ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με τα combos στην Ασία...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Με τα combos στην Ασία...

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με τα combos στην Ασία…

Με τα combos στην Ασία...

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους! Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά. Καλό μήνα να έχουμε και καλό κουράγιο φίλες και φίλοι μου. Όπως διαγράφεται στον ορίζοντα, βαδίζουμε ολοταχώς και για δεύτερο lock down, οπότε μείνετε ασφαλείς, προστατέψτε τους δικούς σας ανθρώπους, συμπεριφερθείτε υπεύθυνα και θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

Όσο υπάρχει αγωνιστική δράση, εμείς εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε, βοηθά σε αυτό άλλωστε και η ασιατική εμμονή της στήλης διασφαλίζοντας σίγουρη ενασχόληση για το επόμενο διάστημα. Μπορεί η Ευρώπη να δοκιμάζεται με ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας, οι Ασιάτες όμως έχουν μπει για τα καλά σε φυσιολογικούς ρυθμούς καθημερινότητας, οπότε η μπαλίτσα θα τσουλάει τακτικά και χωρίς περαιτέρω παρενέργειες.

Απολογισμός

Δεν ήταν πολλά τα ραντεβού μας με τη στήλη όλο τον Οκτώβριο, αλλά ήταν σίγουρα με διαφορά ο χειρότερος στοιχηματικός μήνας με ελάχιστες επιτυχίες και αρκετούς κουβάδες. Τελευταίος ήταν αυτός με τη στήριξη της Ουλσάν στο ντέρμπι τίτλου εναντίον της Τζέονμπουκ. Το σύνδρομο κατωτερότητας, η άκρως συντηρητική προσέγγιση του αγώνα από τον προπονητή και η ατυχία στέρησαν για άλλη μια χρονιά το τίτλο για την Ουλσάν, βυθίζοντας τη σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας.

Έτσι, ενώ δικαιωθήκαμε στη επιλογή των λίγων γκολ, η μπίλια και ο τίτλος έκατσε προς τα δεξιά. Κρίμα για τη συνολική προσπάθεια όλης της σεζόν για τους γηπεδούχους, αφού ουσιαστικά αυτοί είναι που έχασαν το πρωτάθλημα και όχι η Τζέονμπουκ αυτή που το κατέκτησε. Πλέον στη τελευταία αγωνιστική αναζητείται ένα θαύμα, όμως δεν πιστεύουμε, ότι η ομάδα του Μοράις θα χάσει την ευκαιρία να επιβεβαιώσει οριστικά τη πρωτιά και το τίτλο.

Από νωρίς για τη σωτηρία

Σήμερα η βόλτα μας περιλαμβάνει άλλο ένα πρωινό ξύπνημα, αφού η βόλτα μας στα γήπεδα της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας ξεκινά από νωρίς το πρωινό του Σαββάτου.

Θα ξεκινήσουμε με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής στη Νότια Κορέα και θα ασχοληθούμε με τη τελική μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού ανάμεσα στις Ίντσεον, Μπουσάν και Σέονγκναμ. Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα και μένουν 90 λεπτά, για να μάθουμε τη δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει την Σανγκζού στη Κ2.

Στις 08:00 το πρωί λοιπόν έχουμε τη ταυτόχρονη σέντρα και στα τρία ματς του γκρουπ του υποβιβασμού. Το ματς ανάμεσα σε Γκάνγκγουον και Σουγόν είναι το πλέον αδιάφορο αλλά τα άλλα δύο, αυτό ανάμεσα σε Σέονγκναμ και Μπουσάν και της Σεούλ εναντίον της Ίντσεον είναι όλα τα λεφτά.

Συγκεκριμένα είναι και τα σενάρια του υποβιβασμού. Η Ίντσεον με ήττα αποχαιρετά οριστικά τη μεγάλη κατηγορία, κάτι που θα συμβεί και σε περίπτωση ισοπαλίας και στα δύο ματς. Σε περίπτωση που έρθει ισόπαλη με τη Σεούλ, πέφτει ο ηττημένος του ματς ανάμεσα σε Σέονγκναμ και Μπουσάν, καθώς η Ίντσεον υπερτερεί και των δύο αντιπάλων της στη διαφορά τερμάτων.

Χρειάστηκαν 16 αγωνιστικές για να μπορέσει η Ίντσεον, να γευτεί τη χαρά της νίκης και όμως για άλλη μια χρονιά με ένα μαγικό τρόπο έχει καταφέρει να κρατά τη τύχη της παραμονής της στα δικά της πόδια. Για άλλη μια χρονιά παίζει τη κατηγορία στη τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της σεζόν και η απίστευτη ανατροπή και το τρίποντο της νίκης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο εναντίον της Μπουσάν ήρθε στη καταλληλότερη χρονική στιγμή. Κινητήριος μοχλός και κολώνα της ομάδας είναι ο Μαυροβούνιος Μουγκόζα, ο οποίος πέτυχε 12 γκολ, όλα εκτός έδρας!

Από την άλλη η Σεούλ κλείνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε μια ομολογουμένως απογοητευτική χρόνια που τη βρίσκει στη καλύτερη περίπτωση στην 8η θέση. Πλήρης αποτυχία για ένα από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας, αφού ήταν σταθερά κακή με τρομερά προβλήματα στην άμυνα της και πραγματοποιώντας συνολικά πολύ μέτριες εμφανίσεις. Έμεινε γρήγορα εκτός κορυφής, εκτός θέσεων για το ερχόμενο Champions League και σήμερα καλείται να κλείσει τη χρονιά μπροστά στο κοινό της με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στοιχηματικά δεν θα κατηγορήσω κανένα, εάν συνειρμικά επιλέξει τη νίκη των φιλοξενούμενων, η οποία μας προσφέρεται στο εξαιρετικό 2.45. Καθόλου άσχημη απόδοση για μια ομάδα που έχει αναγάγει σε επιστήμη την σωτηρία της στα τελευταία ματς της σεζόν αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Το κίνητρο της σωτηρίας, το ένστικτο της επιβίωσης, η αγωνιστική φόρμα, όλα συνηγορούν υπέρ της Ίντσεον.

Προσωπικά θα στραφώ όμως στο συνδυασμό του αμφιτέρματος με τη διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων, καθώς ανάλογα με την εξέλιξη και του άλλου ματς ένας βαθμός μπορεί να είναι αρκετός για την Ίντσεον. Όσο και αδιάφορη να είναι η Σεούλ, όταν μιλάμε για Κορεάτες, η τιμή και υπόληψη είναι έννοιες συνυφασμένες με την ιδιοσυγκρασία τους. Σίγουρα η γηπεδούχος θα θέλει να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις όλης της χρονιάς με ένα θετικό αποτέλεσμα, οπότε απέναντι στην εξίσου προβληματική άμυνα της Ίντσεον θα μπορέσει να βρει τουλάχιστον ένα γκολ.

Βόλτα και στην Ιαπωνία

Δέκα στροφές πριν το τέλος της σεζόν και στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου το πρωτάθλημα της J1 έχει επίσης συγκεκριμένα αγωνιστικά δεδομένα. Έχουμε από τη μια τη σίγουρη πρωταθλήτρια Καβασάκι, να κυνηγά στοιχειωμένα ρεκόρ συγκομιδής βαθμών και επίτευξης τερμάτων σε μια σεζόν, έχουμε ένα γκρουπ 8 ομάδων να κυνηγούν τις δύο προνομιούχες θέσεις, οι οποίες δίνουν θέση στο ερχόμενο Champions League, έχουμε και όλες τις υπόλοιπες να αναμένουν το φινάλε της χρονιάς, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει υποβιβασμός και κάνοντας δοκιμές εν όψει της νέας.

Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα με 7 αναμετρήσεις με το ντέρμπι της αγωνιστικής να διεξάγεται στη Κασίμα, η οποία φιλοξενεί τη Ναγκόγια, αλλά εμείς δεν θα ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού θεωρούμε ότι είναι ανοικτό σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Αντίθετα θα παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ματς της πρωτοπόρου, η οποία φιλοξενεί στις 11:00 στην έδρα της την ομάδα της Τόκυο. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν ακάθεκτοι τη πορεία τους προς το τίτλο, αφού συνεχίζουν να μην χαρίζουν ούτε βαθμό σε κάθε τους αντίπαλο. Τρομερή δουλειά και διαχείριση του ρόστερ από το κόουτς Ονίκι, συνεχές ροτέισον αλλά και μεγάλο βάθος και βοήθεια από όλους τους παίκτες της ομάδας. Τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν την επηρεάζουν καθόλου, αφού έχει πάρει γκολ ήδη από 15 διαφορετικούς παίκτες. Μάλιστα σήμερα μπαίνει στο ματς έχοντας σχεδόν δύο εβδομάδες ξεκούρασης, καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η Τόκυο από την άλλη, βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της φετινής χρονιάς. Καλείται να διαχειριστεί τις 4 ήττες στα τελευταία 5 ματς της, έτσι ώστε να μην χάσει την επαφή με τις δύο προνομιούχες θέσεις. Η αγωνιστική της πτώση δεν έχει να κάνει τόσο με ντεφορμάρισμα, όσο με την επιλογή του τεχνικού επιτελείου για εκτεταμένο ροτέισον το τελευταίο μήνα. Μην ξεχνάτε, ότι σε 3 εβδομάδες καλείται να ανταπεξέλθει και στις υποχρεώσεις της στο Champions League, ενός θεσμού που κακά τα ψέματα δεν περνάει απαρατήρητος για το σύλλογο. Έτσι και σήμερα αναμένεται να παραταχθεί απέναντι στους πρωτοπόρους με εναλλακτική 11αδα, αφού καλείται να δώσει το 8ο ματς σε 25 ημέρες!

Εύκολο πρωινό αναμένω για τη Καβασάκι. Άλλωστε είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από την ήττα – αποκλεισμό στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ από τη σημερινή της αντίπαλο πριν περίπου ένα μήνα. Οι επιπλέον μέρες ξεκούρασης πριν τη τελική ευθεία για τη Καβασάκι, οι συνεχείς υποχρεώσεις από την άλλη για τη Τόκυο γερνούν τη πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Εμείς σήμερα όχι μόνο θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους αλλά θα ανεβάσουμε αισθητά και την απόδοση συνδυάζοντας την με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα. Αναμένω τη Καβασάκι να μπει δυνατά από την αρχή και τη Τόκυο να μην μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό της.


Με τα combos στην Ασία... Combo Με τα combos στην Ασία... Με τα combos στην Ασία...

31/10, 08:00 Σεούλ – Ίντσεον: Χ2 & goal / goal (2.50)


Με τα combos στην Ασία... Combo Με τα combos στην Ασία... Με τα combos στην Ασία...

31/10, 11:00 Καβασάκι – Τόκυο: 1 & γκολ Καβασάκι και στα δύο ημίχρονα (2.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις