ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Το λογικό και το ειδικό του ΟΑΚΑ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Το λογικό και το ειδικό του ΟΑΚΑ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Το λογικό και το ειδικό του ΟΑΚΑ

Το λογικό και το ειδικό του ΟΑΚΑ

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Κατώτερη των περιστάσεων δίχως έμπνευση και δημιουργία η Γιουβέντους ηττήθηκε δίκαια από την ανώτερη Μπαρτσελόνα αλλά μας έστειλε και στο καναβάτσο, αφού ήταν σημείο που υποστηρίξαμε σθεναρά. Ξανά εδώ, θα συνεχίσουμε με τις ευρωπαϊκές βραδιές, πριν το σαββατοκύριακο, με μία αναμέτρηση που σίγουρα έχετε σημειώσει πολλοί, απλά εμείς θα δώσουμε και μια άλλη οπτική. Θα μας απασχολήσει η σύγκρουση της ΑΕΚ με τη Λέστερ έχοντας κρατήσει ένα ακριβό ειδικό και ένα λογικό σημείο σε ιδανική απόδοση, αρκεί να μην είναι δόλωμα.

Η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ τραβά τα ελληνικά βλέμματα, αφού η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τις «αλεπούδες» σε μια κακή συγκυρία για αυτήν. Στον αγώνα με την Μπράγκα για την πρεμιέρα του 7ου ομίλου έδειξε ότι δεν είναι στο επίπεδο ομάδων που έχουν ευρωπαϊκές διακρίσεις και είναι ζυμωμένες σε αυτές τις διοργανώσεις, και δίχως να πιάσει τρομερή απόδοση η αντίπαλός της την υπέταξε με 3-0. Στα Γιάννινα έδειξε δύο πρόσωπα, το καλό στο α’ μέρος όταν και προηγήθηκε, το κακό στο β’, όταν στάθηκε τυχερή και δεν είδε όχι μόνο να την ισοφαρίζουν τα Γιάννενα αλλά και με λίγη τύχη να της γυρνάνε το ματς.

Τεταμένες οι σχέσεις του Καρέρα με τους φορ Λιβάγια και Ολιβέιρα ενώ δεν λείπουν οι απουσίες, όπως των χαφ Σιμόες και Σιμάνσκι και των αμυντικών Γαλανόπουλου και Τσιγκρίνσκι.  Δεν παίζει κάποιο ιδιαίτερο ποδόσφαιρο η Ένωση ενώ δυσκολευόμαστε να διακρίνουμε και κάποιο πλάνο από τον Καρέρα, ο οποίος βέβαια κάπου δικαιολογείται με τις τόσες απουσίες.

Η Λέστερ προέρχεται από νικηφόρα ευρωπαϊκή πρεμιέρα, 3-0 την Ζόρια Λουάνσκ, δίχως να απειληθεί ούτε στο ελάχιστο ενώ υπήρξε κυρίαρχος σε όλο το 90λεπτο. Σπουδαία η νίκη της και στο Λονδίνο με τον Βάρντι να βάζει την σφραγίδα του και την μεσοαμυντική γραμμή των «αλεπούδων» να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Άλλη μία ικανότητα του ικανότατου Ρότζερς να ”κλέβει” νίκες από ματς που δεν ήλεγξε. 3-0-3 ”τρέχει” η Λέστερ στους έξι τελευταίους αγώνες της, στο 3-1-2 η ΑΕΚ ενώ εκτός η αγγλική ομάδα έχει 4-0-2 ενώ η ΑΕΚ εντός 2-2-2 και αυτή είναι μια σημαντική ειδοποιός διαφορά. Παράξενος, τέλος, μας φαίνεται ο χορός των αποδόσεων, με το σετ της αναμέτρησης να κολακεύει την ΑΕΚ, αφού προσφέρεται το διπλό της Λέστερ στο 1.72 και ο κατώτερος συνδυασμός με γκολ (2+οβερ 0,5) να είναι στο 1,75. Πτωτική τάση, δε, για τον άσο, ανοδική για το Χ και το 2.

Αν δεν είναι δόλωμα, τότε μάλλον πρόκειται για κάποιο δώρο, γιατί δεν βρίσκουμε τρόπο να μπορεί να σταματήσει η ΑΕΚ την αρμάδα των Άγγλων. Η Λέστερ έχει 2 γκολ κατά μ.ο. στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις και απέναντι στην κακή άμυνα της ΑΕΚ θα επιδιώξει να σκοράρει άνω του ενός γκολ, αν δε θέλει να ρισκάρει κάτι. Μέτρια η επίθεση της ελληνικής ομάδας εδώ και 3 παιχνίδια. 4 οι απουσίες της Λέστερ, με τους βασικούς αμυντικούς Σογιοντσού και Περέιρα και τους βασικούς χαφ Αμαρτέι και Εντιντί να λείπουν. Όλα αυτά συνηγορούν σε δύο ωραία και αξιοπρεπέστατα έως και μεγάλα combo.

Εκτίμηση: Με τις τεταμένες έως και ψυχρότατες σχέσεις του κόουτς Καρέρα με τους φορ του δεν ξέρουμε τι θα σκαρφιστεί ώστε να σκοράρει η ομάδα του ενώ πρόβλημα πιθανόν εντοπιστεί και στην ανάπτυξη. Η Λέστερ έχει εξαιρετική άμυνα, δυνατό κέντρο και παρά τις απουσίες της, μπορεί να καλύψει τα κενά. Μάλιστα, θέλει γκολ για να μην κινδυνέψει.


Το λογικό και το ειδικό του ΟΑΚΑ Μονό Το λογικό και το ειδικό του ΟΑΚΑ Το λογικό και το ειδικό του ΟΑΚΑ

19:55 ΑΕΚ – Λέστερ: 2 & over 1,5 (2.17)


Το λογικό και το ειδικό του ΟΑΚΑ Combo Το λογικό και το ειδικό του ΟΑΚΑ Το λογικό και το ειδικό του ΟΑΚΑ

19:55 ΑΕΚ – Λέστερ: 2 & no goal & over 1,5 (4.60)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις