2.37 στην Championship, 2.45 στη League Two

2.37 στην Championship, 2.45 στη League Two

Γειά και χαρά σε όλους τους φίλους Κουβανέζους! Σάββατο σήμερα, Αγγλία στο πρόγραμμα και φυσικά θα ασχοληθούμε με αγώνες από το Νησί. Δεν πήγε καλά η Πέμπτη, με μόλις ένα σημείο να επιβεβαιώνεται, με τη Βιγιαρεάλ να μας το χαλάει στο 95′ και στην Πράγα να γίνεται ένα παιχνίδι με νεύρα, με το ένα σημείο να περνάει και τα γκολ να μένουν χαμηλά.

Πάμε στα σημερινά σιγά σιγά και αρχή από Championship με το παιχνίδι Λούτον – Μπρέντφορντ. Είχαμε μεσοβδόμαδη εμβόλιμη αγωνιστική, με τη Λούτον να έρχεται ισόπαλη με τη Νότιγχαμ εντός έδρας με 1-1. Μέτρια εμφάνιση από τη Λούτον, που αν και προηγήθηκε και είδε τη Νότιγχαμ να μένει με δέκα παίχτες, δε κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα. Από την άλλη μεριά η Μπρέντφορντ ήρθε ισόπαλη και αυτή εντός έδρας με τη Νόριτς με 1-1. Καλύτερη από την αντίπαλο της, προηγήθηκε, έχασε ευκαιρίες και δέχθηκε την ισοφάριση στον 87′.

Στα του σήμερα, αρχικά έχουμε φαβορί και αυτό είναι η Μπρέντφορντ. Δεν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, αλλά σαν ομάδα είναι σίγουρα για τη πρώτη 6αδα. Η Λούτον έχω ξαναπεί πως στέκεται καλύτερα φέτος, κυρίως επειδή είναι αποτελεσματική επιθετικά. Δε ξέρω αν θα κάνει καλή πορεία, αλλά δε τη βλέπω να κινδυνεύει. Ξαναλέω σωστό φαβορί η Μπρέντφορντ, αλλά ακόμα έχει θεματάκια κυρίως αμυντικά. Θεωρώ πως το παιχνίδι σήμερα ξεκινάει από 1-1 και προς τα πάνω.

Συνεχίζουμε με League 2 και το παιχνίδι Κρόουλι – Κέμπριτζ. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Κρόουλι, η οποία διέσυρε με 4-0 τη Τράνμιρ σε ένα ματς που της βγήκαν όλα στο γήπεδο. Διατηρείτε στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ούσα αήττητη εντός έδρας. Στον αντίποδα η Κέμπριτζ συνεχίζει τη πορεία πρωταθλητισμού, πέρασε και από την έδρα της Γουόλσολ με 2-0. Καλύτερη από την αντίπαλο της σε όλο τον αγώνα, καθάρισε το ματς με δύο πέναλτι, ένα στην αρχή και ένα στο τέλος.

Στοιχηματικά τώρα, η αξία για εμένα βρίσκεται στους φιλοξενούμενους. Η Κέμπριτζ είναι καλή ομάδα, με σχέδιο μέσα στο γήπεδο, που προπαντός αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Είναι από τα φαβορί για άνοδο και το βγάζει και με τις εμφανίσεις της. Η Κρόουλι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, αλλά στην αρχή της περιόδου θεωρούταν από τις ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία. Πέρα από τον ενθουσιασμό και τη καλή ψυχολογία, δεν με πείθει ότι μπορεί να συνεχίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα. Αγωνιστικά και ποιοτικά ανώτερη η Κέμπριτζ, παρόλο που έχει απουσίες, σε αυτές τις τιμές την αγοράζω με κλειστά μάτια.


2.37 στην Championship, 2.45 στη League Two Μονό 2.37 στην Championship, 2.45 στη League Two2.37 στην Championship, 2.45 στη League Two

17:00  Λούτον – Μπρέντφορντ: Goal/goal & over 2,5 (2.37)


2.37 στην Championship, 2.45 στη League Two Μονό (Tipster’League) 2.37 στην Championship, 2.45 στη League Two2.37 στην Championship, 2.45 στη League Two

17:00 Κρόουλι – Κέμπριτζ: 2 (2.45)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις