Διπλό ποντάρισμα με Μπότας

Διπλό ποντάρισμα με Μπότας

Χαιρετώ τη μεγάλη παρέα του koubanezos.gr! Ταξιδεύουμε Ιταλία για αυτό το Σαββατοκύριακο, με το grand prix Εmilia Romagna ή απλοϊκά το grand prix της Imola, όπως το ξέρουν οι περισσότεροι. Στοιχηματικά δε πήγαμε καλά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, γενικά δε πιάνεται από πουθενά πλέον, αφού ούτε το ρίσκο μας βγήκε, ούτε και η λογική επιλογή.

Πάμε στα καινούρια σιγά σιγά όμως. Το μακρινό 2006, το είχαμε τελευταία φορά στο καλεντάρι το συγκεκριμένο grand prix και η αλήθεια είναι πως μας έλειψε. Κλασσική πίστα, τρομερά γρήγορη με πολλά σημεία για προσπεράσεις και ελάχιστα τεχνικά σημεία. Η χαρά του θεατή με λίγα λόγια, άσχετα που θα απουσιάζουν.. Η ιδιομορφία για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πως θα έχουμε μόνο ένα γύρο ελεύθερων δοκιμαστικών και μετά κατευθείαν στα επίσημα. Και τα δύο θα λάβουν χώρα το Σάββατο με διαφορά λίγων ωρών.

Διπλό ποντάρισμα με Μπότας

 

Στοιχηματικά, τι να ποντάρεις θα μου πείτε και με το δίκιο σας. Δύσκολα θα απειληθούν και πάλι οι Mercedes, αλλά ας ασχοληθούμε με τα πριν του αγώνα. Ο Μπότας είναι τρομερά ανταγωνιστικός, στα δοκιμαστικά σκέλη, αλλά στον αγώνα ακολουθεί τη τακτική της ομάδας, που τον θέλει να μη πιέζει καταστάσεις. Δε θα κάτσω να το ψάξω και πολύ, έχει το μονοθέσιο, έχει τη ταχύτητα, δύσκολα οι υπόλοιπες ομάδες να πιέσουν σε θέμα χρόνου τις Mercedes, οπότε ποντάρισμα να πάρει τη πρώτη θέση και στα δύο δοκιμαστικά του Σαββάτου.


Διπλό ποντάρισμα με Μπότας Μονό Διπλό ποντάρισμα με Μπότας Διπλό ποντάρισμα με Μπότας

31/10, 11:00 Ταχύτερος στα δοκιμαστικά 1: Βάλτερι Μπότας (2.00)


Διπλό ποντάρισμα με Μπότας Μονό Διπλό ποντάρισμα με Μπότας Διπλό ποντάρισμα με Μπότας

31/10, 15:00 Ταχύτερος προκριματικού: Βάλτερι Μπότας (3.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις