Γκολ από χρυσάφι

Γκολ από χρυσάφι

Καλημερίζω όλους τους φίλους κουβανέζους της ομάδας. Η δράση πλέον δε σταματά στην Ευρώπη και όχι μόνο. Δύο βαρβάτα goal/goal μου κάνανε το κλικ για σήμερα που… χρυσοπληρώνουν.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ουέσκα: Δύο γκολ προς τέλος έσωσαν τη “βασίλισσα” από νέα, δεύτερη σερί γκέλα στο Champions League. Γλίτωσε τα χειρότερα μετά από μία πολύ μέτρια εμφάνιση. Στο πρωτάθλημα, έπειτα από τη νίκη μέσα στη Βαρκελώνη με 3-1 επικεντρώνεται στο εντός έδρας ματς με την πάντα επικίνδυνη και ανεβασμένη Ουέσκα, η οποία υπέστη
συντριβή με 4-1 στην έδρα της Σοσιεδάδ αν και το αποτέλεσμα είναι πλασματικό σε σχέση με αυτά που συνέβησαν στον αγώνα. Ήταν ευάλωτη όμως στην άμυνα και το πλήρωσε. Φαίνεται πως είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα και πιστεύω πως ένα γκολ μπορεί να το βρει στην Μαδρίτη.

  • Ένα ματς έχουν μεταξύ τους στην έδρα της Ρεάλ με τελικό αποτέλεσμα 3-2.

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: Καλή εμφάνιση για τους Περιστεριώτες οι οποίοι νίκησαν με 2-0 τον Παναιτωλικό αν και βοήθησε και η κόκκινη που δέχτηκε η φιλοξενούμενη ομάδα στο 51’. Νίκη ψυχολογίας για τους γηπεδούχους οι οποίοι θα ψάξουν το 2/2 εντός έδρας. Ο ΠΑΣ ήταν άτυχος στην εντός έδρας ήττα με την ΑΕΚ με 1-0, διότι ήταν καλύτερος και σκόραρε δις, αλλά τα γκολ ακυρώθηκαν σωστά μέσω VAR. Σταθερά καλή η εικόνα των Ηπειρωτών που πιστεύω πως θα βρουν ένα τουλάχιστον γκολ.

  • 3/5 goal/goal εμφανίστηκαν στα μεταξύ τους παιχνίδια στο Περιστέρι.

Γκολ από χρυσάφιΜονό Γκολ από χρυσάφιΓκολ από χρυσάφι

15:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ουέσκα: Goal/goal (1.90)


Γκολ από χρυσάφιΜονό Γκολ από χρυσάφιΓκολ από χρυσάφι

17:15 Ατρόμητος – Πας Γιάννινα: Goal/goal (2.05)


Γκολ από χρυσάφιΜονό (Tipsters League) Γκολ από χρυσάφιΓκολ από χρυσάφι

17:15 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: Goal/goal (2.05)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις