Με σουτ, κάρτα και ασίστ!

Με σουτ, κάρτα και ασίστ!

Επιστροφή για τη La Bandiera μετά το 5/5 της προηγούμενης αγωνιστικής!

Συνεχίζουμε με Serie A και συγκεκριμένα με ειδικά παικτών. Θα ασχοληθούμε με δύο επιλογές από το Ίντερ – Πάρμα και μία από το Μπολόνια – Κάλιαρι.

Πρώτη επιλογή οι προσπάθειες του Ζερβινιό προς την εστία. Ο Ιβοριανός επιθετικός έχει σκοράρει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις απέναντι στην Ίντερ και κατά πάσα πιθανότητα το μαρκάρισμα του θα αναλάβει ο αναποτελεσματικός, τουλάχιστον έως τώρα, Κολάροφ.

Η δεύτερη επιλογή αφορά τον Έρικσεν, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τα πατήματα του στο ιταλικό πρωτάθλημα, όμως θεωρώ πως θα αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο Κόντε και θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να μοιράζει ασίστ.

Τρίτη επιλογή από το Μπολόνια – Κάλιαρι και αφορά τον Νάντεζ. Ο Αργεντίνος μέσος είναι πολύ ήσυχος φέτος, με μόλις μία κίτρινη κάρτα σε 5 συμμετοχές, καμία σχέση με τα περσινά ποσοστά του (14 κίτρινες κάρτες),οπότε θεωρώ πως… δεν τη γλιτώνει.


Με σουτ, κάρτα και ασίστ! Μονό Με σουτ, κάρτα και ασίστ! Με σουτ, κάρτα και ασίστ!

19:00 Ίντερ – Πάρμα: Ζερβινιό 1+ προσπάθεια προς την εστία (2.25) 


Με σουτ, κάρτα και ασίστ! Κάρτες Με σουτ, κάρτα και ασίστ! Με σουτ, κάρτα και ασίστ!

21:45 Μπολόνια – Κάλιαρι: Νάντεζ, κίτρινη (2.25)


Με σουτ, κάρτα και ασίστ! Fun bet Με σουτ, κάρτα και ασίστ! Με σουτ, κάρτα και ασίστ!

19:00 Ίντερ – Πάρμα: Έρικσεν, ασίστ (6.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις