Με αποδόσεις για όλα τα γούστα…

Με αποδόσεις για όλα τα γούστα...

Καλησπέρα σας κουβανέζοι μου! Αρχικά ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στη στήλη και την θετική σας ενέργεια και μετά να ευχηθώ κουράγιο και υπομονή για τις δύσκολες ώρες που βιώνει ο καθένας μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Πάμε τώρα στα δικά μας.

Χάρτμπεργκ – Αούστρια Βιέννης

Η φετινή Χάρτμπεργκ δεν θυμίζει σε τίποτα την περυσινή ομάδα που πάλευε κάθε παιχνίδι και εν τέλει ήταν και ο λόγος που παρέμεινε στη κατηγορία. Φέτος βρίσκεται στη τελευταία θέση με 3 βαθμούς σε 5 αγώνες, έχοντας 4 γκολ υπέρ και 12 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με την Βάτενς 1-1 εκτός έδρας. Τρεις παίκτες στο απουσιολόγιο της ομάδας οι Μάιγκα, Λέμα και Νιμάνγκα.

Η Αούστρια είναι σε καλή κατάσταση, αν και το προηγούμενο Σάββατο που ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από τη Σάλτσμπουργκ, στάθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο. Μετά από 5 αγώνες, έχει 7 βαθμούς με 6 γκολ υπέρ και 6 κατά. Απόντες οι Μάντλ, Ντεμάκου, Φίτζ και Τούργκεμαν.

Γκλάντμπαχ – Λειψία

Η Γκλάντμπαχ προερχόμενη από τη νίκη πρωταθλήματος εκτός έδρας με την Μάιντζ με 3-2 και την ισοπαλία 2-2 με την Ρεάλ Μαδρίτης για την 2η αγωνιστικη του Champions League, παρέμεινε αήττητη για 6ο σερί παιχνίδι. Στη βαθμολογία είναι 6η με 8 βαθμούς και τέρματα 8 υπέρ και 8 κατά. Μοναδική απουσία ο Πόουλσεν ενώ επιστρέφει ο Ζακάρια.

Η πρωτοπόρος Λειψία πλέει σε διαφορετικά νερά, πάρα την κυριαρχία της ως τώρα στη Bundesliga με 13 βαθμούς σε 5 αγώνες και τέρματα 12 υπέρ και 3 κατά, στο τελευταίο παιχνίδι για τους ομίλους του Champions League έχασε με 5-0 εκτός έδρας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ επί γερμανικού εδάφους το Σάββατο 24/10 κέρδισε εντός έδρας την Χέρτα Βερολίνου με 2-1. Χωρίς τους Κλόστερμαν, Μουκιέλιε και Λάιμερ και με αμφίβολο τον Αϊνταρά θα προσπαθήσει να διαχειριστεί τη κούραση της και τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων.

Αχμάτ Γκρόζνι – Κράσνονταρ

Η Αχμάτ σε μία μέτρια σεζόν έχει καταφέρει να βρίσκεται στη 10η θέση με 17 βαθμούς, με απολογισμό τερμάτων 14 υπέρ και 16 κατά. Στο τελευταίο της παιχνίδι ενάντια στην Ούφα κέρδισε με 3-1 εντός έδρας. Με 2 απουσίες οι γηπεδούχοι, τους Σιμιόνοβ και Ουτσίεβ.

Η Κράσνονταρ δεν είναι ακόμη εκτός στόχων για τη φετινή σεζόν, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 18 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 22 υπέρ και 13 κατά. Γεμάτο το απουσιολόγιο στην Κράσνονταρ με τους Μαρτίνοβιτς, Σμολίνκοβ, Πετρόβ, Σορόκιν, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Καμπελά, Μάρκοβ, Κλάεσον και Βάντερσον.

Προερχόμενη από 2 ήττες η Κράσνονταρ. Η πρώτη το προηγούμενο Σάββατο 24/10 από την Σπαρτάκ Μόσχας με 3-1 εντός έδρας και η δεύτερη πάλι στην έδρα της με 4-0 από την Τσέλσι.


Με αποδόσεις για όλα τα γούστα...Combo Με αποδόσεις για όλα τα γούστα... Με αποδόσεις για όλα τα γούστα...

18:00 Χάρτμπεργκ – Αούστρια Βιέννης: Goal/goal & Αούστρια over 1,5 & over 1,5  στο 1ο ημίχ. (3.25)


Με αποδόσεις για όλα τα γούστα...Μονό Με αποδόσεις για όλα τα γούστα... Με αποδόσεις για όλα τα γούστα...

15:30 Αχμάτ Γκρόζνι – Κρασνοντάρ: 2 & goal/goal (5.00)


Με αποδόσεις για όλα τα γούστα...Combo Με αποδόσεις για όλα τα γούστα... Με αποδόσεις για όλα τα γούστα...

19:30 Γκλάντμπαχ – Λειψία: Goal/goal & Γκλάντμπαχ over 1,5 (2.40)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις