίπαλος για τους ”Μπεργκαμάσκι”. Διπλό και over 2.5 στο 1.83.

Συνεχίζουμε με το τούρκικο πρωτάθλημα, όπου γίνεται μεγάλη μάχη στην κορυφή. Η Γαλατά επέστρεψε στις νίκες με καλή εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική και ανέκτησε την αυτοπεποίθηση της. Ίσως ήρθε να χτίσει ένα καλό σερί, προκειμένου να πλησιάσει την πρώτη θέση. Η Ανκαραγκουτσού είναι σε πολύ κακή κατάσταση, ταλαιπωρήθηκε με θέματα κορωνοϊού και λογικά θα υποκύψει εύκολα. Άσος και over 2.5 στo 1.77.


Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις