Θεραπεία με γκολ!

Θεραπεία με γκολ!

Οι… αθλοπαιδιές στην… τρυφερή ηλικία των 42 επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Αν και κατέπληξα τα πλήθη στην επιστροφή μου στην δράση των 5X5, με μοναδικές εμπνεύσεις, τρελές ασίστ, πανέμορφα γκολ (γελάστε ελεύθερα), στο φινάλε δεν υπήρξε χειροκρότημα καθώς αποχώρησα υποβασταζόμενος χωρίς να αποφύγω τον τραυματισμό.

Θλάση αποφάνθηκε το ιατρικό επιτελείο και έτσι απολογούμαι για την απουσία από το site, αν και οι λοιποί… συνδαιτυμόνες κράτησαν ψηλά την σημαία.

Στα… ολλανδικά μονοπάτια θα πορευτούμε αυτή την φορά, καθώς οι λογικές επιλογές (over & g/g) στο γειτονικό Βέλγιο προσφέρονται σε αδιάφορες τιμές. Ξεκινώ από τον άσο του Αγιαξ που αναμένεται να στήσει νέο πάρτυ… κόντρα στη Φορτούνα. Ο συνδυαστικός άσος με over 3,5 πάντως προσφέρεται σε… τοκογλυφικές τιμές και έτσι ρισκάρω με αμφίτερμα, εκτιμώντας πως οι αξιόπιστοι επιθετικά Λίμπουρχερς, θα σκοράρουν και στο Άμστερνταμ.

Αντιθέτως, περιμένω «χαμηλό» σκορ στο ματς της Χρόνινχεν με τη Φένλο. Οι γηπεδούχοι με αργά αλλά σταθερά βήματα βρήκαν ρυθμό και εσχάτως αφήνουν υποσχέσεις. Ποντάρουν στην άμυνα, ενώ δεν έχουν το εύκολο γκολ όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί. Περιμένω να επικρατήσουν δύσκολα της Φένλο που μετά το… ταπεινωτικό 13-0 θα βγάλει περισσότερο τσαμπουκά στην άμυνα και μπορεί να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ.

Κλείνω με τον άσο της Ρόντα επί της Ντεν Μπος με συνδυαστικό ποντάρισμα. Σε… κακό φεγγάρι και οι δύο ομάδες, αν και για τους φιλοξενούμενους ήταν αναμενόμενη η φετινή τους μετριότητα.  Οι  γηπεδούχοι αντιθέτως, ξεκίνησαν την σεζόν με πολλές ελπίδες, είχαν θετική εικόνα στα πρώτα ματς, διαθέτουν ποιότητα και βάθος και εκτιμώ πως σταδιακά θα βρουν τα πατήματα τους, Επιπροσθέτως, οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν και με απουσίες (χθες, ανακοίνωσαν τρία κρούσματα κορωνοϊού).

Καλές επιλογές και… προσοχή σε όσους επιστρέφουν στη δράση μετά από χρόνια θεωρώντας πως διαθέτουν τις δυνάμεις και τις αντοχές του παρελθόντος


Θεραπεία με γκολ! Μονό (Tipster’s League) Θεραπεία με γκολ! Θεραπεία με γκολ!

17:30 Ρόντα – Ντεν Μπος: 1 & over 1,5 (1.87)


Θεραπεία με γκολ! Μονό Θεραπεία με γκολ! Θεραπεία με γκολ!

19:00 Αγιαξ – Φορτούνα Σιτάρντ: 1 & goal/goal (2.05)


Θεραπεία με γκολ! Μονό Θεραπεία με γκολ! Θεραπεία με γκολ!

21:00 Γκρόνινγκεν – Φένλο: 1 & Under 3,5 (2.15)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις