Ημέρα με γκολ, σκόρερ και… έκπληξη

Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός

Το απόλυτο έκανε η στήλη την Πέμπτη, αφού στο Europa League οι ελληνικές ομάδες δεν κέρδισαν, αλλά πλήρωσαν τη στήλη, με αποδόσεις άνω του διπλασιασμού. Μετά το ρεπό της Παρασκευής παίρνει συνέχεια η σημερινή ημέρα, καθώς σήμερα Σάββατο έχουμε δυνατά picks. Τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τη Γαλλία.

Δεν συγχωρεί ο Ελ Αραμπί

Τον Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν τη νίκη για τους τρεις βαθμούς, αλλά και μια πειστική εμφάνιση, ώστε να ικανοποιηθούν οι οπαδοί του μετά την ήττα από την Πόρτο. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει έστω την ισοπαλία την Τρίτη, αλλά όταν δε βάζεις τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, το ποδόσφαιρο θα σε τιμωρήσει.

Επίσης, ο Ολυμπιακός είναι πολλά επίπεδα ανώτερος του Απόλλωνα και αυτή είναι η κοινή αλήθεια. Θα κοντραριστούν δύο ομάδες με μεγάλη διαφορά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, με μεγάλη διαφορά στην ποιότητα και δύο προπονητές διαφορετικής φιλοδοξίας και προοπτικών.

Στο δια ταύτα, ο Ολυμπιακός θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα. Επιλογή μας η νίκη του Ολυμπιακού με over 1,5 γκολ αγώνα και σκόρερ τον καυτό Ελ Αραμπί. Το combo αυτό το βρίσκουμε σε απόδοση 1.95, λόγω και της επιλογής του σκόρερ.

Ωρα για βαθμό ή βαθμούς;

Αμέσως μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη μια δυνατή και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Περιστέρι, όπου ο ανανεωμένος Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον εξαιρετικό έως τώρα ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο τον αδικούν οι 5 βαθμοί που έχει μαζέψει στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Ατρομήτου, με τον Νταμίρ Κάναντι στο τιμόνι της πραγματοποιεί έως τώρα καλή πορεία, έχοντας κερδίσει ΑΕΚ και Παναιτωλικό, ενώ έχει αποσπάσει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε από την ΑΕΚ, όντας όμως καλύτερος σε εικόνα, απέσπασε σημαντικούς βαθμούς από Άρη και Ολυμπιακό, ενώ κέρδισε και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα δείγματα γραφής έως τώρα της ομάδας από τα Ιωάννινα είναι εξαιρετικά. Επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργία φάσεων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της, ενώ ακόμα και στα παιχνίδια που ηττήθηκε, η απόδοση της ήταν παραπάνω από καλή. Επιλογή το Χ2 στο 1.90, με τον ΠΑΣ να φεύγει από την Αθήνα με βαθμό ή βαθμούς.

Θα… βρέξει γκολ στη Γαλλία 

Στο late game της σημερινής στήλης, η Ναντ θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα, έχοντας πολύ δύσκολο έργο κόντρα στους σερί πρωταθλητές Γαλλίας. Το θετικό για τους γηπεδούχους είναι πως κουβαλάνε λιγότερη κούραση σε σχέση με την Παρί που αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα για το Champions League, αλλά θα λείπει και ένας εκ των σούπερ σταρ της Παρί, ο τραυματίας Νεϊμάρ.

Η Ναντ μπορεί να βρίσκεται στην δέκατη πέμπτη θέση, έχοντας μαζέψει 8 βαθμούς και έχοντας δεχθεί 10 γκολ, αλλά έχει πετύχει άλλα 9 τέρματα, δείχνοντας πως πρόκειται για ομάδα που σκοράρει. Η Παρί από την άλλη έχει αρχίσει να αποδίδει ποδόσφαιρο και να μαζεύει βαθμούς, είναι ήδη πρωτοπόρος με 18 βαθμούς, έχει πετύχει 20 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 3!

Ώρα για γκολ στη Γαλλία λοιπόν, καθώς η ομάδα του Τόμας Τούχελ αποτελεί εγγύηση σκοραρίσματος, ενώ η Ναντ έχει αποδείξει πως μπορεί να σκοράρει. Το over 2,5 δεν έχει καλή απόδοση είναι η αλήθεια, αλλά το over 3,5 σε απόδοση 2.32 αποτελεί πρόκληση. Την επιλέγουμε λοιπόν.


Ημέρα με γκολ, σκόρερ και... έκπληξη Μονό (Tipsters League) Ημέρα με γκολ, σκόρερ και... έκπληξη Ημέρα με γκολ, σκόρερ και... έκπληξη

15:00 Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: 1 & over 1,5 & γκολ Ελ Αραμπί (1.95)


Ημέρα με γκολ, σκόρερ και... έκπληξη Μονό  Ημέρα με γκολ, σκόρερ και... έκπληξη Ημέρα με γκολ, σκόρερ και... έκπληξη

17:15 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: Χ2 (1.90)


Ημέρα με γκολ, σκόρερ και... έκπληξη Μονό Ημέρα με γκολ, σκόρερ και... έκπληξη Ημέρα με γκολ, σκόρερ και... έκπληξη

22:00 Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Over 3,5 (2.32)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις