Και Ακρόπολις, και χόκεϊ

Και Ακρόπολις, και χόκεϊ

Γειά και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι και καλό Σαββατοκύριακο. Δύσκολες εποχές για στοίχημα θα πω εγώ καθώς η συγκέντρωση στις μέρες μας με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας σίγουρα δεν μας αφήνουν αδιάφορους. Να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και προσοχή με την ελπίδα όλα να είναι περαστικά και γρήγορα.

Στα στοιχηματικά της ημέρας θα ασχοληθώ με Σουηδία τόσο σε ποδόσφαιρο, όσο και σε χόκεϊ.

Επειγόντως νίκη για την Ντέγκερφορς

Από την Superettan προέρχεται η πρώτη μου επιλογή για σήμερα για την 26η αγωνιστική και το παιχνίδι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Ντέγκερφορς και την Ακρόπολις, με τους γηπεδούχους να αναζητούν την νίκη καθώς βρίσκονται μόλις 6 βαθμούς πάνω από την τρίτη θέση, ενώ οι μόλις δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την ομάδα. Η Ακρόπολις βρίσκεται στο +9 από την ζώνη του υποβιβασμού και ουσιαστικά απομένει μόνο η μαθηματική παραμονή στην κατηγορία, με την ομάδα να παίζει ελεύθερα και ανοιχτά. Δεν θα μπλέξω με σημεία θα ποντάρω στα πολλά γκολ.

Επιστροφή στις νίκες για Φάριεσταντ

Με χόκεϊ θα κλείσω τις επιλογές μου για σήμερα και το πρωτάθλημα της SHL στην Σουηδία, εκεί όπου θα αναμετρηθούν η Μάλμε Ρέντχοκς με την Φάριεσταντ, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάνει καλή εκκίνηση.

Αν για τους γηπεδούχους δεν είχαμε ιδιαίτερες βλέψεις, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας και περιμένω αργά η γρήγορα να βρουν τον δρόμο για την επιστροφή στις επιτυχίες. Σήμερα θα έχουν απέναντι τους μία ομάδα που μπορούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν τη νίκη.


Και Ακρόπολις, και χόκεϊ Μονό Και Ακρόπολις, και χόκεϊ Και Ακρόπολις, και χόκεϊ

14:00 Ντέγκερφορς – Ακρόπολις: Οver 3,5 (2.20)


Και Ακρόπολις, και χόκεϊ Μονό (Tipster’s League) Και Ακρόπολις, και χόκεϊ Και Ακρόπολις, και χόκεϊ

16:15 Μάλμε Ρέντχοκς – Φάριεσταντ: 2 με παράταση (1.74)


Και Ακρόπολις, και χόκεϊ Fun bet Και Ακρόπολις, και χόκεϊ Και Ακρόπολις, και χόκεϊ

14:00 Ντέγκερφορς – Ακρόπολις: 1ο γκολ Ακρόπολις & 1 τελ. (6.50)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις