Combos από 2.20 μέχρι 2.70

Combos από 2.20 μέχρι 2.70

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Εξαιρετικά πήγε η Παρασκευή καθώς είχαμε το απόλυτο στις επιλογές από την Euroleague και 1/2 στις ποδοσφαιρικές που για ένα κόρνερ της Έουπεν χάσαμε το απόλυτο. Ας μην είμαστε άπληστοι, η μέρα έκλεισε με θετικό πρόσημο και αυτό μετράει στο τέλος.

Τεράστιο το κουπόνι του Σαββάτου, πολλά τα σημαντικά ματς όπου υπάρχει βαθμολογική ανάγκη ή κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Είχα σημειωμένους πολλούς αγώνες που ήθελα να αναλύσω αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν είναι δυνατόν οπότε έμειναν αρκετά στην άκρη και στο τέλος κράτησα τις παρακάτω επιλογές.

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης

Ξεκινάμε από τα εγχώρια πρωταθλήματα και τον αγώνα του πρωταθλητή Ολυμπιακού με τον Απόλλων Σμύρνης. Δεν ήταν κακός ο Ολυμπιακός απέναντι στην Πόρτο αλλά ηττήθηκε με 2-0. Πλήρωσε τα ατομικά λάθη και την αστοχία του. Σταθερές οι απουσίες των Καμαρά, Μπα και Σουντανί που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Ο Απόλλωνας Σμύρνης είναι ένα από τα φαβορί για να πέσει κατηγορία, δεν αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει ακόμα η κατάλληλη ομοιογένεια μεταξύ των παικτών. Το Σαββατοκύριακο ανακοίνωσε κρούσματα κορωνοϊού και έτσι δεν αγωνίστηκε με την Λαμία.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγάλο βάθος στο ρόστερ του, ακόμα και αν παίξει με την δεύτερη ενδεκάδα δεν θα δυσκολευτεί να πάρει την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι θα κλειστούν στην άμυνα τους πηγαίνοντας το παιχνίδι στην δύναμη στην προσπάθεια να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους.

Βόλος – Λαμία

Ντέρμπι στην Θεσσαλία ανάμεσα σε Βόλο και Λαμία και αντίστοιχα σε Αχιλλέα Μπέο και Αλέξη Κούγια. Ιδανικό ποντάρισμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν over 1,5 ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας μέχρι το ημίχρονο αλλά δυστυχώς δεν το προσφέρει κάποια εταιρεία. Στα αγωνιστικά θεωρώ ότι οι αποδόσεις αδικούν τον Βόλο που αγωνίστηκε ήδη με Άρη, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό και φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας την ίδια ώρα που η Λάρισα είναι τελευταία με μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η βαθμολογία δεν λέει ψέματα, πολύ καλύτερη η εικόνα των γηπεδούχων ενώ η φιλοξενούμενη έχει μεγάλο πρόβλημα στην παραγωγή φάσεων και στην επίτευξη γκολ.

Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, περιμένω πολύ ξύλο στο παιχνίδι και ελάχιστο ποδόσφαιρο. Πολλές κάρτες και λίγα κόρνερ, ανάμεσα σε αυτά τα δυο επιλέγω να ασχοληθώ με το δεύτερο και την επιλογή να έχουμε μέχρι δέκα κόρνερ στο παιχνίδι κάτι που συνέβη στα πέντε από τα έξι παιχνίδια που αγωνίστηκε ο Βόλος και στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που αγωνίστηκε η Λάρισα στην φετινή Superleague. Στα παιχνίδια που ξεπεράστηκε το συγκεκριμένο όριο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είχαν πάρει μονοί τους από εννιά κόρνερ! Πιθανό live ποντάρισμα στην επιλογή over 5,5 κάρτες στον αγώνα.

Γκλάντμπαχ – Λειψία

Συνεχίζουμε στην Γερμανία και το ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής μεταξύ της Γκλάντμπαχ και της Λειψίας. Δυο ομάδες που πέρυσι είχαν εξαιρετική παρουσία και κέρδισαν την συμμετοχή τους στο Champions League. Η γηπεδούχος έρχεται από εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης με τελικό σκορ 2-2. Πολύ καλή η παρουσία της μέχρι το 75’, είχε ήδη σκοράρει δύο γκολ και έχασε ευκαιρίες για το τρίτο που θα τελείωνε το ματς. Μεγάλο λάθος της να κλειστεί στην άμυνα της προς το τέλος, κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ και να χάσει μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσει την βασίλισσα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Την Τρίτη αγωνίζεται στην Ουκρανία με την Σαχτάρ Ντόνετσκ με βασικό στόχο να μην ηττηθεί.

Η Λειψία έζησε ένα εφιαλτικό βράδυ στο «Ολντ Τράφορντ» καθώς ηττήθηκε με 5-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, πίεσε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Το σκορ διαμορφώθηκε προς το τέλος του αγώνα καθώς στο 74′ σημειώθηκε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Την Τετάρτη υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα παιχνίδι όπου η ήττα της θα ισοδυναμεί με τον αποκλεισμό της από την επόμενη φάση.

Και οι δύο ομάδες έχουν μπροστά τους σημαντικούς αγώνες για το Champions League, νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι περνά σε δεύτερη μοίρα. Όμως η γηπεδούχος έχει καλή ψυχολογία και περισσότερο ανάγκη την νίκη, θα την στηρίξουμε περιμένοντας να μην ξεφύγει πολύ το σκορ. Επίσης υπολογίζω να υπάρχουν τουλάχιστον 8 κόρνερ στο παιχνίδι κάτι που έχει γίνει στην πλειοψηφία των αγώνων και των δύο ομάδων.

Άγιαξ – Φορτούνα Σίταρντ

Από τις αγαπημένες ομάδες της στήλης ο Άγιαξ, την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε μαζί του και επιλέξαμε την νίκη του χωρίς να δεχτεί γκολ επικράτησε με 13-0! Στην σημερινή αναμέτρηση δύο είναι οι σκέψεις μου, το no goal ή το μέγιστο των 5 γκολ στον αγώνα. Πιθανό μικρό rotation για τους γηπεδούχους καθώς η ομάδα αγωνίζεται κάθε 3-4 μέρες και θα πρέπει να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς παίκτες. Θα προτιμήσω το under 5,5 στα γκολ καθώς περιμένω από τον Άγιαξ να σκοράρει το πολύ τέσσερα γκολ και την Φορτούνα να σκοράρει το πολύ ένα στην προσπάθεια της να μην γίνει σάκος του μποξ.

Περιμένω από τον “Αίαντα” να κρατήσει δυνάμεις για το ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Μίντιλαντ και την Φορτούνα σε παθητικό ρόλο να προσπαθεί να αποφύγει την συντριβή.

Αλαβές – Μπαρτσελόνα

Τελευταίο παιχνίδι για απόψε η αναμέτρηση της Αλαβές με την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι δεν ενθουσιάζουν με την εικόνα τους, πολύ μέτρια η παρουσία τους ακόμα και όταν κερδίζουν όπως στο τελευταίο παιχνίδι που επιβλήθηκαν με 2-0 της Βαγιαδολίδ των 10 παικτών. Η Μπαρτσελόνα έκανε μια κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και ηττήθηκε δίκαια με 3-1. Μετά ήρθε η παραίτηση του προέδρου Ζόρντι Μπερτομέου κάτι που φαίνεται να έδρασε θετικά στην ψυχολογία των παικτών και ο αγώνας με την Γιουβέντους όπου η Μπάρτσα ήταν εξαιρετική και κέρδισε με 2-0.

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, επιτακτική ανάγκη η κατάκτηση των τριών βαθμών για τους φιλοξενούμενους που έχουν μείνει ήδη πίσω στην βαθμολογία.


Combos από 2.20 μέχρι 2.70 Μονό (Tipster’s League) Combos από 2.20 μέχρι 2.70 Combos από 2.20 μέχρι 2.70

15:00 Ολυμπιακός – Απόλλων Σμ.: 1 & no goal & περισσότερες κάρτες Απόλλων (2.20)


Combos από 2.20 μέχρι 2.70 Combo Combos από 2.20 μέχρι 2.70 Combos από 2.20 μέχρι 2.70

17:15 Βόλος – Λαμία: 1Χ & under 3,5 & under 10,5 κόρνερ (2.17)


Combos από 2.20 μέχρι 2.70 Combo Combos από 2.20 μέχρι 2.70 Combos από 2.20 μέχρι 2.70

19:30 Γκλάντμπαχ – Λειψία: 1Χ & under 4,5 & over 7,5 κόρνερ (2.55)


Combos από 2.20 μέχρι 2.70 Δυάδα (απόδοσης (2.70) Combos από 2.20 μέχρι 2.70 Combos από 2.20 μέχρι 2.70

21:00 Άγιαξ – Φορτούνα Σίταρντ: 1 & under 5,5 (1.61)

22:00 Αλαβές – Μπαρτσελόνα: 2 & under 5,5 (1.59)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις