ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ξυπνάνε τα θηρία!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ξυπνάνε τα θηρία!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ξυπνάνε τα θηρία!

Ξυπνάνε τα θηρία!

Καλημέρα σε όλους τους Κουβανέζους. Χθες η μπασκετική στήλη πήγε αρκετά καλά κάνοντας το 2/3. Οι επιλογές μας στον αγώνα της Μονακό με την Κουμπάν επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά, αλλά δυστυχώς η πρόβλεψη στην αναμέτρηση της Βενέτσια με τη Μπαχτσέσεχιρ χάθηκε στην παράταση. Σήμερα συνεχίζουμε… ευρωλιγκάτα.

Ξυπνάει η «ρωσική αρκούδα»

Ξεκινάμε από τη Μόσχα, όπου η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τη Βαλένθια. Οι Ρώσοι βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία με 2 νίκες και 3 ήττες. Αν μπορούμε να πούμε πως η ήττα από τη Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα ήταν εντός προγράμματος, τότε σίγουρα δεν ισχύει το ίδιο για την εντός έδρας ήττα από την Άλμπα, αλλά και αυτή της προηγούμενης εβδομάδας στο Βελιγράδι.

Από την άλλη η Βαλένθια έχει 3 νίκες με Ρεάλ, Ζαλγκίρις και Βιλερμπάν και μία ήττα από την Μπαρτσελόνα. Οι Κάλινιτς και Ντούμπλιεβιτς έχουν κάνει φοβερό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά σήμερα θα αντιμετωπίσουν μία από τις πιο πλήρεις ομάδες από τη θέση «3» και πάνω. Ειδικά η γραμμή ψηλών της ΤΣΣΚΑ με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ μοιάζει αχτύπητη. Είναι καιρός να ξυπνήσει η «ρωσική αρκούδα» και να πάρει τη νίκη που θα την ανεβάσει λίγο στο βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο πιστεύω ότι δε θα καταφέρει να περιορίσει τους Ισπανούς κάτω από τους 70 πόντους, όπως έκανε η Μπαρτσελόνα που σίγουρα έχει πιο δυνατή άμυνα.

Ανάποδη βαθμολογία

Για το δεύτερο αγώνα ταξιδεύουμε στην άλλη άκρη της Ευρώπης και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη. Η 16η Ρεάλ υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπάγερν  και όχι… δε διαβάζουμε τη βαθμολογία ανάποδα! Δε λέω, πολύ καλή δουλειά γίνεται στο Μόναχο από τον αγαπητό στη χώρα μας Αντρέα Τρινκιέρι, αλλά είναι υπερβολή η 1η θέση για τους Βαυαρούς. Κέρδισαν Άλμπα και Ολυμπιακό εντός, Φενέρ και Μακάμπι εκτός και ηττήθηκαν μόνο από την Αρμάνι και μάλιστα στην παράταση.

Οι Μαδριλένοι έχουν μόνο μία νίκη επί της αποδεκατισμένης Χίμκι, και τέσσερις ήττες από Μπασκόνια, Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Αρμάνι. Είναι καιρός για να γυρίσει το πράγμα, να μπει ένα τέλος στο παραμύθι των Γερμανών και να ξυπνήσει το θηρίο της Ρεάλ. Πέρυσι στην αντίστοιχη αναμέτρηση τα χάντικαπ έπαιζαν γύρω στους 12 πόντους και φέτος είναι στους 7-8. Ευκαιρία να εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους που όμως δεν έχουν κρατήσει και πολλές ομάδες φέτος κάτω από τους 70 πόντους.

Σφιχτές άμυνες

Τέλος, πάμε στο ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα στη Μακάμπι και τη Φενέρμπαχτσε. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες με 2 νίκες και 3 ήττες μέχρι τώρα στη σεζόν. Πρόκειται για ένα δύσκολο αγώνα για να προβλέψουμε νικητή, αν και η Μακάμπι φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό που έχει αξία στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι να ασχοληθούμε με τους πόντους που θα πετύχουν οι δυο ομάδες. Από τη μια έχουμε την ομάδα του Σφαιρόπουλου. Αυτό από μόνο τους σημαίνει σφιχτό παιχνίδι, ειδικά εντός έδρας. Με την Άλμπα έφτασαν τους 153 πόντους και με την ΤΣΣΚΑ τους 148. Με Ολυμπιακό, Χίμκι και Μπάγερν ανέβηκε λίγο το σκορ, σε παιχνίδια που οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και μπήκαν πολλοί πόντοι στην τελευταία περίοδο.

Η Φενέρ δείχνει ακόμα πιο σφιχτή φέτος. Με τον Παναθηναϊκό πέτυχαν 150 πόντους, με τη Μπάγερν 146, Με την ΤΣΣΚΑ 138 στην κανονική διάρκεια και 155 μετά από παράταση, με την Εφές 151 και με τον Ερυθρό Αστέρα 140! Δεν καταλαβαίνω το λόγο που το line στους συνολικούς πόντους βρίσκεται στο 157,5. Το θεωρώ λάθος και νομίζω ότι θα πιεστεί μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης. Αν συνυπολογίσουμε και τη σημασία της νίκης για τις δυο ομάδες, τότε το Under φαντάζει πολύ καλή επιλογή.


Ξυπνάνε τα θηρία! Μονό (Tipsters League) Ξυπνάνε τα θηρία! Ξυπνάνε τα θηρία!

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας (-3,5) – Βαλένθια: 1 & Βαλένθια οver 67,5 (2.00)


Ξυπνάνε τα θηρία! Combo, ρίσκου Ξυπνάνε τα θηρία! Ξυπνάνε τα θηρία! 

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας (-6,5) – Βαλένθια: 1 & Βαλένθια οver 71,5 (3.20)


Ξυπνάνε τα θηρία! Combo Ξυπνάνε τα θηρία! Ξυπνάνε τα θηρία!

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης (-3,5) – Μπάγερν Μονάχου: 1 & Μπάγερν οver 66,5 (1.90)


Ξυπνάνε τα θηρία! Μονό Ξυπνάνε τα θηρία! Ξυπνάνε τα θηρία!

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε: Under 157,5 (1.90)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις