Basket League για… under

Basket League για... under

Ο Μπομπουά μου χάλασε χθες το απόλυτο αφού η άμυνα του Ολυμπιακού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε περισσότερες τρύπες και από σουρωτήρι. Τέλος πάντων, επαναλαμβάνω ξανά ότι η φετινή Euroleague θα έχει πολλά κουλά αλλά υπάρχουν και σταθερές όπως οι ασίστ του Σβεντ (9 από το ημίχρονο…) και το ξυλίκι στα Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα (όπου οι Βάσκοι αυτοκτόνησαν με το 0-11 στο τελευταίο τετράλεπτο). Προχωράμε…

Σήμερα έχει κουτσουρεμένη Α1 και έχω δύο επιλογές. Πρώτη από το πρώτο (χρονικά) ματς της ημέρας στη Ρόδο με τον Κολοσσό να υποδέχεται τον νεοφώτιστο Χαρίλαο Τρικούπη. Η ομάδα του Μεσολογγίου ακόμη δεν έχει πιστέψει ότι νίκησε κοτζάμ Άρη. Σαφώς και δεν είναι υπερομάδα, θα έλεγα ότι είναι κάτω του μετρίου ομάδα ποιοτικά. Το line για τους πόντους του στους 72,5 πόντους το βρίσκω πολύ υψηλό και θα ποντάρω ξεκάθαρα under στο 1.90.

Ένα ακόμη under, συνολικά στο ματς όμως, βλέπω στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Λάρισα. Η ΑΕΚ ακόμη δεν έχει βρει ρυθμό και στον Ιωνικό έβαλε 81 πόντους επειδή η ομάδα της Νίκαιας κατέρρευσε στο φινάλε. Η Λάρισα όπως έδειξε κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν… ξανοίγεται, θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό με παιχνίδι στο 5 vs 5. Το under 156,5 είναι μια χαρά στο 1.97.

Basket League για... under Μονό (Tipster’s League) Basket League για... under Basket League για... under

16:00 Κολοσσός – Χαρίλαος Τρικούπης: Χ. Τρικούπης under 72,5 (1.90)


Basket League για... under Μονό Basket League για... under Basket League για... under

 19:30 ΑΕΚ – Λάρισα: Under 156,5 πόντοι (1.97)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις