Με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη…

Με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη...

Καλησπερίζω την ομάδα μας που συνεχώς μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, η χθεσινή μέρα ήταν εξαιρετική καθώς είχαμε το 2/2 στη στήλη μας με δυνατές αποδόσεις (4.00 & 3.55), χαλαρή ημέρα ή σημερινή θα ασχοληθώ με ένα μόνο παιχνίδι.

Βέιλε – Ράντερς

Οι παίχτες της Βέιλε ζουν το όνειρο τους καθώς δεσπόζουν στην 1η θέση της Superliga με απολογισμό 13 βαθμούς σε 6 αγώνες όσους δηλαδή Σοντερίσκε και Μίντιλαντ αλλά η «Σταχτοπούτα» του πρωταθλήματος έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων με 15 γκολ υπέρ και 10 κατά, είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Στο προηγούμενο παιχνίδι της κέρδισε εύκολα 3-1 την Άαλμποργκ.

Απουσιάζουν οι Λουίς Ενρίκε και Οζάλα ενώ ο Ντουαμένα ανακοίνωσε την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο λόγω προβλημάτων υγείας.

Η Ράντερς πλέει σε τελείως διαφορετικά νερά βρισκόμενη στη 10η θέση με 4 βαθμούς και διαθέτει τη καλύτερη άμυνα πάρα τη μικρή συγκομιδή ως τώρα. Προέρχεται από την ήττα εντός έδρας από τη Σοντερίσκε με 2-1 παρότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίχτη λιγότερο από το 27ο λεπτό. Αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων είναι ο Αντρέ Ρομέρ.


Με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη... Μονό Με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη... Με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη...

22:00 Βέιλε – Ράντερς: Βέιλε over 1,5 ( 2.09)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις