«Τρένο» ο Απόλλωνας Λεμεσού

«Τρένο» ο Απόλλωνας Λεμεσού

Η Ομόνοια δεν κατάφερε να κάμψει το εμπόδιο της Αϊντχόφεν στο ’92 και έχασε 2-1 χθες βράδυ, αν και ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το γκολ του Ισπανού Ζόρντι Γκόμεθ ήταν από απόσταση 56 μέτρων και σύμφωνα με την UEFA , είναι ρεκόρ ως το πιο… μακρινό γκολ στην ιστορία της εν λόγω διοργάνωσης!

Στα εγχώρια τώρα, ο Απόλλωνας συνεχίζει ακάθεκτος και πρωτοπόρος με 6/7 νίκες και ένα παιχνίδι να εκκρεμεί. Η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το Μακάρειο και τη Δόξα. Όπως ήταν φυσικό μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση (2-0) ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν. Στοιχηματικά τώρα πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές βρίσκω σε δύο ματς.

ΕΝΠ – Δόξα

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό κόντρα στην Ομόνοια (0-0), πράγμα που δίνει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια. Ο βαθμός της περασμένης βδομάδας για να έχει αξία θα πρέπει να βρει τον τρόπο να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια φορμαρισμένη Δόξα. Σημαντική για την ΕΝΠ η επιστροφή του Ντένινγκ. Η Δόξα από την άλλη έπαιξε κι αυτή πολύ καλά με αντίπαλο την ΑΕΛ και πριν δεχθεί το δεύτερο γκολ, έχασε ξεκάθαρες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων Λεμεσού

Αντί του Ουζουνίδη στον ΑΠΟΕΛ ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή ο Λούκας Χατζηλούκας. Φορτωμένοι με προβλήματα οι ”γαλαζοκίτρινοι” καθώς, εκτός της κακής αγωνιστικής παρουσίας, πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε ο Τόμας Ντε Βινσεντι όπου υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για έναν ολόκληρο μήνα. Στο πρωτάθλημα εφεξής κάθε ματς είναι… τελικός, ειδικά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, με την ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή να είναι πρώτη… σε όλα: πρωτοπόρος με 19 βαθμούς, καλύτερη επίθεση με 17 γκολ και καλύτερη άμυνα με μόλις 3 γκολ παθητικό.

Στη λεμεσιανή ομάδα προέχει το αποτέλεσμα και μετά το θέαμα καθώς θέαμα έδινε και τα προηγούμενα χρόνια.


«Τρένο» ο Απόλλωνας Λεμεσού Μονό «Τρένο» ο Απόλλωνας Λεμεσού «Τρένο» ο Απόλλωνας Λεμεσού

18:00 Παραλίμνι – Δοξα: Goal/goal (1.80)


«Τρένο» ο Απόλλωνας Λεμεσού Μονό «Τρένο» ο Απόλλωνας Λεμεσού «Τρένο» ο Απόλλωνας Λεμεσού

31/10, 18:30 ΑΠΟΕΛ – Απόλλων: Goal/goal & over 2,5 (2.32)


«Τρένο» ο Απόλλωνας Λεμεσού Σκόρερ «Τρένο» ο Απόλλωνας Λεμεσού «Τρένο» ο Απόλλωνας Λεμεσού

31/10, 18:30 ΑΠΟΕΛ – Απόλλων: Γκολ Ντιγκινί (3.05)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις