Ελληνικό ενδιαφέρον, ελληνικό ποντάρισμα

Τον ΠΑΟΚ μην τον φοβάσαι στο… 20.00!

Ημέρα Europa League η σημερινή, με το ελληνικό ενδιαφέρον για τα παιχνίδια της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να είναι αρκετά μεγάλο, καθώς τα σημερινά παιχνίδια ίσως κρίνουν και την πορεία τους στην διοργάνωση. Χχθές αρκεστήκαμε στο 1/2, αφού το παιχνίδι στην Ουγγαρία δεν μας έκανε την χάρη και μπήκε και τέταρτο γκολ λίγο πριν τη λήξη. Σχεδόν… ίσα λοιπόν η χθεσινή ημέρα, πάμε στα σημερινά.

Η σύγχυση της ΑΕΚ θα ευνοήσει τη Λέστερ

Εν μέσω πολλών προβλημάτων, η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ, η οποία ήταν εξαρχής το μεγάλο όνομα και συνεπώς το μεγάλο φαβορί του ομίλου. Μάλιστα, η Λέστερ έχει και αρκετές πιθανότητες για μια ευρωπαϊκή διάκριση, κατά τα δικά μου μάτια, καθώς το ρόστερ της, όσο και ο τρόπος που μπορεί να προσεγγίσει τα παιχνίδια θα τη βοηθήσουν μετέπειτα στη διοργάνωση.

Η ΑΕΚ έχει προβλήματα. Εκτός θα βρίσκονται οι Τσιγκρίνσκι, Σιμάνσκι, Σιμόες, Λιβάι Γκαρσία και Αλμπάνης, οι οποίοι είναι εν δυνάμει βασικοί ποδοσφαιριστές για τον Μάσιμο Καρέρα. Σε αυτά τα προβλήματα έρχονται να προστεθούν και οι προβληματικές συμπεριφορές των Λιβάια και Ολιβέιρα τον τελευταίο καιρό. Όπως και η ΑΕΚ, έτσι και η Λέστερ έχει σημαντικές απώλειες, καθώς οι Περέιρα, Σογιουντσού και Ντιντί είναι βασικοί ποδοσφαιριστές στον κορμό της ομάδας.

Η διαφορά στις δύο ομάδες τη δεδομένη περίοδο είναι η ποιότητα, το βάθος και η ψυχολογία, στα οποία υπερτερεί κατά πολύ η ομάδα από το Νησί. Η Λέστερ θα βγάλει ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο και αναμένεται να κερδίσει. Εμείς συνδυάζουμε το διπλό με over 1,5 και παίρνουμε αυτή την επιλογή σε απόδοση 2.20.

Συνηθίζει να εκπλήσσει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ευρωπαϊκά πρόκειται για ομάδα που ανήκει σε δική της κατηγορία. Μπορεί να κερδίσει μεγάλα κλαμπ όπως η Μπενφίκα, η Ντόρτμουντ, η Τότεναμ και η Φιορεντίνα, αλλά να γκελάρει με πολύ μικρότερες ομάδες σε σχέση με τα δικά του δεδομένα. Ομάδες όπως η Ομόνοια την προηγούμενη εβδομάδα, η Βίντι και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, αλλά και η Καραμπάγκ.

Σήμερα, ο δικέφαλος του βορρά αντιμετωπίζει μια πρωτάρα στη διοργάνωση, η οποία όμως δεν παύει να είναι μια δυνατή ισπανική ομάδα. Ο λόγος για την Γρανάδα, η οποία μέχρι πριν μερικά χρόνια δε βρισκόταν καν στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και τώρα σουλατσάρει στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Από το παιχνίδι της σήμερα θα λείψουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές, όπως ο πολύπειρος επιθετικός Σολδάδο, αλλά και οι βασικοί Λοσάνο, Γκοναλόν, Ντουάρτε, Ντίαθ, Αζίζ και Κίνι, χωρίς να αποκλείεται να παρατηρηθεί περαιτέρω rotation.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει υπερπλήρης στην Ισπανία, αφού στην αποστολή βρίσκονται και οι Καντουρί, Κρέσπο, οι οποίοι προπονήθηκαν. Μοναδικός απών ο Βιεϊρίνια, ο οποίος ούτως ή άλλως βρισκόταν εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ο Αμπέλ Φερέιρα είχε μια εβδομάδα να δουλέψει στο εν λόγω παιχνίδι, λόγω και της έλλειψης παιχνιδιού το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και έχει δουλέψει και αναλύσει κάθε πτυχή της Γρανάδα, ώστε να αρκεστεί σε παιχνίδι στην κόντρα.

Θα ήταν ρίσκο να μιλούσαμε για νίκη του ΠΑΟΚ στην Ισπανία, αλλά και άδικο να μιλήσουμε για ήττα του. Πόσο μάλλον όταν όλα κυλούν υπέρ του. Υπερπλήρης, ξεκούραστος, διαβασμένος και με αποδεκατισμένο αντίπαλο. Το 2.30 της διπλής ευκαιρίας είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικό, οπότε και επιλέγουμε το Χ2 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Ελληνικό ενδιαφέρον, ελληνικό ποντάρισμα Μονό Ελληνικό ενδιαφέρον, ελληνικό ποντάρισμα Ελληνικό ενδιαφέρον, ελληνικό ποντάρισμα

19:55 ΑΕΚ – Λέστερ: 2 & over 1,5 (2.20)


Ελληνικό ενδιαφέρον, ελληνικό ποντάρισμα Μονό Ελληνικό ενδιαφέρον, ελληνικό ποντάρισμα Ελληνικό ενδιαφέρον, ελληνικό ποντάρισμα

22:00 Γρανάδα – ΠΑΟΚ: Χ2 (2.30)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις